Meny
Velg avdeling Krabat Løvehulen
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913267 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Professor Olav Hanssensvei 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen
Logg inn
Logg inn

Velkommen til Løvehulen, 0-3 års avdeling

Mobil: 974 13 148

Våre avdelinger:
Løvehulen (0-3 år)
Småtroll (0-3 år)

Trollstua (3-6 år)
Hompetitten (3-6 år)

Åpningstider:
07:30 - 16:30

Måltider:
Mellom 07:45 - 09:00 Frokost (smøremåltid)
ca 11:00 - 11:30 Lunsj (smøremåltid)
ca 14:00 - Fruktmåltid (frukt/grønnsaker + enkelt smøremåltid)


Vi håper at barnehageåret 2022-23 blir et godt og kjekt år for oss alle. Vi ønsker at barnehagen skal være en god møteplass - og dere er alltid velkommen inn for å leke og være sammen med oss, ta en prat eller en kopp kaffe.....  

Vi prioriterer, og legger størst vekt på, våre daglige møter/små samtaler ved bringing og henting – øye til øye. Da blir vi gode samarbeidsmodeller for barna! Vi anbefaler dere også å lese i «dagen i dag» boka. Da vil dere få innblikk i hverdagen vår og kanskje hva dere kan prate med barna om rundt middagsbordet. Foruten « dagboken» vil vi skrive 3-4 litt lengre brev til dere i året - hvor vi går mer i dybden på lek og spesielle interesser/behov i gruppen. Disse brevene legger vi ut i papirform til dere i barnas hyller.

Ellers må dere følge godt med... for vi henger opp en del fotografier av barn i lek og samspill på veggene i garderoben, og på avdelingen. Denne dokumentasjonen retter seg både mot dere som foreldre, men kanskje aller mest til barna som stolt kan peke på og snakke om mammaen sin som var på julefrokosten... Bildene vil vi senere fordele og sende hjem til dere. Nytt av året er og at vi på Løvehulen og Småtroll legger ut felles månedsbrev på hjemmesiden. I disse brevene forteller vi dere hva vi skal gjøre framover; om aktiviteter, merkedager, høytider og fellesprosjekter. Ikke minst vil vi skrive litt om hvorfor vi velger som vi gjør – og prøve å synliggjøre «den røde tråden» i  vårt pedagogiske arbeid.

Småtroll og Løvehulen.


I dag var det duket for premiere på forestillingen  Skinnvotten. Vi skulle ha vært ute, men på grunn av været , så  flyttet vi teateret inn på Hompetitten. Det ble så bra ! 

Takk til Superklubben for en fantastisk forestilling! Takk til Vaida for kostymer, og Elise for en flott sminkejobb, og ikke minst Natalia som stod for "sufflør" jobben bak scenen :)


Krabat barnehages 8. mars-tog, gikk viralt i går. Både lokalt og nasjonalt.

Se innslaget Nrk Rogaland - ca 7.35


Fotografen kommer Mandag 13.mars kl 9.00. 

(Gruppebilder)

 


Minner om at søknadsfrist for å søke barnehage/ bytte av barnehage er 1.mars. 

Hvis noen står på bytte til andre barnehager og fortsatt vil stå på bytte, så trenger en ikke å gjøre noe, men hvis en ikke vil stå på bytte så må en inn i IST å endre det.

 


Takk for deltakelsen!