Velg avdeling Ripsbær
Diverse dokumenter

Minner om at åpningstiden i St. Svithun barnehage, fra 1. juli til og med 31. juli, er 7.30 til 16.30.

Her er det bilder av både barn og insekter.

God sommer!

Vi har en liten avslutning på avdelingen før sommerferiene starter for fullt.

Vi spise litt av det den lille larven Aldrimett spiser, og det er mye godt!

Her er de beste bildene fra Rips i mai.

De kommer ikke i rekkefølge...

Vedlagt ligger periodeplanen/temaplanen for sommeren

Temaet er sommer, insekter og småkryp

I dag ble det en fin avslutning på prosjektet om våren og fugler. Vi oppdaget at fuglene i redet utenfor kontoret har fått en liten fuglunge. Barna fikk bli med opp og se. Det er veldig spennende at det er så nært.

I dag har vi markert nasjonaldagen som er i morgen. Kjekt å få feire med barna i dag, siden vi ikke er sammen i morgen. Vi gikk i tog til sykehjemmet - nabohagen - flere fra Rips og Lønn var også med, samt hele Kastanje. De satte veldig pris på at vi kom:)

I barnehagen hadde vi ulike aktiviteter som sekkeløp, potetløp, gjettekonkurranse, lengdehopp, erteposekast og balansering. God stemning:)

Mandag 16. mai hadde vi en liten forsmak på 17. mai. Vi spiste god lunsj, lekte, sang og gikk i tog.

Vedlagt ligger månedsbrevet for mai, juni og juli 2022

I dag var alle barna i barnehagen, utenom Rips, på tur.

Vi benyttet da sjansen til å bli kjent på avdelingene som barna skal begynner på etter sommeren. Det var veldig stas og spennende med nye rom og leker.

Her er de beste bildene fra Rips i april 2022.

De tre minste barna var på tur for å se etter vårtegn og pante flasker på butikken. De så blomster, fugler og hørte på flott fuglesang.

De ni store barna var igjen i barnehagen og ryddet løv og søppel som hadde samlet seg i kjellertrappa. Alle gjorde en god innsats for å rydde, og til belønning fikk vi boller til lunsj.

Husk Storhaug-barnehagenes planleggingsdag tirsdag 19.04.2022.

Vi spiste pizza og gul mat!

Her er de beste bilden fra Rips i mars 2022.

I dag er det vaffeldagen.

Vi på Rips var så heldige at Astrid stekte vafler til oss. Vi spiste lunsjen ute i det fine vårværet. Det smakte godt!

På torsdag 24. mars tok de få bana som var på Rips den dagen, bussen til Gausel og gikk på fritidsgården. Det var spennende både å ta buss og se på dyra.

Vedlagt ligger månedsbrevet til Rips for mars og april 2022

Vedlagt ligger periodeplanen/temaplanen til Rips for våren 2022

Temaet er vår, fugler og biler

Her er de beste bilden fra februar 2022 på Rips

Fredag 25. februar var det karneval i barnehagen, og mandagen etter laget og spiste vi gode fastelavnsboller.

Nå tar vi bort kravet om munnbind ved henting og levering, og er tilbake til normalen.

Vi minner om at syke barn og voksne fremdeles ikke skal i barnehagen,

og hendene skal sprite/vaskes når dere kommer.