Velg avdeling Tusenbein
01020304050607
29303101020304

VELKOMMEN TIL TUSENBEIN

Tusenbein er en avdeling med barn fra 3-6 år, med plass til 18 barn.

Vi som jobber på Tusenbein:

Pedagogisk leder: Eirik Svensen

Barne- og ungdomsarbeider: Miriam Skille

Barne- og ungdomsarbeider: Hanne Kambo Helvik

Telefonnummer: 456 38 911

E-post: eirik.svensen@stavanger.kommune.no

Her er noen bilder av de kjekke opplevelsene vi har hatt på tur denne uken.

Hei alle foreldre.

Her er noen bilder fra siste ukene. Vi har holdt oss mer i barnehagen en vi vanligvis har gjort, men det er nødvendig med nye ansatte som skal bli kjent med barnegruppa og 5 nye barn fra liten + 1 som kommer fra en annen stor. 1.September får vi en ny gutt som begynner hos oss, da er vi 18 barn på avdelingen. Det blir spennende!

De nye barna har fort blitt trygge på oss voksne og på de eldre barna. Vi har vært i både aldersgrupper og blandet grupper under tilvenningen slik at de nye stifter nære relasjoner med de på sin egen alder, men også får bli kjent med de eldre barna og lære av de gjennom leken.

Neste uke går vi inn i ukesrytmen som jeg har lagt i hylla til hvert barn. Jeg legger den ut her på nettsiden også om dere trenger tilgang til den.

Ha en fin dag!

Mvh Eirik

Bilder fra uka og avrunding av tema "Følelser"

Vi runder av høstens  tema om følelser neste uke før vi starter med full fokus på julen. Vi har jobbet med temaet gjennom hverdagslige situasjoner hvor vi griper anledningen til å snakke om den andre parten sitt perspektiv og følelser i f.eks en konflikt eller diskusjon. Vi har også lest Anna Fiskes bokserie hvor vi har gått i dybden på et bredt spekter av følelser vi kjenner på i hverdagen. Disse følelsene har de eldste barna også blitt bedre kjent med gjennom dramatisering. Målet er at barna skal få økt kunnskap om andre sitt følelsesuttrykk, noe som fremmer empatiutviklingen.

For at dette skal fungere i praksis er barna avhengige av å ha trygge voksne som de kan lære av og støtte seg på når ting blir vanskelig. Dette kaller vi for reguleringsstøtte, et slags stillas rundt barnas følelsesliv mens det fortsatt er under utvikling. Om du ønsker å lære litt mer om dette anbefaler jeg å se videoen til Dag Nordangers geniale forklaring av hvor viktig den trygge voksne er for barnas utvikling. Dette er like relevant for foreldre som barnehageansatte:)

Mvh Eirik.

Her er noen bilder med tekst om hva vi har gjort på Tusenbein de siste to ukene.

Førstkommende mandag kommer Meilian tilbake til oss på Tusenbein i språkpraksis. Dette ser store og små frem til.

Velkommen Meilian.

Fra og med Tirsdag 2. juni går barnehagen tilbake til ordinær åpningstid kl. 07:30 - 16:30.

Vi skal fortsatt ha med matpakker. Dette blir gjeldene over sommeren.

Det er blitt sendt ut SMS fra avdelingstelefonen som dere kan svare tilbake på med tidspunkt for levering og henting, slik at vi har en oversikt over det for at vi skal klare å følge handlingsplan for smittevern i barnehager.

På forhånd takk.

Hilsen Vilde, Kirsti og Robert.

Det blir fotografering i barnehagen tirsdag 28. april.
Fotografen kommer klokken 09.00.
Fotografene er fra Foto Norden. Vi satser på fint vær og fotografering ute.