Velg avdeling Krabben

Siden vi har om farger denne uken ble det selvsagt grønne boller til lunsj i dag.

Vi har lekt med nobber og spiker sopper i mange forskjellige farger, mens vi snakket om fargene. Ute har barna lagt blomster og kunst ved å bruke silkepapir i forskjellige farger. I dag har vi vært på blåbærtur med kopper i forskjellige farger. Noen tok vare på blåbærene for å ta dem i melken til lunsj. Til måltidene har vi servert rosa og grønn melk.

Denne uken er det farger som er temaet. I dag har barna vært med på å sortere og parkoble farger.

Vassøy barnehage var i dag så heldige å få godteposer fra beboerforeningen på Vassøy. De har pakket og levert posene til oss, og barna koste seg med innholdet på nissefesten i dag.

Beboerforeningen deler hvert år ut godteposer under julegrantenningen, men på grunn av restriksjonene i år ble tenningen vist digitalt. Tusen takk for at dere tenkte på barna, og ga dem en kjekk overraskelse.

Nå som det blir mørkere og mørkere ute minner vi om å kjøre med forsiktighet til barnehagen, både på hovedvei og opp mot barnehagen.

Vi oppfordrer alle til å bruke refleks når det er mørkt ute.