Meny
Velg avdeling Hummeren
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

TIL INFO
Vi har oppdaget at der er feil på kommunens hjemmeside i forhold til plan.dager. De har rett og slett tatt vekk bhg-året vi er inne i nå 2022/2023, og har bare info om bhg-året 2023/2024
Dette gjør at plan.dagen 11. april ikke står der inne.

Vi har plan.dag denne dagen, slik som vi pleier - og barnehagene våre er stengt

Jeg har tatt kontakt med de som drifter denne siden, og håper de ordner opp:-))


I dag kom påskeharen på et raskt besøk. Krabben var i gangen på vei ut, så det ble en kjekk overraskelse. Herlig å nyte en liten sjokolade ute etter at påskeharen hadde dratt

I dag kom påskeharen på besøk med noe godt i påskeegget. Veldig spennende.

Foreldreundersøkelsen for barnehage ble gjennomført i Stavanger-barnehagene i perioden 1. november til 20. desember 2022. 

Litt bilder fra lekegrupper fra forrige uke.

Her er litt bilder fra uke ni - skolens vinterferie

Femårsklubben hadde seg en skikkelig fin tur til byen sist torsdag. De tok toget til Sandnes for å leke på den nye lekeplassen på ruten. Det var kjempe spennende å ta tog sammen, og ikke minst å utforske en ny lekeplass. Vi spiste lunsj i Sandnes før vi tok toget til Stavanger igjen. Der fikk vi tid til å gå innom girafflekeplassen ved aftenblad bygget. Det var minst like gøy. For en kjekk opplevelse å dele sammen med barna :-)  

Barn stiller utallige spørsmål—men hvorfor og hvordan gjør de det egentlig, og har det noe å si hvordan foreldre møter disse?

Nydelig på tur i dag. Vi tok en liten runde i skogen med flere stopp for å leke. Lunsj ute i sola i barnehagen etterpå. 

Skolebesøk med maling, og tur med landart

Her kommer litt bilder fra tre og fireårsgruppen og en smågruppe som var på tur med turlotto

På mandag hadde vi smågrupper. En gruppe klippet og limte, en gruppe lekte på puterommet, og en gruppe lekte på fellesrommet. Herlig for barna å ha mindre barn å forholde seg til i leken

I dag har vi feiret karneval til stor glede for store og små. Fellessamling med presentasjon av alle kostymene, tog og sang gjennom gangene og dans på fellesrommet. Til lunsj spiste vi pølse i brød og hadde fastelavnsboller med krem til dessert. Skikkelig festdag :-) 

I dag var det femårsklubben sin tur til å være med på bergeland vgs sitt opplegg i vassøystua. De fikk spa behandling med hårstell, og vask og stell av negler, og de lagte valentines kort. De fikk også smake på fruktspyd og smoothie. 

I dag har tre og fireåringene fått være med på å lage formingsmasse. Kjekt å få være med på hele prosessen med å lage og å leke med etterpå

I dag har femårsklubben vært på sitt første skolebesøk. Det har de gledet seg til. Først presenterte alle seg og vi snakket litt sammen. Så tok femte klasse med seg femårsklubben til biblioteket. Der leste de for oss. Til slutt gikk vi i gymsalen der vi lekte haien kommer. Vi gleder oss allerede til neste gang om to uker. 

På tirsdag var tre og fireårsgruppa nede i vassøystua. Dere hadde bergeland vgs elever et opplegg for dem. Der hadde de samling med sanger, de fikk stelt neglene sine, og de fikk fruktspyd og smoothie. Kjekt å få komme å oppleve noe annet en det hverdagslige i barnehagen :-) Neste tirsdag er det femårsklubben sin tur. 

På mandag hadde vi smågrupper. Noen lagte flagg i forbindelse med samefolkets dag og noen pyntet karnevalsmasker til karnevalet

I dag var vi to voksne på femårsklubben, så da gjorde vi litt om på planene for å gå på tur. Vi gikk til hekseskogen. Der lagde vi lavvoer med pinner. Noen lange, noen korte, noen tykke og noen tynne pinner. Tilbake i barnehagen for lunsj ute i barnehagegården.

I dag har vi hatt aldersinndelte grupper. Tre og fireåringene har hatt språksamling, malt rakettbilder og spilt brettspill. Femåringene har hatt litt om samene, fargelagt bokstaver, danset blimE dansen og sett film om hva voksne ikke har lovt til (vold). Samt samtale om temaet etterpå.

På mandag var det vår tur til å gå i gymsalen. Vi gikk i to grupper. Først tre og fireårsgruppen og så femårsklubben etterpå. Herlig å få bevegd seg med store bevegelser inne.  

På fredag hadde vi fellessamling. Veldig kjekt å samles hele barnehagen på fellesrommet for eventyrstund med geitekillingen som kunne telle til ti. Etterpå kunne barna leke på tvers av avdelingene