Velg avdeling Havhesten Skinfakse
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913267 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Professor Olav Hanssensvei 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen

Velkommen til Skinfakse, 0-3 års avdeling

Endelig var det karneval i Havhesten. Sambamusikk og samling i storegang.

Pølser og popkorn til lunsj- en skikkelig fest

Fredag 23. februar er det karneval i Havhesten!

Da var desember snart over, og julen står for døren.

Vi har hatt en innholdsrik måned med : luciafrokost, nissefest, hemmelige julegaver er blitt laget, lukten av pepperkaker har satt seg i nesene våre + mye mye mer..
I romjulen er vi på Frøyfakse/Rimfakse.  Minner om at barnehagen er stengt 2.januar - planleggingsdag.

Vi i Havhesten ønsker alle en riktig GOD JUL , og vil samtidig takke for samarbeidet i året som har gått <3

Vi ønsker desember hjertelig velkommen <3

Vi skal telle ned og skape en magisk måned. Dette ble markert med julemusikk ute i dag, kaffe "to go", pepperkaker og klementiner = julestemning.

Ønsker alle fin førjulstid/ desember <3

Vi i FAU har blitt enige om å slå til med litt dugnadsånd, og vi trenger deg på laget.

Torsdag 23 november kl 16.30!

La oss sammen ha det hyggelig, mens vi raker bort løvet som har falt ned fra trærne og feier bort sand foran inngangspartiene.

Ta gjerne med hodelykt om dere har, da det blir tidlig mørkt.

Vi gleder oss til dugnad!

Hilsen FAU - Havhesten

av små kryp i taket på Skinfakse.