Meny
Velg avdeling Tusenbein
Rosenli 7 4015
Telefon: 51913535 Send oss e-post
Redaktør: Atle Pedersen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708

VELKOMMEN TIL TUSENBEIN

Tusenbein er en avdeling med barn fra 3-6 år, med plass til 18 barn.

Vi som jobber på Tusenbein:

Pedagogisk leder: Eirik Svensen

Barne- og ungdomsarbeider: Kirsti Sørensen

Barne- og ungdomsarbeider: Grete Storm Dahl

Assistent: Robert Åsheim

Telefonnummer: 456 38 911

E-post: vilde.dubland.nedrum@stavanger.kommune.no

Hei alle sammen! sa kjører vi i gang med Vanntilvenning i regi av stavanger svømmeklubb på Eiganes skole på tirsdag. Vi vil ta buss bort, så supert om alle er på plass innen 09:00.

Mvh Eirik.


Kjære foreldre.

Fra og med førstkommende mandag (26.10) vil det igjen bli servert mat i barnehagen. Det betyr at dere ikke lenger trenger å ha med matboks.    


Hei alle foreldre.

Jeg trodde det allerede var lagt ut et fellesskriv på nettsiden om markering av FN - dagen, så beklager sen informasjon. Årets markering kan desverre ikke gjennomføres på tradisjonelt vis pga Covid - 19, så i år vil dere få barnas kunstverk med dere på fredag morgen, det blir da mulighet for å gi et valgfritt bidrag til årets TV aksjon som er WWFs kamp mot plast i havet. Barna på tusenbein har lært om temaet gjennom samling, arbeid med kunstverket og NRK supers "Plastspesial" som jeg anbefaler alle å ta en titt på hjemme :) her er en link til serien:

https://tv.nrk.no/serie/planetpatruljen/sesong/3/episode/1/avspiller

Mvh Eirik, Kirsti, Grete og Robert.


Kjære alle foreldre. jeg skrev nylig et skriv angående barnas bekledning i høstværet. Jeg håper alle har lest skrivet og følger med ukentlig at barna alltid har på plass

Som nevnt setter vi veldig pris på om barna blir levert i ullbekledning slik at vi ikke må bruke hele formiddagen på å kle om barn for å komme oss ut på tur :) Om de ikke har stilongs på kan de hvertfall ha ullstrømper og ulltrøye innerst når de kommer om morgenen.

I grovgarderobe:

- Dress

- Regntøy

- Lue, buff og Hansker (Vanntette og gjerne to par)

- Vanntett fottøy med for i (Ikke gummistøvler, barna blir kalde på beina i løpet av kort tid). Cherrox eller gore tex sko som når over ankelen er ideelt.

I fingarderobe:

- Fleece/ull bukse og genser

- Ekstra ullsokker

I hylla inne på badet bør alle barn ha minimum to komplette skift, Vi anbefaler også her å unngå bomulls t skjorter og sokker nå som det er vått og kaldt.

Takk for samarbeidet!


Det har endelig kommet nye retningslinjer som gjør at vi kan starte opp med matservering

Det vil bli servet frokost, lunsj og frukt fra mandag 26.10.

Dette vil altså si at dere ikke lenger trenger å ha med matpakke fra denne dagen.

 


Her er noen bilder fra uken som har vært. Vi har hatt nydelig turvær som vi har tatt godt utnytte av.

Hei!

Setter stor pris på om alle foreldre kan ta seg tid til å lese igjennom det vedlagte dokumentet og etterpå sjekke at barnet ditt har riktige klær med seg og at de ligger på riktig plass :)

Stor takk fra Eirik, Robert, Grete og Kirsti!


Hei folkens!

Sist gang vi skulle i skatehallen ble det dessverre avlyst pga sykdom, så ny dato blir På førstkommende mandag (12.10). De yngste barna skal være med Kirsti på basen denne dagen, de får muligheten til å bli med neste år.

Alle må ha med:

- joggesko

- hjelm (type sykkelhjelm O.L)

- evt andre beskyttelser om dere har det liggende

- om barna har eget rullebrett er det supert om de har med dette.

Sees på mandag :) mvh Eirik


Hei foreldre!

På onsdag merket vi for første gang at sommeren virkelig er i ferd med å gi slipp for denne gang. Vinden blir kaldere og det krever at vi har på oss riktige klær fremover.

Supert om dere alle sjekker at lue, hansker og evt buff/Skjerf er på plass. Det er også viktig at regntøy og dress/todelt alltid er tilgjengelig. For de som skal kjøpe nytt tøy anbefaler og ser på todelt anbefaler vi bukse uten seler, grunnen til dette er at toalletbesøkene ute blir veldig ubehagelige når man må av med jakken for å få ned buksa :)  

Ellers er det lurt at det innerste laget mot huden er i ull eller syntetisk (Fleece/ polyester). Grunnen til dette er at det fortsatt er isolerende selv om det skulle bli vått.  Dette gjelder også strømper!

Sjekkliste grovgarderobe:

- Dress / Todelt

- Fullt regntøy

- Vannresistent og varmende fottøy

- Støvler

- lue, hansker og buff/skjerf

 

Sjekkliste fingarderobe/ kleshylle:

- skift innertøy (t skjorter kort og lang, stilongs, bukser ++)

- flere skift med sokker og truser.

- ekstra fleecegenser eller ullgenser å ha under regnjakken/ dressen på de kaldeste og våteste dagene.

Ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål, vi hjelper veldig gjerne:)

Mvh personalet på tusenbein.

 

 


Hei alle sammen!

Førstkommende mandag 21 september skal 2015 og 2016 barna med Eirik og Robert i skatehallen! De yngste blir igjen med Kirsti i barnehagen, de får mulighet neste år :)

Alle barna MÅ ha med egen hjelm og evt annet beskyttelsesutstyr. De som har rullebrett (Skateboard) kan ta med dette. For de som ikke har er det 10 stk lånebrett tilgjengelig i hallen.

Det blir avreise klokken 09:15 så alle må stille i barnehagen senest klokken 09:00.

Vi gleder oss! Mvh Eirik og Robert.

 


Alle nye foreldre på tusenbein har fått lapp i hylla angående oppstartsamtaler. Supert om dere tar en titt så fort dere kommer i morgen så dere kan gi tilbakemelding om tiden passer eller ei :)

Mvh Eirik


  Kjære tusenbeinforeldre.

Eirik inviterer til dugnad på basen tirsdag 15 september kl 17:00. Jeg trenger hjelp av minst 3 foreldre til å få basen tilbake i brukbar stand til det kommende året. Vi skal i hovedsak reparere gapahuken og lage til sitteplasser inne i den. Om dere har eget verktøy setter vi pris på hvis dere kan ta med dette, da vi har begrenset med utstyr i barnehagen. På grunn av coronaviruset er det lurt at vi ikke er så mange som stiller og at heller de som har litt erfaring med verktøy stiller opp slik at vi får jobben gjort med minst mulig folk samlet. Jobben er gjort på maks 2 timer. Husk smittvernsreglene og hold avstand der det er mulig 😊

Påmelding skjer på skrivet på hoveddøra til avdelingen eller via sms på avdelingstelefonen.

 

Vi trenger: Sag Hammer og Spiker (Evt spikerpistol Spader (Stor hagespade) Har dere paller/ avkapp fra materialer og trestubber dere trenger å bli kvitt tar vi veldig gjerne imot dette!