Meny
Velg avdeling Krabat Trollstua
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913267 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Professor Olav Hanssensvei 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen
Logg inn
Logg inn

Velkommen til Trollstua, 3-6 års avdeling

Mobil: 971 97 382

Våre avdelinger:
Løvehulen (0-3 år)
Småtroll (0-3 år)

Trollstua (3-6 år)
Hompetitten (3-6 år)

Åpningstider:
07:30 - 16:30

Måltider:
Mellom 07:45 - 09:00 Frokost (smøremåltid)
ca 11:00 - 11:30 Lunsj (smøremåltid)
ca 14:00 - Fruktmåltid (frukt/grønnsaker + enkelt smøremåltid)


Da var desember her i Krabat. Vi skal telle ned, og skape en magisk desember måned. Vi markerte dette i dag med julemusikk, klementiner og pepperkaker i garderoben i dag- håper alle fikk litt julestemning på morgenkvisten:)

Vi var så heldig å få en nydelig kalender i dag , som Hanne (mammaen til Emrik på Løvehulen )har laget. Hun har tegnet (fantastisk likt) barnehagen med mange fine detaljer. Her er det 24 luker med ulike sitater fra barn og foreldre. Vi gleder oss til å åpne en luke hver dag i desember - TUSEN TAKK<3


Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpen! Fra i dag kan du bruke Vigilo på PC, nettbrett eller mobil for å kommunisere med barnehagen.

 


Fra mandag 20. november 2023 kan foreldre med barn i Ullandhaug-barnehagene kommunisere med barnehagen gjennom Vigilo.

Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet post i hylla til barnet og e-post. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder, men også for de ansatte ved barnehagen. Du kan lese mer om Vigilo her:http://vigilo.no/


Dere foreldre vil motta årets foreldreundersøkelse om kort tid. Vi håper dere bruker litt tid på å gi oss nyttig tilbakemelding. Frist for å svare er 20.12. Det er kun en av de foresatte som får undersøkelsen.

I forbindelse med foreldreundersøkelsen i barnehagene i Stavanger Kommune, arrangerer Stavangerbarnehagenes foreldreforening (SBF) en konkurranse:
Vi utfordrer flest mulig foreldre til å svare på undersøkelsen, og de barnehagene som har en svarprosent på over 75%, er med i trekningen av et besøk av brannbamsen Bjørnis!! Det blir 3 heldige vinnere, og du kan bidra til at din barnehage vinner! Ved å svare på foreldreundersøkelsen har du i tillegg muligheten til å uttrykke din mening om hva du synes fungerer bra, og hvilke områder som har forbedringspotensial i barnehagehverdagen til barnet ditt. 

Resultatene fra undersøkelsen brukes av barnehagen og barnehageeier som en hjelp til å vurdere og utvikle barnehagetilbudet.
Vi minner om at undersøkelsen er helt anonym, og om viktigheten av å svare ærlig slik at foreldrenes meninger kommer tydelig fram.


Minner om at parkeringsplassen er for henting og levering (korttid) for foreldre i barnehagen. Parkering hele dagen gjelder kun ansatte i barnehagen.

HUSK:
* Rygg inn når en parkerer
* Ikke slipp barna ut porten før voksne er med ut.
* Husk å ta på kroken på låsen. Ingen barn skal åpne porten selv.


Vi inviterer til fiskefest i barnehagen torsdag 7.september kl 15:00-16:30.

Det blir servert fiskesuppe mm.

Det er en fin anledning til å bli kjent med foreldre, barn og ansatte :)

Velkommen !