Velg avdeling Kastanje
Sist uke tok vi oss en velfortjent tur til en lekeplass på Storhaug. Passe langt å gå, og veldig kjekke ting å leke med. Dette var den første turen med våre nye barn. For at hverdagen skal oppleves trygg for de som ikke kjenner oss så godt, har vi ventet litt med å gå på tur. Samtidig som vi ser at de barna som kjenne barnehagen og oss godt, de har behov for nye utfordringer - og kjente nok på behovet for å komme seg litt ut. Det er viktig å finne en balanse i hverdagen, slik at alle barna kan føle på både mestring, tilhørighet, og ikke minst trygghet hos oss:)

Det blir foreldremøte i St. Svithun barnehage onsdag 20.september kl. 18.00-19.30.

Håper alle har anledning til å komme.

Denne helgen gir vi hodelusa hard motstand

Minner om at barnehagen åpner kl. 7.30 i juli.

I uke 29 (17.-21.07.) vil St. Svithun barnehage og Nymansveien barnehage slå seg sammen. Vi vil ha tilholdssted i Nymansveien den uka. Der vil dere selvfølgelig treffe kjent personale fra St. Svithun hele uka.

GOD SOMMER TIL ALLE!

Vi har for tiden mange barn med vannkopper i barnehagene. Vær obs på utslett.

Oversikt over planleggingsdager for Storhaugbarnehagene.

Foreldreundersøkelsen for barnehage ble gjennomført i Stavanger-barnehagene i perioden 1. november til 20. desember 2022.

Vi minner om at det er karneval i barnehagen fredag 24. februar!

Vi i St. Svithun barnehage ønsker dere alle en riktig god jul.

Vi takker for året som har gått og håper nyåret vil by på mer stabilitet enn det som har vært tilfelle i desember.

Vi minner også om planleggingsdagen 2. januar. Barnehagen er da stengt.

Hei alle sammen!

Vi ønsker at akebrett som brukes til og fra barnehagen i disse snøtider parkeres utenfor porten ved sykkelstativet. De skal ikke settes innenfor porten, ved døra eller utenfor skuret. Er dere redd for det, bør det låses fast.

Takk :)

Husk planleggingsdagen onsdag 17.08.22.

Barnehagen er da stengt.

Minner om at åpningstiden i St. Svithun barnehage, fra 1. juli til og med 31. juli, er 7.30 til 16.30.