Meny
Velg avdeling Hummeren
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Så kjekt med snø. Alle planer utsatt for å leke i snøen :-) 

Femårsklubben storkoste seg på skøyter i sentrum

Vi startet det nye året med gruppedag. Femårsklubben hadde ulike lekeaktiviteter, friminutt, blimE dansen og språksamling. Tre og fireårsgruppen tok seg en tur til gapahuken med turlotto

I dag har vi kost oss med ekstra god julelunsj. Rundstykker og masse godt pålegg og juice til å drikke. Mens vi ventet på lunsjen prøvde vi ut noen nye leker og hadde samling med kalendertrekking. 

I dag tok vi frem bålpannen for å grille pølser til lunsj. Herlig med varm lunsj ute i ruskevær

FOR EN KJEKK DAG! Nisselek, nissedans, nissesamling med krabben og gang rundt juletreet, selveste julenissen kom på besøk, kalendertrekking og nissegrøt med nisseposer til dessert. God stemning og spenning hele formiddagen :-) 

I dag har barna fått høre juleevangeliet gjennom dramatisering på bedehuset

I dag droppet vi gruppedagen til fordel for pepperkakebaking. Barna fikk bake pepperkaker i mindre grupper, mens de andre lekte. Ute lekte barna med den snøen som var igjen og med store esker


I dag var det siste gang femårsklubben var på svømming i byen. Barna fikk flotte medaljer for god innsats. På turen hjem hadde vi en liten ekstra premie og overraskelse til gjengen, vi kjøpte hver sin donuts til dem. Denne nøt vi på ferjen hjem :-)

Hver mandag i desember har vi adventsamling felles på huset. Da tenner vi lys i adventsstaken, synger julesanger og forteller historier med juletema. Vi har pyntet opp fellesrommet med masse lys og stjerner for å skape magisk stemning. 

På torsdag sist uke var det endelig tid for å pynte juletreet vårt. Og det er tradisjon at det er femårsklubben sin oppgave. En veldig kjekk oppgave :-)

I dag har noen av fireåringene vært med i prosessen med å lage lunsj. Tomatsuppe med egg og skive til. 

Når vi har lekegrupper deler vi barna opp i mindre grupper på ulike lekestasjoner. Her får barna ro til å fordype seg i leken, og etter hvert utvikle leken videre. 

Sist mandag tok vi turen til hakkebakkeskogen. Der er det mye god lek. Barna selger is, klatrer i trær og utforsker naturen. 

På torsdag sist uke tok femårsklubben med seg lunsjen på tur i skogen. De smørte sin egen lunsj som skulle nytes i lavvoen i hekseskogen. Fikk tid til å lage farsdagskort før vi gikk :-)

I dag fikk vi være med på åpningen av joker butikken. Vi stilte opp med flagg og en plakat med tegninger fra barna. Veldig kjekt å få være med på det som rører seg på øya. Ungene fikk både is og chips av de flotte folka som jobber på butikken :-)

I dag har vi hatt gruppedag. Tre og fireårsgruppen lagte flotte bilder av naturmaterialet de fant ute i skogen på sist tur. Femårsklubben gjorde litt forskjellige ting, blant annet lek med togbane. God trening i å samarbeide

I dag har tre og fireårsgruppen vært på tur. De gikk til et nytt området ved hekseskogen. Der har det blitt ryddet trær i forbindelse med frisbeegolf banen. Veldig kjekt å få leke en ny plass i skogen. De plukket også naturmateriale som de skal bruke til å lage noe av senere

Sist uke var femårsklubben på svømmekurs for første gang. Det var veldig kjekt. Mye spenning og mye glede. Vi gleder oss veldig til neste gang

I dag sto det kreativ aktivitet på planen. Da tok vi turen til hekseskogen, der leker barna veldig kreativt. Noen lekte at de var på et fly, noen lekte forskjellige rolleleker i teltet, noen lekte kaptein sabeltann og noen lekte tiger. Barna la også merke til alle bladene som hadde falt ned fra trærne - høstblader