Meny
Velg avdeling Bikuben
Rosenli 7 4015
Telefon: 51913535 Send oss e-post
Redaktør: Atle Pedersen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2024><<
februar 2024
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829010203
04050607080910

VELKOMMEN TIL BIKUBEN!

Bikuben er en 0-3 års avdeling med plass til 12 barn.

Vi som jobber på Bikuben er:

Pedagogisk leder - Eirin

Barnehagelærer på disp. - Georgeta 

Barne- og ungdomsarbeider - Mette

Barne- og ungdomsarbeider - Siri

Telefonnummer: 974 67 867

eirin.apeland@stavanger.kommune.no

georgeta.ciuca@stavanger.kommune.no

Hei!

Vi har hatt en fin uke med lek i snøen i starten av uken, og lek i sølepytter i slutten av uken. Kjekt begge deler! I midten sklei vi litt rundt på is og.. Det var ikke like gøy... Det var flere våte barn i dag, så ta gjerne en titt i boksene og se om de har nok med skifteklær. 

Vi har også hatt grupper med formingsaktiviteter i løpet av uken. Vi har malt, tegnet og limt. Noen har også prøvd seg på klipping. I samlingene er det fortsatt eventyret om Skinnvotten som gjelder, sammen med sang. Eventyret blir formidlet på flere måter. Vi bruker rim, fortelling, sang, eller vi bare prater om dyrene i Skinnvotten. Vi bruker alltid konkreter og gjentakelse. Dette for å visualisere begrepene, og med gjentakelse skaper vi forventninger, fellesskap, glede over å kjenne igjen, og de lærer seg blant annet rekkefølge og begreper. 

I morgen er det chili sin carne på menyen til lunsj. Ha en fin helg når den kommer :) 


Vi markerte samenes nasjonaldag på tirsdag. Da hadde vi storsamling der vi fikk sett på bilder og film. Vi så reinsdyr, nordlys, telt, samiske klær og hørte på joik. Vi avsluttet med "bli med dansen" på samisk, og Bjørnis. Etterpå spiste vi Gahkko brød til lunsj. Det falt godt i smak! 

Videre i uken har vi hatt lekegrupper, formingsaktiviteter og lek i snøen. Imorgen blir det blomkålsuppe til lunsj. Ha en riktig fin helg når den tid kommer! 


Hverdagen i barnehagen :)

Skinnvotten

Godt nyttår :)

Hei gode foresatte på Bikuben og Honningbarna

Som dere har fått med dere har avdelingene vert preget av litt sykdom hos personalet nå på tampen av året. Noen dager har vi hatt vikarer - andre dager ikke. Vi har vert mye sammen, og vi har hatt noen fine førjulsdager. Vi har hatt felles samlinger med tenning av lys og synging. Vi hadde en herlig nissefest på fredag med dans rundt juletre, nissegrøt til lunsj og til og med besøk av selveste nissen! Noen syns det var veldig gøy med nissen på besøk, mens andre synes det var best å holde litt avstand til han. Vi fikk mandariner av han, og da synes de fleste det var ok å ha han på besøk. 

Barn og personal begynner ta ferie i dagene fremover nå, så vi vil gjerne takke for samarbeidet dette året og ønsker dere alle en riktig fin julehøytid sammen med deres kjære små. Nyt tiden. Vi vil også si hjertelig tusen takk for gaven vi fikk av barn og foresatte! Det blir satt pris på! :) 
God jul og godt nyttår! Hilsen personalet på Bikuben og Honningbarna


Tusen takk til alle foreldre/foresatte, besteforeldre og søte små Luciaer for en fin Luciafeiring. Vi er så heldige at vi fikk besøk av alle uglene fra Vest.

Mvh Personalet


Hei :) Vi minner at i morgen (14Desember) er det Nissefest med dans til barna på Bikuben og Honningbarna. Fint hvis barna tar på seg nisse lue, noe rødt eller julegenser/kjøle, hvis dere har og barna vil.

Mvh Personalet


Hei!

I morgen (13. desember) markerer vi Luciadagen her på Bikuben og Honningbarna kl. 15.00. De som ønsker kan få ta på seg noe hvitt. Førskolebarna går i Luciatog, og det blir servert lussekatter og saft. 


Foreldreundersøkelse.
Det er sendt ut foreldreundersøkelse til alle foresatte i Emmaus barnehagene på e-post. Vi håper alle vil svare på undersøkelsen. Svarfrist 20. desember.
På forhånd takk!

  Bildedryss                                                                                                                                                                                        Hverdagen i barnehagen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         


Baking, lesing, lek...