Velg avdeling Kastanje
Diverse dokumenter

Vi ser at ordningen med "lappesystemet" ved levering og henting i barnehagen kan være utfordrende. Vi ønsker derfor å prøve en ordning uten disse lappene, men at dere foreldre bruker munnbind og passer på å holde minst en meter avstand. Dersom det viser seg at dette ikke fungerer i forhold til ivaretakelse av smittevern, må dere være forberedt på at "lappesystemet" igjen må innføres.

I dag var det masse regn ute, og vi bestemte oss for å leke i regnet! Vi tok masse såpe slik at det ble skum i hele hagen! Veldig kjekt å leke med skum!

Etterpå var det godt å komme inn å spise lunsj og leke inne i varmen:)

I dag har vi hatt noen gruppeoppgaver, hvor vi blant annet skulle måle ting, finne ting med bestemte farger, og vi sammenlignet også høyden vår. Vi har også gjettet på hvilken gjenstand som veier mest, og prøvd å veie.

Mens skolegruppa hadde opplegg i barnehagen, gikk resten av gjengen til biblioteket i går. De fikk være med på en veldig fin lesestund, og fikk hilse på en stor fugl. De lånte også med seg mange kjekke bøker!

Nå er jeg på plass som avdelingsleder i St. Svithun barnehage.
Jeg har allerede hatt noen fine dager med gjengen her og gleder meg til å bli bedre kjent med dere også. Jeg har de siste årene vært avdelingsleder i Tjensvollbarnehagene, men har en kort periode vært innom denne barnehagen tidligere. Kanskje noen av dere husker meg fra den tiden.
Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet her har i St. Svithun og resten av Storhaugbarnehagene.
Jeg har størsteparten av mitt arbeid knyttet til denne barnehagen, men har også oppgaver i de andre Storhaugbarnehagene. Jeg vil stort sett være å finne her i barnehagen de fleste dager i uken.

Håper på godt samarbeid i tiden framover.
Mvh Astrid Haugland Larsen

Endring i ledelsen i Storhaug-barnehagene, St. Svithun barnehage.

Vi vil informere om at det vil bli endring i ledelsen i Storhaug- barnehagene, St. Svithun barnehage. Fra 01.01.22 er Astrid Haugland Larsen ansatt som Avdelingsleder i Storhaug- barnehagene. Heidi Merete Waage vil da gå inn i sin stilling som pedagogisk leder i St. Svithun barnehage. Astrid kjenner godt til St. Svithun barnehage, hun har tidligere vært Styrer hos oss. Heidi vil bli en del av teamet på avdeling Lønn.

Når vi sitter og spiser frokost på Kastanje, så har vi utsikt over et slags slott... Vi har lenge hatt lyst å gå dit, for det ser så flott ut! På tirsdag forrige uke bestemte vi oss for å finne slottet, og besøke det:) Vi fikk dessverre ikke komme inn, men det var uansett en veldig fin tur, og det var en kjekk gressbakke der som vi kunne rulle ned på.

God utsikt hadde vi også der oppe fra (Slottet er altså Vålandstårnet).

Vi var så heldige at hele skolegruppa ble invitert på pepperkakepynting i nabolaget. Det var altså en av våre som inviterte, så der koste vi oss masse med både pynting, leking og spising av niste og pepperkaker:)

Skolegruppa fikk gå en liten runde på huset i Luciatog, de sang og hadde lykter. Det var veldig stemningsfullt, og vi tror samtlige satte stor pris på at vi gjorde dette.

Etterpå koste vi oss med lussekatter og gløgg til frokost.

I går fikk vi flott besøk på Kastanje. Selveste Julenissen kom på besøk til oss!

Litt av det vi har kost oss med i desember på Kastanje.

Hver dag trekker vi en katt fra den flotte adventskalenderen vår. Det er like spennende hver gang hvem som får trekke:)

I dag hadde vi siste turen til svømmehallen - og jammen ble det medalje på alle mann!

I går oppdaget vi at vi hadde fått besøk av 18 katter på avdelingen:)

Spenningen var stor da vi i samling skulle trekke en katt - det var stas i være førstemann ut!

Som kjent var vi hjemme hos Johannes på kino sist fredag. Vi koste oss med snacks og film, utrolig nok fikk alle plass i stua:)

På veien bort hilste vi på noen geiter i nabolaget!

Vi har hatt mange kjekke ting på skolegruppa. For eksempel har vi lært mye om mønster, hvordan man kan lage ulike mønster. Så er det veldig spennende å prøve å huske hvordan noe ser ut. Her har vi hatt om rekkefølge på ulike gjenstander og farger.

Vi hadde også en artig lek, hvor man skulle være så rolig som man kunne når man tok tak i et nøkkelknippe, så skulle den ene gjette hvem som hadde tatt det.

Til slutt er det noen bilder fra vi klippet ut ulike ansiktsuttrykk i forhold til følelser. Da så vi på noen bilder, og vi limte på den følelsen vi tenkte kunne passe.

Tidligere i høst var vi på en kjekke tur til Vardentoppen - så glemte vi å vise dere bilder! Vi lagde utsiktspost for å jakte på elg, vi disset, klatret i treet og koste oss masse. Vi avsluttet turen med vafler og lekestund - tusen takk til dere som stilte opp med det:)

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.

Sist uke fikk vi muligheten til å besøke gymsalen på ungdomsskolen. Det var kjempekjekt - vi lagde hinderløype, sparket fotball og øvde på å stå på hodet!

Ryddeaksjon i bydelen fredag 1. oktober.