Velg avdeling Ripsbær
Diverse dokumenter

Vi ser at ordningen med "lappesystemet" ved levering og henting i barnehagen kan være utfordrende. Vi ønsker derfor å prøve en ordning uten disse lappene, men at dere foreldre bruker munnbind og passer på å holde minst en meter avstand. Dersom det viser seg at dette ikke fungerer i forhold til ivaretakelse av smittevern, må dere være forberedt på at "lappesystemet" igjen må innføres.

Nå er jeg på plass som avdelingsleder i St. Svithun barnehage.
Jeg har allerede hatt noen fine dager med gjengen her og gleder meg til å bli bedre kjent med dere også. Jeg har de siste årene vært avdelingsleder i Tjensvollbarnehagene, men har en kort periode vært innom denne barnehagen tidligere. Kanskje noen av dere husker meg fra den tiden.
Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet her har i St. Svithun og resten av Storhaugbarnehagene.
Jeg har størsteparten av mitt arbeid knyttet til denne barnehagen, men har også oppgaver i de andre Storhaugbarnehagene. Jeg vil stort sett være å finne her i barnehagen de fleste dager i uken.

Håper på godt samarbeid i tiden framover.
Mvh Astrid Haugland Larsen

Vedlagt ligger månedsbrevet for januar og februar 2022

Endring i ledelsen i Storhaug-barnehagene, St. Svithun barnehage.

Vi vil informere om at det vil bli endring i ledelsen i Storhaug- barnehagene, St. Svithun barnehage. Fra 01.01.22 er Astrid Haugland Larsen ansatt som Avdelingsleder i Storhaug- barnehagene. Heidi Merete Waage vil da gå inn i sin stilling som pedagogisk leder i St. Svithun barnehage. Astrid kjenner godt til St. Svithun barnehage, hun har tidligere vært Styrer hos oss. Heidi vil bli en del av teamet på avdeling Lønn.

Her ligger bildene vi har tatt i desember 2021 på Rips, så langt.

Det ligger egne bilder fra Lucia og Nissefest ute på nettsiden allerede.

Torsdag 16. desember var det nissefest i barnehagen.

Vi hadde samling og sang julesanger, hørte på julemusikk og lekte.

Nissen kom på besøk og hadde med seg gave til alle barna, sjokoladekjeks og mandarin, det smakte. De fleste synes det var spennende med nissen, og noen ble litt redde, men det gikk bra.

Til lunsj var det pølser/ostesmørbrød og saft.

Vi bakte lussekatter i forkant av Luciadagen den 13. desember, og på selveste dagen kom førskolegruppa og Lønn og gikk luciatog for oss.

Her er de beste bildene fra november 2021!

Vedlagt ligger periodeplanen/temaplanen for vinteren 2021/2022. Temaet er; vinter og klær.

Vi baker pepperkaker som skal henge i vinduet på Rips og være adventskalenderen vår.

Her er de beste bilden fra Rips i fra oktober 2021. Det ligger noen bilder fra Gymsalen, FN-dagen og halloweenlunsjen ute fra før.

Her er noen glimt fra lunsjen vår på fredag 29. oktober.

Vedlagt ligger månedsbrevet for november og desember 2021 på Rips.

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.

Fredag 22. oktober markerte vi FN-dagen på Rips. FN-dagen er på søndag 24. oktober. Barna har laget bilder av seg selv, og vi har laget en fin plakat med bilder fra hverdagen på Rips. Vi fokuserer på at vi er sammen i et fellesskap. Vi hørte på sanger om vennskap og danset, og spiste sammen rundt samme bord.

I høstferien fikk vi lov til å låne gymsalen på St. Svithun skole. Det var veldig gøy!

Her er noen glimt fra turene bort dit.

Det er ryddeaksjon på Storhaug fra onsdag 29. september til lørdag 2. oktober. St. Svithun barnehage har vært med. Rips har tatt ansvar inne på barnehagens område. Som belønning får vi boller til frukten.

Her er de beste bildene fra Rips i september 2021!

Vi er nå ferdige med lappesystemet dere har brukt ved levering og henting barnehagen, og har nå en normal situasjon i barnehagen.

Syke barn og voksne skal femdels være hjemme, og håndvask/antibac skal gjennomføres når dere kommer til barnehagen hver morgen.

GOD HELG ALLE SAMMEN!

Det ligger nå en lapp i barnets hylle med informasjon om foreldremøte på Rips torsdag 16.09.21 klokken 18.00. Det vil av smittevernhensyn bare være mulig med en foresatt per barn (påmelding innen mandag 13.09.21). De som ikke kan komme får et referat.

Rips

Vedlagt ligger månedsbrevet for september og oktober 2021 på Rips.

Spør oss om passordet hvis dere trenger.

Vedlagt ligger periodens temaplan/periodeplan for høsten 2021.

Temaet for perioden september, oktober og november er; høst og bli kjent.