Nymansveien barnehage Nymansveien 67 4014 Stavanger Telefon: 51912810 Send oss e-post
Ramsvigskogen barnehage Søre Ramsvigvei 46 4015 Stavanger Telefon: 51508476 Send oss e-post
St. Svithun barnehage Sandsgata 1 4012 Stavanger Telefon: 51913090 Send oss e-post
Steinhagen barnehage Johannesgt. 34 4014 Stavanger Telefon: 51912100 Send oss e-post
Varden barnehage Egersundsgt. 13 4015 Stavanger Telefon: 48039947 Send oss e-post
Vassøy barnehage Sørstrandveien 30 4076 Vassøy Telefon: 51913560 Send oss e-post
Postadresse: STORHAUG BARNEHAGENE Postboks 355 FORUS, 4067 Stavanger
Redaktør: Hege Thorsen og Katrine Lutsi Skjæveland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

STORHAUG-barnehagene består av seks kommunale barnehager:
Nymansveien, Ramsvigskogen, St. Svithun, Steinhagen, Varden og Vassøy.

Storhaug bydel ligger nordøst i Stavanger kommune. Storhaug består av halvøya øst for Vågen, Breiavatnet og Hillevågsvatnet samt øyene uten bru- eller tunneltilknytning til fastlandet. En gravhaug fra bronsealder og jernalder, ca. 1500 f.Kr. – 800 e.Kr. har gitt Storhaug sitt navn.

Felles for barnehagene er at alle er opptatt av å gi barna et godt pedagogisk tilbud hvor det enkelte barnets trivsel, trygghet og utvikling står i fokus. Vi ønsker at våre barn skal sitte igjen med gode minner, masse ny kunnskap, god selvfølelse og mestre sosiale ferdigheter når de går over i skolen.

Personalet i barnehagene er engasjert og aktivt deltakende i barnas hverdag.
Vi har høy grad av pedagogtetthet og har mange dyktige medarbeidere.
Vi ønsker et nært samarbeid med foreldrene ved å ha en åpen og tett kommunikasjon til beste for det enkelte barn.

Barnehagene holdes på gult nivå fra tirsdag 5/1, som før jul. Beredskapsledelsen i Stavanger kommune har nå besluttet at de kommunale barnehager fremdeles følger gult smittevernnivå i den nasjonale veilederen. Foreldre bes være ekstra oppmerksomme på symptomer, og holde barna hjemme hvis de har milde luftveissymptomer. Foreldre som selv er syke eller har symptomer skal ikke levere barn i barnehage. Ved levering og henting minner vi på at avstands regelen på minst 1 meter fortsatt gjelder, både i forhold til ansatte i barnehagen og andre foreldre og barn. Følg barnehagens rutiner for levering og henting på gult nivå. Minner også om at viktigheten av håndvask videreføres.

Mvh ledelsen i Storhaug-barnehagene

Stortinget har fastsatt ny makspris for barnehageplass, fra 1. januar 2021 er prisen for barnehageplass 3 230 kroner. Inntektsgrensen for å få lavere pris endres også fra samme dato, den øker til 592.167 kroner. Inntekt lavere enn 202.702 kroner gir ved søknad rett til friplass. Familier som har fått et vedtak om lavere pris skal betale det samme som før.

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp.

Stavanger kommune har derfor lansert svartjenesten "foreldrespør.no"