Velg avdeling Lønn

I dag gikk vi tog og sang for noen av beboerne på Stavanger Sparekasses sykehjem.

Vi har også kost oss med god lunsj og leker ute.

I dag hadde vi bursdagssamling får Jessy som ble 5år. Vi sang bursdagssangen og fyrte opp fem raketter får bursdagsbarnet. Deretter hadde vi filmkos. Her har jeg noen bilder fra selve dagen:)

Nå er det på tid å så frø og plante. Vi på Lønn har sådd gulrøtter, purre, jordbær, rødbeter og sukkererter.  Barna blir med på hele prosessen slik at de får være med å observere fra å være frø til kjøkken benken. Spennende tider:)

Nå har vi endelig åpnet bade sesongen. Lønn gjengen dro til Hafrsfjord på tur. Her kommer det noen bilder fra turdagen.

En dag gikk vi til Trollskogen får å grille. En annen dag var vi på skateparken. Legger ut bilder fra turene.

Sommeren nærmer seg, og det er tid for å planlegge ferien for både små og store.

I påskeferien har Lønn barna vært på påskeeggjakt. Vi har hatt ekstra god påske lunsj og sett på film. Jeg legger ut noen bilder fra selve dagen:)

Denne dagen har vi ventet på lenge, endelig var det karneval. Dans, musikk og kos hele dagen:) Her kommer det bilder fra selve dagen.

På mandag markerte vi bursdagen til vår Signe som ble 3 år.  Vi hang opp flagg og hadde bursdagssamling, der vi sang bursdagssangen for full hals og fyrte opp tre raketter. Etter lunsj hadde vi kino, da vi så på "frossen 2" filmen . Ei stolt og fornøyd jente som fikk oppmerksomhet gjennom hele dagen:)

Enda en kjekke tur, som vi har gledet oss masse til. Sist uke gikk bussturen til Rush trampolinepark. Legger ut bilder fra dagen:)

Jammen, syns barna at det er kjekt å vær i snøen. Da måtte vi dra ut på tur å leke mer med snøen før den forsvant:) mer bilder kommer her.

Denne gangen gikk turen til Kviksmarka for å ake i snøen. Her kommer det noen bilder fra turen.

Sist uke markerte vi Arnfrid sin bursdag på avdelingen. Fornøyd og bli jente som ble 5år. Vi har hengt opp flagg, hatt bursdagssamling der vi har fyrt opp fem raketter og sunget bursdagssangen. Vi har også kost oss med hjemmelaget is:) her kommer det noen bilder fra selve dagen.

Sist uke markerte vi bursdagen til Ingrid. Hun ble 3år. Stolt og fornøyd jente:) Her legger ut noen bilder fra selve dagen.

De to store Apeskrekk-trærne inne på barnehagens område, er dessverre døde/i ferd med å dø og må fjernes.

I morgen kl.9.00 starter fellingen av trærne. Tilkomsten til barnehagen er som normalt, men gaten utenfor vil i perioder være stengt og dere må kanskje ha litt ekstra tålmodighet for en sikker adkomst.

Vi prøver oss på en kollasje og ser hvordan det fungerer på denne siden :)

Det er viktig å oppleve skog og fri natur for å få en opplevelse av tilhørighet til naturen. Dette er også det første trinnet  på miljøtrappa!

Vi har vært på flere turer til Godalen for å oppleve skogen.

Vi tok tog til Sandnes og sjekket ut lekeplassen der

Det blir foreldremøte i St. Svithun barnehage onsdag 20.september kl. 18.00-19.30.

Håper alle har anledning til å komme.

Denne helgen gir vi hodelusa hard motstand

Minner om at barnehagen åpner kl. 7.30 i juli.

I uke 29 (17.-21.07.) vil St. Svithun barnehage og Nymansveien barnehage slå seg sammen. Vi vil ha tilholdssted i Nymansveien den uka. Der vil dere selvfølgelig treffe kjent personale fra St. Svithun hele uka.

GOD SOMMER TIL ALLE!