Madlavoll Sniff
Hovedkontor/Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger Telefon: 51 913300 Send oss e-post
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen

Hei alle sammen på Sniff!

Vi har nå fått ny hjemmeside. Her vil det fortløpende bli lagt ut informasjon om barnehagen og forhåpentligvis så får vi snart lagt ut bilder av hvordan hverdagen er på sniff.

Månedsplan, månedsbrev og sangheftene vil havne i spalten til høyre under "Dokumenter". Det vil også legges ut med en direkte link til nye dokumenter.

Vi ønsker Margareth Olsen velkommen som ny virksomhetsleder i Ullandhaug-barnehagene. Hun er på plass fra nytt barnehageår.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.

Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

Hei alle foresatte i Madlavoll barnehage.

Onsdag 06.april er dere hjertelig velkommen til påskefrokost i barnehagen.

Vi starter opp kl.07.30 og avslutter kl.09.30. Kom på avdelingen dere hører til, og spis i sammen med oss.

Velkommen til store og små.

Arbeidet som foregår i Jernalderveien nå , er grøftearbeid og legging av strømkabel/fiber. Asfalten er fjernet i innkjøringen til parkeringsplassen , men det er fullt mulig å kjøre over , og inn til parkeringsplassen. Når de nå skal i gang med grøften videre forbi parkeringsplassen vil dette arbeidet skje på kveldstid.

Når det gjelder passasje mellom Jernalderveien 32 og parkeringsplass til barnehage , skal det her lages en midlertidig kjørevei slik at biler fra nødetaten ( brann , sykebil ) kan kjøre inn, og sikre beboere i Jernalderveien 32 og 34.

Nå er det sikkelig kaldt ute. Pass på at barna deres har varme klær i barnehagen. Her kommer det en liten liste med tips i forhold til klær og diverse:

- Kle barn etter "trelagsprinsippet"

Vinterpose i vognene

Varme vintersko

- Ullsokker

- Votter, husk å sette navn på disse!

- Hals/buff, eller lue med hals. Husk at denne ikke skal være alt for stor, eller for liten.

Trelagsprinsippet
1) Det innerste laget bør være tynt, tettsittende og av ull. Unngå bomullsundertøy på vinteren. Merinoull er et godt alternativ som ikke klør.

2) Fleece eller ull. Det midterste laget må ikke være tettsittende. Luft mellom lagene gir god isolasjon og bevegelighet.

3) En god og varm vinterdress. Dressen bør være både vind- og vannavstøtende og samtidig pustende.

Vi inviterer til FN-kafe førstkommende torsdag 21.10 kl.14.30-16.00.

Arrangementet vil bli holdt utenfor Mummi og Snusen. Husk å kle dere etter været.. Det blir salg av kaffe og mummikaker.

Pengene vil gå til Plan, årets TV-aksjon.

Vi gleder oss!

Hilsen store og små i Madlavoll.