Madlavoll Mummi
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen

Foreldreundersøkelsen er nå sendt ut. Frist for å svare er 20.12.

I dag fikk alle i madlavoll varm lunsj fra  Fisketorget. Menyen bestod av Bakt torskerygg med potetkrem, grillet gulrot, romanescobrokkoli, beter fra Brimse og smørsaus. Det var kjempegodt! Tusen takk til alle dere flinke på Fisketorget som laget mat til oss!

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.

Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

For en fantastisk fin uke vi hadde på jernaldergården! For å nevne noe så sådde vi erter, vi lærte om de forskjellige blomstene og plantene som er på jernaldergården, vi laget smykke av leire, vi var i langhuset og fikk hørre historier, vi kardet ull og spant ulltråder, vi fikk sloss med skjold og sverd og mye mye mer som jeg vett at barna har fortalt om allerede :)

Arbeidet som foregår i Jernalderveien nå , er grøftearbeid og legging av strømkabel/fiber. Asfalten er fjernet i innkjøringen til parkeringsplassen , men det er fullt mulig å kjøre over , og inn til parkeringsplassen. Når de nå skal i gang med grøften videre forbi parkeringsplassen vil dette arbeidet skje på kveldstid.

Når det gjelder passasje mellom Jernalderveien 32 og parkeringsplass til barnehage , skal det her lages en midlertidig kjørevei slik at biler fra nødetaten ( brann , sykebil ) kan kjøre inn, og sikre beboere i Jernalderveien 32 og 34.