Velg avdeling Gul avdeling

Fau inviterer til julegrantenning mandag 5 desember.

Vi tenner lysene på julegranen kl. 16.00

Det blir enkel servering av gløgg og pepperkaker fra kl. 15.30

Litt bilder fra denne ukas tur til Kyviksmarka

LEK OG VENNSKAP GÅR HÅND I HÅND

Hei.

Her er et knippe hverdagsbilder:)

Mandag 24. oktober markerer vi FN-dagen.

I den anledning inviterer vi foreldre til å komme til ettermiddagskafe fra kl. 14.30 - 16.00.
Det vil bli servert noe å spise.
I forbindelse med denne dagen har barna laget litt kunst som skal selges. Pengene går til "FORUT".

"FORUT" arbeider mot fattigdom og for en rettferdig verden.

"Vi kjemper for at barn og kvinner skal få realisert sine rettigheter"

I det siste ved flere anledninger har det kommet meldinger av ansatte og foreldre som har opplevd  at porten

har stått vid åpen ved henting av barn. For å ivareta barnas sikkerhet ,ved en trafikkert vei, ber vi at alle foreldre om å tar en grundig

sjekk at porten er igjen og at hengelåsen er på.

I år har vi bestemt av vi skal ha fokus på landene til barn. Vi lager ulike plansjer om de ulike landene representert på avdelinga. Vi skal bruke sansene-høre musikk, se på klesdrakt og smake på mat.

Vi lager kunst som vi selger og håper alle kan gi et lite bidrag.

Det henger skriv på døra til Gul. Husk å skrive opp om dere tar ferie eller noen fridager i forbindelsen med skolenshøstferie.

Vi ønsker alle foreldre velkommen til foreldremøte 18 oktober på Gul avdeling fra kl 17.30-18.30.

Idag den 4 oktober har vi hatt en kjekk høst-tur til Skjelvene og

skaterparken. Vi besøkte også huset til Edvard på veien.

Hei.

I dag gikk turen til området ved kirken. I og med at det har regnet en del var det mye vann i "fontene-badet". Her ble det "fisket", kastet stein, blader og pinner uti - hva synker eller flyter. Det var også en favoritt å kaste ballene som vi hadde med, uti badet. Ikke før vi hadde klart å få den ene ballen ut, ble den andre ballen kastet uti. Det var stas:)

Flott måned på Gul avdeling

Uke 38 har vi hatt Brannversuke på Gul

Hei.

I dag hadde vi vårfest i barnehagen og det veldig kjekt å kunne ha fellessamling igjen på RØD avdeling!!

I samlingen ble det sang og eventyrfortelling om Det vakreste egget i verden (med figurer). Plutselig dukket også selveste påskeharen opp og hun hadde en fin danseoppvisning for oss! Etterpå gjemte hun påskeegg i barnehagens område som barna på førskolegruppen fikk glede av å finne. I påskeeggene var det sjokolade som barna fikk kose seg med.

Da samlingen var over spiste vi fiskepinner, pasta og grønnsaker på GUL avdeling. Det var en fin vårfest:)

Hei.

I dag tok vi oss en tur bort til butikken. På veien så vi flere katter og en av kattene lot seg nesten klappes, men bare nesten:)

Hei. I går gikk vi på tur til lekeplassen ved Lysefjordgaten. Flere av barna fant ut at det var veldig kjekt å rutsje ned på sidene av rutsjebanen.
Turen bort til lekeplassen gikk veldig fint til tross for noe is og snøbelagte fortau. Det var en fin tur i et flott vintervær.

I dag hadde vi temasamlinger før vi tok turen ut i det flotte været.

Ha en riktig god helg!