Meny
Velg avdeling Krabben
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her kommer litt bilder fra de første dagene i denne uken.

I dag tok vi turen til skogafjellsvika. Der var det litt svalere enn i barnehagen. Barna fikk vasse og lete etter krabber og andre ting i sjøen. 


På torsdagene har tre og fireårsgruppen besøk av de eldste barna på krabben. Denne gangen var det lekegrupper med blant annet kitt som sto på planen. I dag har vi hatt øvedag til 17.mai. De som ville lekte litt leker ute. Bowling og ringspill. Så gikk vi i tog sammen med skolen. Avsluttet med pølser og isbar. Kjekk dag

I dag kom det fem sauer til vassøy som skal bo her ute. Vi fikk være med når sauene ble tatt opp til steinalderplassen. Der fikk de som ville gi dem litt kraftfor og vi fikk god informasjon om hvordan vi skulle oppføre oss rundt sauene. Det var veldig spennende, og kjempe kjekt at de var såpass tamme. Ekstra kjekt at sauene har holdt seg rett utenfor gjerdet til barnehagen i hele dag. Disse sauene skal vi bli godt kjent med og ha mange gode samtaler rundt. 

Husk Storhaug-barnehagenes planleggingsdag tirsdag 19.04.2022.


I dag har vi hatt fellessamling sammen hele bygget. Det ble fortalt påskeevangeliet og snakket litt om påske generelt. Og plutselig dukken påskeharen opp men noe godt til alle i et stort påskeegg. Spennende, litt skummelt og litt kjektPå onsdag hadde vi lekegrupper med besøk fra krabben. Femårsklubben lekte ute, mens tre og fireåringene lekte inne med de eldste fra krabben. 

I dag har vi hatt besøk av tre jenter fra krabben. Vi har begynt med litt besøk fra de som skal begynne på hummeren til høsten. De fikk være med på lekegrupper.

I dag har vi hatt gruppedag. Tre og fireårsgruppen hadde med seg to av de eldste barna på krabben på tur til tarzanløypa. Kjekt at de eldste barna på krabben får øve seg litt på å være på hummeren. Femårsklubben har hatt om tall i dag. Jobbet i Trampolineboken, snakket om tall, praktiske oppgaver og hatt språksamling. Under lunsj snakket vi om vennskap, siden det er barnehagedagen i dag, og temaet er vennskap. 

I dag var det endelig karneval i Vassøy barnehage. På fellesrommet samlet vi oss for å vise frem alle kostymene, danse, gå parade og å danse sammen. Vi fant til og med en magisk eske. Først var esken tom, men hvis vi sang hokkus og pokkus sangen, kom det jammen meg sjokolade oppi esken, nam :-) Til lunsj koste vi oss med hamburger og brød. Veldig kjekk dag med god stemning :-)