Madlavoll Snusen
Hovedkontor/Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger Telefon: 51 913300 Send oss e-post
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Margareth Olsen

På avdelingen er det 17 barn og 3 ansatte (fra og med august 22)

Vi som jobber her er Aysel Baran Bicen (pedagogisk leder)

Merete Ericson (fagarbeider)

Rikke Kjernes (fagarbeider)

Bente Helene Bakkehaug (utfører)

Ruth Marie Fidjeland (utfører)

Elin (lærling)

Telefon som vi kan nås på Snusmumrikken 41418594

Hemulene 45723961

aysel.baran.bicen@stavanger.kommune.no

Vi ønsker Margareth Olsen velkommen som ny virksomhetsleder i Ullandhaug-barnehagene. Hun er på plass fra nytt barnehageår.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.

Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

For en fantastisk fin uke vi hadde på jernaldergården! For å nevne noe så sådde vi erter, vi lærte om de forskjellige blomstene og plantene som er på jernaldergården, vi laget smykke av leire, vi var i langhuset og fikk hørre historier, vi kardet ull og spant ulltråder, vi fikk sloss med skjold og sverd og mye mye mer som jeg vett at barna har fortalt om allerede :)

For en fantastisk feiring vi hadde :) Vi gikk i tog, spiste pølser og is. Vi hadde stasjoner med forskjellige leker.

Vi har vært så heldige å få besøke mange museum nå i mai. Vi har vært på Stavanger Museum, Stavanger kunstmuseum og Oljemuseumet. Skolebesøk har vi også vært på, til madlamark skole, hafrsfjord skole også fikk vi besøk i barnehagen av ei fra madlavoll skole. Hemulene har overnattet i barnehagen :) Nå gleder vi oss masse til å være på jernaldergården hele neste uke :)

Ønsker store og små en riktig fin påske :)