Meny
Velg avdeling Hummeren
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her kommer litt bilder fra de første dagene i denne uken.

I dag tok vi turen til skogafjellsvika. Der var det litt svalere enn i barnehagen. Barna fikk vasse og lete etter krabber og andre ting i sjøen. 

Tur til gapahuken og pølser i sola sammen med krabben etterpå

I dag har vi hatt mini fest på hummeren. Vi har kost oss med pizza, saft og is for å markere at det er siste dag vi alle er samlet på hummeren. Nå begynner ferieavviklingen til både voksne og barn, og femåringene slutter i barnehagen etter hvert.

På torsdag var det siste skolebesøk for femårsklubben.  Da fikk de vite hvem som ble fadderne deres til høsten. 

På torsdagene har tre og fireårsgruppen besøk av de eldste barna på krabben. Denne gangen var det lekegrupper med blant annet kitt som sto på planen. 

På torsdag lagte femårsklubben bier, vepser eller humler ved å bruke kongler, garn, kaffefilter og øyne. På skolen var det vafler og Chromebook som sto på planen. 

Fredags morgning fikk femårsklubben komme ned til skolen for å være med på en morgensamling. 


På onsdag var femårsklubben på besøk på SFO. Vi fikk vite litt om hvordan SFO er og vi fikk leke litt sammen med de andre barna

I dag har femårsklubben hatt uteskole sammen med fadderklassen sin. Vi hadde først en lek der barna skulle finne det læreren sa, for eksempel en brun ting, eller en ting som lever. Så hadde vi rødt lys. Etterpå gikk vi ned til kjøkkenhagen på skolen for å kikke på det som spirte der. 

På tirsdag gikk vi i gymsalen i gruppene

I dag gikk vi opp på steinalderplassen med kraftfor til sauene. Barna fikk kalle på sauene mens vi ristet på bøtten med tørrfor. Plutselig kom de løpende mot oss. Vi ble på plassen for å mate sauene med blader og noe lette etter småkryp. Tilbake i barnehagen fikk vi servert god pizza til lunsj

I dag har barna fått lage sin egen lunsj. Grove boller på menyen

På torsdag tok vi turen ut til sauene med kraftfor. Det var tydelig at sauene forsto hva som var i bøtta :-) Veldig kjekt å få komme så nær dyrene. På skolebesøk var det spill som sto på planen. Det var stigespill, fargeyatzy, junior alias og bowling. Kjekt å få spille sammen med fadderklassen vår. Og god trening i å bytte stasjon selv om spille kanskje ikke var helt ferdig. 

I dag har vi hatt øvedag til 17.mai. De som ville lekte litt leker ute. Bowling og ringspill. Så gikk vi i tog sammen med skolen. Avsluttet med pølser og isbar. Kjekk dag

I dag kom det fem sauer til vassøy som skal bo her ute. Vi fikk være med når sauene ble tatt opp til steinalderplassen. Der fikk de som ville gi dem litt kraftfor og vi fikk god informasjon om hvordan vi skulle oppføre oss rundt sauene. Det var veldig spennende, og kjempe kjekt at de var såpass tamme. Ekstra kjekt at sauene har holdt seg rett utenfor gjerdet til barnehagen i hele dag. Disse sauene skal vi bli godt kjent med og ha mange gode samtaler rundt. 


Torsdagstur med 4 års gruppen

Onsdagslunsj på Torvmyrmarka

Tirsdagstur på Hummeren

I dag har vi markert verdens bokdag. Alle barna fikk vise frem sin bok og fortelle litt om boken til de andre. Barna fikk se i bøkene sine og i de andre sine bøker i små grupper. Noen av bøkene ble lest høyt i smågruppene. Etterpå gikk vi ut for å plukke søppel og for å rydde uteområdet. Til lunsj fikk vi "premieboller" fra byen som premie for god innsats i ryddingen. God helg alle sammen :-) 

Før påske var femårsklubben på skolen. Da var det påsketema. Vi pyntet egg og malte eller fargela etter tema. I dag kom fadderklassen på besøk til oss i barnehagen. Vi lekte på puterommet og på grupperommet med magneter. Så gikk vi ut i skogen for å lage landart. Veldig kjekt å få være sammen med fadderklassen

Husk Storhaug-barnehagenes planleggingsdag tirsdag 19.04.2022.