Meny
Velg avdeling SINGEL
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

S T E I N H A G E N.

Det finnes bare to varige gaver vi kan gi våre barn.

Den ene er røtter, den andre er vinger.....

Tekst: Astrid Lindgren

Da var vi i gang med et nytt år, og vi er kjempeklare! :)
I januar måned har vi hatt fokus på fagområdet "kunst, kultur og kreativitet" med hovedvekt på musikk. I samlingene har vi sunget og spilt masse på instrumenter, noe som har vært veldig kjekt. I tillegg har det begynt ett nytt barn på Singel. Han har blitt tatt godt i mot av gjengen og har fått mange nye lekekamerater. 

I desember har vi blant annet hygget oss med julesamlinger, adventskalender og lagd julegaver. I tillegg har vi fått besøk av to damer fra teateret som har hatt forestilling for oss "blå fugl" og til og med fått lekt litt i snøen. 

Torsdag 16. desember hadde vi nissefest på Singel. 
Vi var så heldige å få besøk av nissen som hadde med gave til oss.

I november har vi blant annet gått på turer og vært mye ute. Det er ekstra gøy når man kan hoppe i sølepyttene med gode venner :)
Barna har også fått være med på å dramatisere Tornerose og Bukkene bruse i samlingene, noe som har vært veldig kjekt. I tillegg var vi så heldig og fikk et lite besøk av brannbamsen Bjørnis, noe som var både stas og litt skummelt for noen. 
Mot slutten av måneden har vi dekorert avdelingen med stemningsfull belysning og julepynt, og er klar for en magisk desembermåned. 

Vi ber dere alle respektere barnehagenes rutiner for når deres barn kan komme i barnehagen.Til tross for rødt nivå deler av April måned har vi hatt fine dager på Singel. Turgrupper, forming, fin lek ute og inne

Vi har forberedet oss til påske. Vi har malt, limt, kledd os ut og pyntet avdelingen. Noen kjekke turer i nærmiljøet ble det også

Gøy med karneval. Vi fikk besøk av pusekatter, kanin, banan, troll, matros, bjørn, sommerfugl, jordbær, flaggermus, pirat, rever, ballerina, spiderman og ninja turtle. Vi koste oss med pølser til lunsj. Spennende med katta i sekken, vi koste oss med kindersjokolade :-)