Meny
Velg avdeling Gosen Kvisten
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913267 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 Stavanger Telefon: 51913612 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Professor Olav Hanssensvei 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen
Logg inn
Logg inn

Velkommen til Kvisten, 0-3 års avdeling.

Mobil: 907 52 625

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpen! Fra i dag kan du bruke Vigilo på PC, nettbrett eller mobil for å kommunisere med barnehagen.

 


Se hva vi har gjort de siste ukene

Fra mandag 20. november 2023 kan foreldre med barn i Ullandhaug-barnehagene kommunisere med barnehagen gjennom Vigilo.

Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet post i hylla til barnet og e-post. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder, men også for de ansatte ved barnehagen. Du kan lese mer om Vigilo her:http://vigilo.no/


Dere foreldre vil motta årets foreldreundersøkelse om kort tid. Vi håper dere bruker litt tid på å gi oss nyttig tilbakemelding. Frist for å svare er 20.12. Det er kun en av de foresatte som får undersøkelsen.

I forbindelse med foreldreundersøkelsen i barnehagene i Stavanger Kommune, arrangerer Stavangerbarnehagenes foreldreforening (SBF) en konkurranse:
Vi utfordrer flest mulig foreldre til å svare på undersøkelsen, og de barnehagene som har en svarprosent på over 75%, er med i trekningen av et besøk av brannbamsen Bjørnis!! Det blir 3 heldige vinnere, og du kan bidra til at din barnehage vinner! Ved å svare på foreldreundersøkelsen har du i tillegg muligheten til å uttrykke din mening om hva du synes fungerer bra, og hvilke områder som har forbedringspotensial i barnehagehverdagen til barnet ditt. 

Resultatene fra undersøkelsen brukes av barnehagen og barnehageeier som en hjelp til å vurdere og utvikle barnehagetilbudet.
Vi minner om at undersøkelsen er helt anonym, og om viktigheten av å svare ærlig slik at foreldrenes meninger kommer tydelig fram.


Se bilder fra tur mandag 09.okt! 

Kjære alle foresatte, 

vi inviterer dere til å feire FN dagen sammen med oss i Gosen barnehage tirsdag 24 oktober, 

fra kl14.00-15.00.


I inne og utetiden legger vi til rette for lek, vennskap og barnas egen kultur. Leken er en viktig arena for barnas utvikling og læring, og for sosial og språklig samhandling. Vi på Kvisten ønsker å inspirere til og gi rom for ulike typer lek både ute og inne, slik at alle barn kan oppleve glede, humor, spenning og engasjement gjennom lek - alene og sammen med andre 💚