Meny
Velg avdeling Krabben
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Litt av det vi har drevet med den siste uken.
Noen av barna har snakket om å plukke bjørnebær. Så på onsdag tok vi turen rett utenfor barnehagen for å se om vi fant noen bær. Alle fikk med seg sin egen kopp å plukke i. 

Denne helgen gir vi hodelusa hard motstand

Tur
I dag gikk vi til hakkebakkeskogen. Vi var så heldige som fikk låne med oss tre barn fra krabben på tur. Vi tar oss tid til å stoppe opp for å se på det barna interesserer seg for underveis. Noen av barna smakte litt på bjørnebær på veien. I hakkebakkeskogen ble det klatret, lekt rollelek, lekt med forskjellige kongler og barna fikk utfordret seg i terrenget. 

Her kommer et lite innblikk fra i sommer. Vi har hatt forskjellige temaer hver uke og lagt opp til aktiviteter etter tema og etter medvirkning fra barna. 

Denne uken har vi lagt gode fruktspyd, hatt lapskaus til lunsj, lagt gode boller, og laget bordbrikker. Vi har også plukket blåbær og sett eventyret om pannekaka. 

Her kommer noen bilder fra denne uken. Temaet er fysisk fostring. I løpet av uken har vi lett etter ting å balansere på ute, vi har vært på tur i skogen, vi har hørt på musikk og danset ute, vi har lekt på puterom og vi har vært i gymsalen. Veldig kjekk uke med fokus på bevegelsesglede. 


Vi ble kontaktet i dag, onsdag, med spørsmål om å være med på åpning av heis ved togstasjonen, og det har vi lyst til.

Offisiell åpning av ny heis
Den nye heisen på jernbanestasjonen blir offisielt åpnet torsdag 8. juni kl. 11.30 av ordfører Kari Nordtun.


3- og 4 åringene reiser fra Hummeren, og de som skal begynne på stor avdeling til høsten blir med.
Vi reiser med 10.30 ferja.
(Husk å smøre barna med solkrem før dere leverer). 

Oversikt over planleggingsdager for Storhaugbarnehagene.

Foreldreundersøkelsen for barnehage ble gjennomført i Stavanger-barnehagene i perioden 1. november til 20. desember 2022. 


Siden vi har om farger denne uken ble det selvsagt grønne boller til lunsj i dag. 

Vassøy barnehage var i dag så heldige å få godteposer fra beboerforeningen på Vassøy. De har pakket og levert posene til oss, og barna koste seg med innholdet på nissefesten i dag.

Beboerforeningen deler hvert år ut godteposer under julegrantenningen, men på grunn av restriksjonene i år ble tenningen vist digitalt. Tusen takk for at dere tenkte på barna, og ga dem en kjekk overraskelse.

 

 


Nå som det blir mørkere og mørkere ute minner vi om å kjøre med forsiktighet til barnehagen, både på hovedvei og opp mot barnehagen.

Vi oppfordrer alle til å bruke refleks når det er mørkt ute.