Madlavoll Snusen
Hovedkontor/Krabat barnehage Kjell Arholms gate 26 4021 Stavanger Telefon: 51 913300 Send oss e-post
Gosen barnehage Gosenlund 14 4041 Hafrsfjord Telefon: 51913260 Send oss e-post
Haugtussa barnehage Åroliljastien 2 4021 Stavanger Telefon: 51913315 Send oss e-post
Madlavoll barnehage Norvald Frafjordsgate 42 4021 Stavanger Telefon: 51912633/51507637 Send oss e-post
Havhesten barnehage Professor Olav Hanssensvei 12 4021 Stavanger Telefon: 51913600 Send oss e-post
Redaktør: Brita Bjotveit
Logg inn

Fredag kos hadde vi på snusen, etter en travel uke. Vi spiste laks, ris og grønnsaker.

Full uke med skivotten og vinter aktiviteter før vi begynte 100% med kostymer prosjektet, vi var mye på hytte uken 7 :). Livar ville ha samling, så fikk han lov å styre samling sammen med Daniela.                      På fredag lagte Merete sammen med våre små grøt og saft.

Uke seks har vært en spennende uke. Siste uke med skinnvotten eventyr og skiskole. Vi prøvde å bygge en iglo og til slutten av uke seks har vi feiret fastelavn.

Begynte vi uke fem med en kaldt tur, og med tema samisk. Samene har sin nasjonal dag den 06.02 og vi ville markere dette same med våre små.

Så sluttet vi uke 5 med gode boller, laget med kjærlighet av Rahel og alle våre små fra snusen.

Uke 4 begynte med plussgrader og deilig være, vi gikk på tur til lekeplassen ved siden av madlavollskole. På tirsdag jobbet vi med vinter temaet, hvordan ser de på treer og ute området om vinteren. Onsdag fikk vi snø igjen, da vi gikk på tur hadde vi svinnvotten eventyr sammen med Merete. Torsdag hadde vi en opplegg relatert med skinnvotten eventyret, fredag lagte vi taco. Vi sluttet uken 4 med sol, minusgrader og mange turer i akebakken.

Uke 3 har vært en fin uke, med sol og minusgrader. Vi startet uken med en fin tur til skogen, der hadde vi fortelling om skinnvotten. Vi har jobb konkret med skinnvotten eventyr i barnehagen, tirsdag og torsdag hadde vi grupper. Vi delte ungene i fire grupper to av de gruppene hadde fortsatt aktiviteter relater med eventyret  skinnvotten og vinter temaer, de andre to grupper lagte snø og play-doo. Vi avsluttet uke 3 med å bake, bananer muffins.

Akeuke, for et vær vi har hatt denne uken, masse snø, sol og mange turer i akebakken :) Vi har lest om eventyret om skinnvotten, hatt formingsaktiviteter relatert til skinnvotten, vi har også vært på tur til haugtussa og i dag hadde vi bananhavrelapper til lunsj :) Vil minne dere på at vi tar veldig gjerne imot gamle klær som dere ikke bruker som vi kan sy og fikse til kostymer til skinnvotten. Ønsker dere alle sammen en fantastisk fin helg :)