Nymansveien barnehage Nymansveien 67 4014 Stavanger Telefon: 97600428 Send oss e-post
Ramsvigskogen barnehage Søre Ramsvigvei 46 4015 Stavanger Telefon: 99737785 Send oss e-post
St. Svithun barnehage Sandsgata 1 4012 Stavanger Telefon: 51913090 Send oss e-post
Steinhagen barnehage Johannesgt. 34 4014 Stavanger Telefon: 51912100 Send oss e-post
Varden barnehage Egersundsgt. 13 4015 Stavanger Telefon: 99737785 Send oss e-post
Vassøy barnehage Sørstrandveien 30 4076 Vassøy Telefon: 97600428 Send oss e-post
Postadresse: STORHAUG BARNEHAGENE Postboks 355 FORUS, 4067 Stavanger
Redaktør: Hege, Katrine & Anna
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

STORHAUG-barnehagene består av seks kommunale barnehager:
Nymansveien, Ramsvigskogen, St. Svithun, Steinhagen, Varden og Vassøy.

Storhaug bydel ligger nordøst i Stavanger kommune. Storhaug består av halvøya øst for Vågen, Breiavatnet og Hillevågsvatnet samt øyene uten bru- eller tunneltilknytning til fastlandet. En gravhaug fra bronsealder og jernalder, ca. 1500 f.Kr. – 800 e.Kr. har gitt Storhaug sitt navn.

Felles for barnehagene er at alle er opptatt av å gi barna et godt pedagogisk tilbud hvor det enkelte barnets trivsel, trygghet og utvikling står i fokus. Vi ønsker at våre barn skal sitte igjen med gode minner, masse ny kunnskap, god selvfølelse og mestre sosiale ferdigheter når de går over i skolen.

Personalet i barnehagene er engasjert og aktivt deltakende i barnas hverdag.
Vi har høy grad av pedagogtetthet og har mange dyktige medarbeidere.
Vi ønsker et nært samarbeid med foreldrene ved å ha en åpen og tett kommunikasjon til beste for det enkelte barn.

Jodtabletter skal lagres i alle private og offentlige skoler og barnehager, samt andre kommunale institusjoner hvor barn oppholder seg på dagtid. Ved en atomulykke kan det bli aktuelt å dele ut jodtabletter til barna/elevene etter anbefaling fra Kriseutvalget for atomberedskap.

Reservasjonsrett/passivt samtykke

Stavanger kommune har valgt en ordning der vi informerer foreldrene om at barnet vil få utdelt jod, dersom det er kommet et råd om utdeling fra Kriseutvalget for atomberedskap, og ber foreldre som motsetter seg dette, å ta kontakt med barnehagen eller skolen. Foreldre har rett til å reservere seg mot at deres barn får utdelt jod.

Foreldre som motsetter seg at barnet mottar jod-tabletter, vil bli bedt om å signere et skjema og returnere det til barnehagen/skolen. Dersom barnehagen/skolen ikke mottar en slik reservasjon, legges det til grunn at foreldre samtykker (såkalt passivt samtykke).

Husk Storhaug-barnehagenes planleggingsdag tirsdag 19.04.2022.

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.

Nå kan du søke om redusert betaling for bhg-plassen.

Familier som tjente mindre enn 592 167 kroner i fjor har rett på lavere betaling. Søknaden gjøres elektronisk.
Gå inn på linken under og finn mer info og søknadsskjema

Pris og betaling for bhg-plass i Stavanger kommune