Velg avdeling Tusenbein
02030405060708
30310102030405

VELKOMMEN TIL TUSENBEIN

Tusenbein er en avdeling med barn fra 3-6 år, med plass til 18 barn.

Vi som jobber på Tusenbein:

Pedagogisk leder: Eirik Svensen

Barne- og ungdomsarbeider: Kirsti Sørensen

Barne- og ungdomsarbeider: Grete Storm Dahl

Telefonnummer: 456 38 911

VIKTIGE DATOER I DESEMBER

- Vi skal på julesamling i Varden kirke onsdag 11. desember, gi beskjed hvis ditt barn ikke skal være med på dette. Hvis noen foreldre har lyst til å være med, ta kontakt 😊

- Fredag 13. desember inviterer vi til Luciakaffe i barnehagen kl. 15.00. I tradisjon tro skal Uglene (årets skolestartere) gå i Luciatog på Sør. De som ønsker det kan ha på seg noe hvitt. Luciatoget går kl. 15.30. Oppfordrer de som har mulighet til å la bilen stå gjør det, og går til barnehagen denne dagen.

- Fredag 13. desember skal uglene besøke sykehjemmet og synge noen sangerMandag 16. desember er det nissefest i barnehagen. Da kan barna kle seg ut som nisser hvis de ønsker det. Vi skal ha nissedisco, spise nissegrøt – og kanskje kommer nissen på besøk?

- Tirsdag 17. desember skal vi på julekonsert i konserthuset kl. 09.30. Vi tar bussen til og fra byen. Det er viktig at barnet ditt leveres innen 07.45, med jakke og sko. Hvis dette blir vanskelig for noen, kan barnet leveres på konserthuset kl. 09.00. Fint om barnet går på do hjemme før det kommer i barnehagen 😊

Hilsen Eirik (Tusenbein) og Sofie (Stankelbein) 😊

Juletiden har starten og både barn og voksne er i julestemning. Vi har valgt boka "pulverheksa og julenissen" som vi leser et kapittel i hver dag. Barna har blitt kjempeflinke å synge og mange kan julesangene utenat. Sist uke baket vi pepperkaker til pepperkakekalenderen vår, her blir et barn trukket hver dag. I tillegg til pepperkaka trekker vi et juleord og undrer oss litt rundt betydningen av dette.

Så langt denne uka har vi vært på tur både mandag og tirsdag (hele avdeling) og på onsdag gikk var vi i grupper (Tur, Baking og juleverksted).

NB! sjekk skriv som er lagt ut av Sofie (Ped.leder på stankelbein) om dere ikke har sett julekalenderen vår som henger i fingarderoben.

Vi synger følgende julesanger:

- Nå tenner vi det første lys

- På loven sitter nissen

- Så går vi rundt om en enebærbusk

- Jeg gikk meg over sjø og land (Rundt treet)

Mvh Eirik, Kirsti og Vårin

Tusen takk til alle dere foreldre som har svart på foreldreundersøkelsen, på tusenbein har vi rekordhøy svarprosent i år. Dere som ikke har fått sms eller mail om link til undersøkelsen kan sende Eirik en mail på Eirik.svensen@stavanger.kommune.no

Takk!

Konserten begynner allerede klokken 09:30, noe som betyr at alle barna må leveres før klokken 07:45 for at vi skal ha rikelig med tid. Barna kan komme ikledd sko og en varm jakke, slik at av og påkledningen på konserthuset blir enkel og effektiv. Vi har med skiver til frokost som blir servert utenfor konserthuset før vi skal inn.

Om dere ikke har mulighet til å levere barnet innen 07:45, kan dere møte oss utenfor hovedinngangen til konserthuset klokken 09:00.

Mvh Eirik

Klokken 10:00 er vi invitert til julesamling i Varden kirke. Om det er noen som ikke ønsker at barna sine skal delta i samlingsstunden eller har noen spørsmål angående programmet, ber vi dere ta kontakt med pedagogisk leder på din avdeling. Foreldre er hjertelig velkommen til å bli med om de ønsker dette.

Med Vennlig hilsen Eirik, Mari og Sofie.

En stor takk til alle dere foreldre som har tatt dere tid til å svare på brukerundersøkelsen. Om noen ikke har mottatt linken på mail/SMS kan dere ta kontakt med Eirik på mail eller avdelingstelefon slik at alle får muligheten til å svare.

Husk planleggingsdag i morgen fredag 15 November!

- Eirik

Kjære foreldre.

Supert om dere leser lappen som ligger i hylla og evt skriver dere opp på matlisten på døra om dere ønsker å bidra med noe på FN kafeen.

mvh Eirik

Tusen takk til alle dere som stilte opp på dugnad på tirsdag. Vi er overveldet og veldig takknemlige for at så mange stilte opp!

Vi har allerede fått testet te nye fasilitetene og barna stortrivdes, vi ser frem til mange gode stunder på basen fremover.

Mvh Eirik, Kirsti og Vårin.

Nå er månedsbrev for denne måneden på nett. Beklager forsinkelsen!

Hei alle sammen. vet det har vært mye frem og tilbake med beskjeder, men nå har vi blitt enige om at alle barna (både drager og ugler) skal ha med sin egen sekk på tur.

I sekken skal det alltid ligge:

- Et skift (undertøy og stilongs, strømper og genser).

- Vannflaske

- matboks

Minner om at det er greit å ha en gjenbrukbar pose på plassen som vi bruker om barna har hatt et uhell, da slipper vi unødvendig plastbruk.

mvh Eirik, Kirsti og Vårin.

Her kommer Månedsbrevet for August. Husk å lese Påminnelser og beskjeder til foreldre nederst i dokumentet :)

Mvh Eirik

Nå ligger ukesrytme og infoskriv om faglige satsingsområder og praktisk info om henting/levering, måltider, ting barna trenger i barnehagen ++.

Jeg glemte å legge til at barna trenger en sekk med skift (strømper undertøy, bukse og topp.), vannflaske og en tom matboks på plassen sin. Det er greit å ta den med hjem på fredagen for å vaske flaska og matboksen til mandag. Vi gir beskjed når barna eventuelt trenger nytt skift.