Velg avdeling Lønn
Vi ser at ordningen med "lappesystemet" ved levering og henting i barnehagen kan være utfordrende. Vi ønsker derfor å prøve en ordning uten disse lappene, men at dere foreldre bruker munnbind og passer på å holde minst en meter avstand. Dersom det viser seg at dette ikke fungerer i forhold til ivaretakelse av smittevern, må dere være forberedt på at "lappesystemet" igjen må innføres.

Denne måned har vi feiret bursdagen til vår lille David som ble 3år. En stolt og fornøyd bursdagsgutt. Vi hadde bursdagssamling, da vi fyrte opp raketter og sang bursdagssangen. Etter lunsj hadde vi film kos nede i kjelleren. Bursdagsbarnet fikk all oppmerksomhet denne dagen.

Nå er jeg på plass som avdelingsleder i St. Svithun barnehage.
Jeg har allerede hatt noen fine dager med gjengen her og gleder meg til å bli bedre kjent med dere også. Jeg har de siste årene vært avdelingsleder i Tjensvollbarnehagene, men har en kort periode vært innom denne barnehagen tidligere. Kanskje noen av dere husker meg fra den tiden.
Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet her har i St. Svithun og resten av Storhaugbarnehagene.
Jeg har størsteparten av mitt arbeid knyttet til denne barnehagen, men har også oppgaver i de andre Storhaugbarnehagene. Jeg vil stort sett være å finne her i barnehagen de fleste dager i uken.

Håper på godt samarbeid i tiden framover.
Mvh Astrid Haugland Larsen

Endring i ledelsen i Storhaug-barnehagene, St. Svithun barnehage.

Vi vil informere om at det vil bli endring i ledelsen i Storhaug- barnehagene, St. Svithun barnehage. Fra 01.01.22 er Astrid Haugland Larsen ansatt som Avdelingsleder i Storhaug- barnehagene. Heidi Merete Waage vil da gå inn i sin stilling som pedagogisk leder i St. Svithun barnehage. Astrid kjenner godt til St. Svithun barnehage, hun har tidligere vært Styrer hos oss. Heidi vil bli en del av teamet på avdeling Lønn.

Et av desember måneds høydepunkt er nissefesten som blir holdt hvert år for barna. Mange søte små nisser som har sunget og kost seg denne dagen. Vi fikk også Nissefar på besøk. Her er det noen bilder fra selve dagen.

Hvitkledde barn fra Lønn stiller opp i tog. Lysene i taket slukkes, men barna holder lys med de små hendene som så vidt lyser opp. «Svart senker natten seg i stall og stue» begynner de å synge mens de sakte beveger seg fremover. Slik feiret vi Santa Lucia i St. Svithun barnehage i dag.

Desember er en måned der det skjer mye spennende. Vi er i full sving med kalender trekning, juleverksted, adventsamling, juletre pynting, baking, ake tur og mye mer. Her legger jeg ut bilder fra ulike aktivitetene.

Vi har tatt oss en tur ned til byen for å se julestemningen og besøke pepperkakebyen. En fin opplevelse da vi fikk se alle de flotte pepperkakebyggene. Her har jeg lagt ut noen bilder fra selve turen.

I dag hadde vi bursdagsfeiring for Yr som ble 3 år. Vi hadde bursdagssamling da vi sang bursdagssangen og fyrte opp raketter. En stor fornøyd bursdagsgutt som fikk masse oppmerksomhet gjennom hele dagen. Til lunsj koste vi oss med ostesmørbrød. Her kommer noen bilder fra feiringen.

En av turen vår gikk rundt Mosvannet. På veien gikk vi forbi en galleri og vi fikk komme inn for å se på de flotte maleriene. Vi fant bringebær i november måned og de smakte kjempe godt. Vi har tatt matpause og satt på de ny tovet sitteunderlaget som Janne har strikket til hver av oss. Vi har også lekt på lekeplassen som var der. Jeg har lagt ut noen bilder fra selve turen.

Vi har bakt pizza på avdelingen. Alle fikk lage sin egen porsjon pizza med det de ønsket oppå. Jeg har lagt ut noen bilder fra aktiviteten.

På fredag kom barna til en annerledes dag i barnehagen. Barnehagen var pyntet og klar for å åpne dørene. De fleste barn synes det er spennende å kle seg ut og Halloween er jo en fin anledningen for dette. Som barnehage hadde vi fokus på det magiske, både visuelt og taktilt. Vi ønsket å skape spenning og aktivisere nysgjerrigheten hos barna. Enda en kjekke dag med drama, god lunsj og kos. Her kommer noen halloween bilder:)

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.

Vi forsetter med å dra på turer til ulike lekeplasser. Målet er å skape gode vennskapsbånd i gruppen og at vi  får gode felles opplevelser sammen. En av turer vår gikk til Sandnes med toget. En spennende opplevelse for barna. Vi har også tatt busstur til fiskelekeplassen via Hundvåg. jeg legger ut bilder fra turdagene våre.

Vi er nå ferdige med lappesystemet dere har brukt ved levering og henting barnehagen, og har nå en normal situasjon i barnehagen.

Syke barn og voksne skal femdels være hjemme, og håndvask/antibac skal gjennomføres når dere kommer til barnehagen hver morgen.

GOD HELG ALLE SAMMEN!

En kjekke dag med bær og eple plukking.

På våren dyrket vi poteter i grønnsak hagen vår. Vi tenkte at nå var det på tide å høste potetene sammen med barna. Vi hadde plan om å lage chips av dem. En spennende opplevelse for barna å se at under den store planten som har vokst, er det mange små poteter som dukker fram. Jeg legger ut bilder av dagen.

Sist uke feiret vi bursdagen til Johanne som ble 3 år. Vi har laget bursdagskronen og hadde bursdagssamling der vi sang bursdagssangen, fyrte opp raketter for vår lille prinsesse. Vi hadde film kos der vi så på hakkebakke skogen. På frukt måltid koste vi oss med banan is som alle barna likte veldig godt. Bursdagsbarnet fikk ful oppmerksomhet gjennom hele dagen. Her har vi lagt ut noen bursdagsbilder.

I sommerferien hadde vår lille prinsesse Sofie bursdag. Vi markerte dagen med bursdagssamling. Bli og fornøyd bursdags jente som fikk mye oppmerksomhet denne dagen:)

Minner om planleggingsdagen onsdag 18. august!

Barnehagen er da stengt for barna.

I juli er barnehagens åpningstid

07.30-16.30

Vi minner om at det er planleggingsdag i barnehagen fredag 14. mai. Barnehagen er da stengt.