Havhesten Skinfakse
Hovedkontor/Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger Telefon: 51 913300 Send oss e-post
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Brita Bjotveit
Logg inn

VELKOMMEN til et nytt barnehageår , mandag 16.august. Vi gleder oss til å møte alle igjen, og å få treffe alle de nye barna:)

Minner om planleggingsdag onsdag 18.august, barnehagen er da stengt.

Fra mandag 16.august serveres det 2 måltider i barnehagen : Lunsj og ettermiddagsmåltid. Matpakke (enkel) tas med til frokost.

Fra januar 2021 er det ny makspris for barnehageplass.

Stortinget har fastsatt ny makspris for barnehageplass, fra 1. januar 2021 er prisen for barnehageplass 3 230 kroner. Inntektsgrensen for å få lavere pris endres også fra samme dato, den øker til 592.167 kroner. Inntekt lavere enn 202.702 kroner gir ved søknad rett til friplass. Familier som har fått et vedtak om lavere pris skal betale det samme som før.

Gode opplevelser med personlig hygiene

Da er foreldreundersøkelsen i gang. Den varer fra 1.november til 20.desember. Dere vil få en link til den på mail /sms.

Det er kun en foresatt som mottar undersøkelsen. Hvis noen har to (eller flere ) barn på samme avdeling, så mottar de kun en undersøkelse, og må dermed svare på vegne av begge barna.

Det kommer til å komme påminnelser på å svare, jo høyere svarprosent, jo bedre...

Lykke til !

Har blitt gjort oppmerksom på at det er noen litt farlige situasjoner med biler som parkerer ved port (mot UIS) ved levering/ henting. Det begynner å bli mørkt, og når barn (eks.storesøsken som ikke får være med inn ) venter utenfor port, så blir det litt uoversiktelig med biler og barn som står alene der. Så ber om at dere bruker parkeringsplassen når dere skal hente /levere.