Velg avdeling Rød avdeling
Tur til Ajax lekeplassen

Lek i snøen

3 og 4 åringene på tur til "stjernelekeplassen"

En helt vanlig fredag på rød avdeling:)

en helt vanlig mandag på rød avd.

Dugnaden som FAU hadde planlagt for oss i dag, er dessverre avlyst.

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.

Nå er høsten her og vi lager flotte høstbilder med blader som faller ned fra de store trærne i bhg vår.

Hei, nå er høsten godt i gang, det har blitt kaldere for hver dag og vi ser at bladene på trærne skifter farge. Det er mye spennende vi kan gjøre med litt vann og sand i sandkassen vår.

Vi ønsker dere alle sammen en god påske.

Minner om planleggingsdagen tirsdag 6. april, da er barnehagen stengt.

IS
Gøy med frost!

Spennende å få kunnskap om vannets egenskaper:)

Her en frosset ku i glitteris.

Ja så er vi i gang med det nye året. Håper 2021 blir bedre med mindre smitte ute i samfunnet vårt.

Det var storveis å få komme i barnehagen i dag etter en god ferie. Det var mange som hadde gledet seg til å få leke med vennene sine igjen:)

En sikring hadde gått og det var fryktelig kaldt en stund, men vi gjorde hva vi kunne for å holde varmen. Her er vi i full gang med minirøris og da ble vi fort varme.

Tusen takk for Julesnadder! Det ble satt stor pris på, både sjokolade, karamell, julekaffe og te:) God jul til dere alle, hilsen fra oss voksne på rød avd.