Madlavoll Sniff
Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen

Hei alle sammen på Sniff!

Vi har nå fått ny hjemmeside. Her vil det fortløpende bli lagt ut informasjon om barnehagen og forhåpentligvis så får vi snart lagt ut bilder av hvordan hverdagen er på sniff.

Månedsplan, månedsbrev og sangheftene vil havne i spalten til høyre under "Dokumenter". Det vil også legges ut med en direkte link til nye dokumenter.

Foreldreundersøkelsen er nå sendt ut. Frist for å svare er 20.12.

I dag fikk alle i madlavoll varm lunsj fra  Fisketorget. Menyen bestod av Bakt torskerygg med potetkrem, grillet gulrot, romanescobrokkoli, beter fra Brimse og smørsaus. Det var kjempegodt! Tusen takk til alle dere flinke på Fisketorget som laget mat til oss!

I dag fikk vi bakt torskerygg, grønnsaker, potetkrem og smørsaus. Det var kjempegodt!

Det er mye lek på avdelingen!

Vi er kommet godt i gang med varm lunsj på mandagene.

Barna koser seg godt i denne store pytten som dukker opp utenfor avdelingen etter kraftige regnskyll!