Velg avdeling Biene
31010203040506
28293001020304

VELKOMMEN TIL BIENE

Biene er en 3-6 års avdeling med 24 barn og 4 voksne.

Vi som jobber på Biene:

Frode(pedagogisk leder 100%)

Tonje (pedagogisk leder 100%)

Jenny (barne og ungdoms-arbeider 100%)

Therese (barne og ungdoms-arbeider 100%)

Vi kan kontaktes på:

Frode- frode.solesvik@stavanger.kommune.no

Tonje- tonje.olsen.lund@stavanger.kommune.no

Her finner dere en oversikt over de faste aktivitetene på Biene i løpet av et uke

Vi starter nå opp med melk til måltidene. Melken serveres av en ansatt og vi følger smittevernreglene fra FHI.

Ha en nydelig uke :-)

Husk å smøre barnet ditt med solkrem FØR dere kommer til barnehagen.

Dette er veldig viktig siden vi ofte drar på tur 09.30 om været blir bra :)

Vi ser dessverre at det vil bli vanskelig å gjennomføre foreldremøte nå i høst. For å sikre kommunikasjon og samarbeid mellom barnehagen og hjemmet vil det bli tilbud om foreldresamtaler innen utgangen av oktober.

Dersom det er noe dere lurer på om barnet deres, eller har andre spørsmål om barnehagen kan dere ta kontakt med pedagogisk leder enten på telefon eller mail.

Alle pedagogene har mailadressene tilgjengelige på hjemmesiden under avdelingene.

Vibeke & LIv

Avdelingsledere

Husk å ta med solkrem i barnehagen

Her kommer litt bilder fra sommeren 2020 :)

Som dere sikkert vet er vi i det som kalles gul sone på smittenivå. Dette vil for oss i barnehagen gjøre at vi ikke kan blande gruppene slik vi er vant til fra tidligere år. Avdelingene vil få "utetider" til uteområdet og områder vil deles inn i soner. Dere foreldre må fortsatt vente på tur i garderoben og bruke antibac. Vi vil inntil videre også fortsette med matpakker.

Minner om planleggingsdagen den 14. august. Denne dagen er barnehagen stengt.

Vi har også fått noen spørsmål om kontaktinformasjon til avdelingslederne:

Sørvest- Liv Nese - liv.nese@stavanger.kommune.no - 976 32 776

Nordvest - Vibeke Stange - vibeke.stange@stavanger.kommune.no - 404 57 573

Planleggingsdager

Fredag 14.august

Fredag 13.november

Mandag 4.januar

Tirsdag 6.april

Fredag 14.mai

Barnehagen er stengt disse dagene.

Nå som vi har gått over til sommerbarnehage, og sammenslåing kan det være en litt utfordrende situasjon for enkelte barn. Det er sammenslåtte avdelinger med andre voksne og andre barn. Vi ønsker derfor å gjøre denne situasjonen best mulig ved at barna kan ta med seg en god kos eller bamse for å føle seg ekstra trygge i denne tiden :) Ta med en god venn hjemmefra :)

Hei alle sammen!

Vi ser at det er store forskjeller på matpakkene barna for med seg til barnehagen, derfor kommer vi ut med litt veiledende informasjon:

-Barna trenger minst 2 til 3stk brødskiver (eller annen mettende mat) til "lunsj-måltidet" kl 14.00

-Barna trenger yoghurt, frukt eller annen type lett mat til "frukt-måltidet" kl 14.00

-Barna kan IKKE ta med nøtter, peanøtter eller peanøttsmør (allergi på avdelingen)

-Barna kan IKKE ta med krabbe, reker eller annet skalldyr (allergi på avdelingen)

Takk for forståelsen :)

Fredag 12 juni ønsker vi å ha en ordentlig kose-fredag! Det er flere barn som har bursdag i sommerferieukene, og vi ønsker blant annet å feire dem denne dagen!! Det blir litt som en avslutnings kose dag på avdelingen vår! Barna kan ta med seg en valgfri leke vist dere ønsker det. Vi minner om at ting kan forsvinne eller bli ødelagt, så lurt å holde seg til noe dere ikke er så redde for :)

Vi har funnet lus på avdelingen vår, så alle må sjekke barna sine godt den neste tiden fremover. Husk at om barnet deres har lus, begynn behandlingen snarest, og vask putetrekk og lignende snarest :) Barna kan komme til barnehagen så lenge behandlingen er satt i gang. Husk å gjennomføre HELE behandlingen, selv om du ser forbedring i hodebunnen :)