Velg avdeling Rød avdeling

Husk Storhaug-barnehagenes planleggingsdag tirsdag 19.04.2022.

En helt vanlig fredag på rød avdeling:)

en helt vanlig mandag på rød avd.

Dugnaden som FAU hadde planlagt for oss i dag, er dessverre avlyst.

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.

Nå er høsten her og vi lager flotte høstbilder med blader som faller ned fra de store trærne i bhg vår.

Hei, nå er høsten godt i gang, det har blitt kaldere for hver dag og vi ser at bladene på trærne skifter farge. Det er mye spennende vi kan gjøre med litt vann og sand i sandkassen vår.

Vi ønsker dere alle sammen en god påske.

Minner om planleggingsdagen tirsdag 6. april, da er barnehagen stengt.

IS
Gøy med frost!

Spennende å få kunnskap om vannets egenskaper:)

Her en frosset ku i glitteris.

Ja så er vi i gang med det nye året. Håper 2021 blir bedre med mindre smitte ute i samfunnet vårt.

Det var storveis å få komme i barnehagen i dag etter en god ferie. Det var mange som hadde gledet seg til å få leke med vennene sine igjen:)

En sikring hadde gått og det var fryktelig kaldt en stund, men vi gjorde hva vi kunne for å holde varmen. Her er vi i full gang med minirøris og da ble vi fort varme.

Tusen takk for Julesnadder! Det ble satt stor pris på, både sjokolade, karamell, julekaffe og te:) God jul til dere alle, hilsen fra oss voksne på rød avd.

Her er Mette, kanskje dere har hørt om henne? Hun har vært med oss i de fleste adventsamlingene i desember.

Hun er veldig sjenert og har det veldig travelt, men forteller om hva som skjer hos selveste nissen nå med julen.

Alle vil fortelle Mette om forskjellige saker, hun er veldig populær og kjekk å prate med:)

I dag leste vi boka om den lille nissen og reven i adventsamlingen.

Etterpå hadde vi juleverksted, kjekt!