Madlavoll Mummi
Hovedkontor/Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger Telefon: 51 913300 Send oss e-post
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen
Logg inn
Vi ønsker Margareth Olsen velkommen som ny virksomhetsleder i Ullandhaug-barnehagene. Hun er på plass fra nytt barnehageår.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.

Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

For en fantastisk fin uke vi hadde på jernaldergården! For å nevne noe så sådde vi erter, vi lærte om de forskjellige blomstene og plantene som er på jernaldergården, vi laget smykke av leire, vi var i langhuset og fikk hørre historier, vi kardet ull og spant ulltråder, vi fikk sloss med skjold og sverd og mye mye mer som jeg vett at barna har fortalt om allerede :)

For en fantastisk feiring vi hadde :) Vi gikk i tog, spiste pølser og is. Vi hadde stasjoner med forskjellige leker.

Vi har vært så heldige å få besøke mange museum nå i mai. Vi har vært på Stavanger Museum, Stavanger kunstmuseum og Oljemuseumet. Skolebesøk har vi også vært på, til madlamark skole, hafrsfjord skole også fikk vi besøk i barnehagen av ei fra madlavoll skole. Hemulene har overnattet i barnehagen :) Nå gleder vi oss masse til å være på jernaldergården hele neste uke :)

Hei alle foresatte i Madlavoll barnehage.

Onsdag 06.april er dere hjertelig velkommen til påskefrokost i barnehagen.

Vi starter opp kl.07.30 og avslutter kl.09.30. Kom på avdelingen dere hører til, og spis i sammen med oss.

Velkommen til store og små.

Arbeidet som foregår i Jernalderveien nå , er grøftearbeid og legging av strømkabel/fiber. Asfalten er fjernet i innkjøringen til parkeringsplassen , men det er fullt mulig å kjøre over , og inn til parkeringsplassen. Når de nå skal i gang med grøften videre forbi parkeringsplassen vil dette arbeidet skje på kveldstid.

Når det gjelder passasje mellom Jernalderveien 32 og parkeringsplass til barnehage , skal det her lages en midlertidig kjørevei slik at biler fra nødetaten ( brann , sykebil ) kan kjøre inn, og sikre beboere i Jernalderveien 32 og 34.