Velg avdeling Tusenbein
mtotfls
29303101020304

VELKOMMEN TIL TUSENBEIN

Tusenbein er en avdeling med barn fra 3-6 år, med plass til 18 barn.

Vi som jobber på Tusenbein:

Pedagogisk leder: Helen Pettersen

Barne- og ungdomsarbeider: Hanne Kambo Helvik

Barne- og ungdomsarbeider: Jey Jeane Rivas Amdal

Kontaktinformasjon:
Telefonnummer: 456 38 911

E-post: helen.pettersen@stavanger.kommune.no

I dag har vi hatt fargefest i Emmaus barnehagene.

På fargefest kler vi oss i alle regnbuens farger fra topp til tå, har samling, disco og spiser fargerik mat både til lunsj (farget pasta med pølse) og frukt måltidet (fruktsalat).

Fredag er det fargefest i Emmaus barnehage!

Vi kler oss i fargerikt tøy, har ansiktsmaling og disco!

Her kommer noen bilder fra hverdagen og prosjektet med Skinnvotten/vinter.

Samenes nasjonaldag ble markert i barnehagen den 6. februar. Dagen kalles også Samefolkets dag, og er en felles feiring for samer i Finland, Norge, Russland og Sverige.

Innblikk i hverdagen på avdelingen gjennom adventstiden.

Tusenbein har vært på konsert med Stavanger symfoniorkester.

Hei! Vil bare minne om at vi skal på tur til konserthuset i morgen. Da er det viktig at barna har gode klær med tanke på været som er meldt og at de har ryggsekk og vannflaske. Vi skal spise lunsj ved konserthuset før vi går på konserten.

Har også sendt melding om dette på Vigilo. Vennligst gi beskjed hvis du ikke har fått varsel eller mottatt meldingen der.

Hilsen Tusenbein :)

Fra mandag 23. oktober 2023 kan foreldre med barn i Emmaus barnehagene kommunisere med barnehagen gjennom Vigilo. Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet post i hylla til barnet og e-post. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder, men også for de ansatte ved barnehagen.
Du kan lese mer om Vigilo her: https://vigilo.no/

Hva bruker vi Vigilo til?

Vigilo brukes til å dele praktisk informasjon mellom deg og barnehagen. Du skal bruke Vigilo for å sende meldinger til barnehagen, melde fravær, og for å få tilgang til innhold publisert av barnehagen. Barnehagen vil tilsvarende sende meldinger og publisere informasjon til deg i Vigilo. Sensitive opplysninger skal ikke deles med barnehagen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser tar du direkte kontakt med barnehagen.

Hvordan komme i gang?
Du kan logge inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC eller nettbrett. Du kan også laste ned Vigilo app gratis på smarttelefon eller nettbrett fra AppStore og Google Play. I appen får du tilgang til å se nyheter, sende meldinger og melde fravær. I webportalen får du i tillegg tilgang til påmeldinger og søknader.

Hvem har tilgang?
Foreldre med foreldrerett i Folkeregisteret kan se egne barn i Vigilo. Fosterforeldre blir også gitt tilgang. Du kan sjekke opplysningene dine i folkeregisteret her.
Foreldres mobilnummer og epost hentes fra Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR). Du kan kontrollere og endre opplysningene dine her: Oppdater kontaktinformasjon | Norge.no

Hvor finner jeg mer informasjon?
For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med barnehagen og for å lese om hvordan kommunen behandler personopplysninger, se informasjon på Stavanger kommunes nettsider.

Ta kontakt med Vibeke Stange, Natale Idsø eller Tordis Nordbøe hvis du lurer på noe.
vibeke.stange@stavanger.kommune.no
natalie.idso@stavanger.kommune.no
tordis.nordboe@stavanger.kommune.no

Hei! Vil bare minne om FN-dagen som blir markert i barnehagen på tirsdag, 24. oktober. Det har blitt lagt ut informasjon på nettsiden, og i tillegg har det blitt hengt opp en lapp i garderoben på avdelingen. Der kan dere skrive opp om dere kan bidra med noe mat til den åpne caféen :)

Hilsen Tusenbein

Hei!

Nå har høsten kommet mer værmessig også. Det var flere som ikke hadde dress i dag, derfor gir vi en vennlig påminnelse om å huske å ta med dress til barnehagen i morgen, og passe på at barna har flis og lue.

Hilsen oss på Tusenbein :-)

Bildedryss fra uken vi hadde fokus på brannvern på Tusenbein.

Heisann!

Denne uken har vi brannvernuke. Temaplan for uken er lagt ut på nettsiden. Dragene skal på tur til brannstasjonen i morgen, så husk vannflaske og tursekk.

Hilsen Tusenbein