Velg avdeling Biene
mtotfls
29303101020304

VELKOMMEN TIL BIENE

Biene er en 3-6 års avdeling med 24 barn og 4 voksne.

Vi som jobber på Biene:

Tonje (pedagogisk leder 100%)

Therese (barne og ungdoms-arbeider 100%)

Steinar (assistent 100%)

Vi kan kontaktes på:

Tonje - tonje.olsen.lund@stavanger.kommune.no

Fredag 23 februar var det duket for fargefest i barnehagen! For en feiring det ble!

Vi var så heldige å få enda en periode med snø. Det er alltid kjekt med snø, for både voksne og barn.

Vi var superheldige å få tak i billetter til forestillingen "trollungen og fuglene"! Onsdag 7 februar dro uglene på konsert i konserthuset i Bjergsted. Konserten var i samarbeid med kunst-studentene på Uis.

Da har vi startet med hjemmebesøk til uglene, med stor suksess! Vi har nå vært på besøk hos 2 ugler, noe de syns var veldig spennende. Uglene vi var hos ble utrolig stolte, og vi fikk sett hus, område rundt huset, samt andre lokale landemerker.

Da er praksisperioden for Jeanette ferdig for denne gang. Jeanette hadde et knallkjekt vinter-opplegg hvor hun malte med barna og lagde vinterbilder :)

I uke 3 brukte vi mye tid utendørs i snøen. Vi lagde snømann, snøengler, rant på akebrett, lagde snøhopp og gikk på tur. På torsdag lagde vi softis ute, ved å bruke snøen ute.

onsdag 17 januar fant vi ut at vi ville utnytte det fine snøværet så lenge det varer. Vi dro derfor til akebakken og koste oss. Alle delte på akebrettene sine, og hjalp hverandre underveis

Vi fylte opp et glass med flott, hvit, myk snø. Deretter tok vi glasset med inn i vinduskarmen for å se hva som gjemmer seg inni snøen. Etterhvert som snøen smeltet, kunne vi se både sand, stein, grus, og annet rusk. Vi skimtet til og med en larve (eller et hår, det vet vi ikke helt). Dessuten ble det jo nesten ikke vann i glasset. Et fult glass med snø, blir (etter smelting) bare halve glasset med vann! Alle var enige om at det var merkelig at all den flotte hvite snøen kunne gjemme så mye. Det var også flere som tenkte at det å spise snø, var ganske ekkelt.

I månedsbrevet stod det at Saliha skulle komme til oss uke 3. Det ble endret til Bushra, en flott og snill dame Hun vil være hos oss noen dager fremover.

Vi vil ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Vi har kosa oss og akt masse når det nå endelig ble snø. Kom å se så masse vi har kosa oss :)

Uglene har bakt Lussekatter til lucia feiringen, mens spurvene har dekorert dem. Det ble en kjempefin aktivitet, hvor vi snakket mye om mengde, vekt, kjente på melet, følgte med på vekta mens vi helte og mye mer. Det ble et kjempefint samarbeid rundt dekoreringen, og alle bidro med det de ønsket å bidra med.