Meny
Velg avdeling Bikuben
Rosenli 7 4015
Telefon: 51913535 Send oss e-post
Redaktør: Atle Pedersen
Det er 28 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2024><<
juli 2024
mtotfls
24252627282930
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304

VELKOMMEN TIL BIKUBEN!

Bikuben er en 0-3 års avdeling med plass til 12 barn.

Vi som jobber på Bikuben er:

Pedagogisk leder - Eirin

Barnehagelærer på disp. - Georgeta 

Barne- og ungdomsarbeider - Mette

Barne- og ungdomsarbeider - Siri

Telefonnummer: 974 67 867

eirin.apeland@stavanger.kommune.no

georgeta.ciuca@stavanger.kommune.no

Onsdag 5. juni fra klokken 15.00 til 16.00 inviterer vi til sommerfest i barnehagen. Vi skal være ute denne ettermiddagen, så kle dere etter været. Det blir servert frukt og saft, og barna skal synge for dere kl. 15.30. 

Velkommen! 


Torsdag 16. mai markerer vi nasjonaldagen i barnehagen. Hele barnehagen går i tog som starter der Sandnesgata og lekeplassen opp mot Emmaus møtes. Toget starter kl. 09.50 og går mot Rosenli sykehjem. Foresatte som har mulighet må gjerne komme å se på oss. Etter toget går vi med barna tilbake til barnehagen for lek, aktivitet, pølser og is. 

Minner om påskekaffe onsdag 20. mars kl. 15.00-16.00. 
Det vil bli servert rundstykker, pålegg og drikke. 
Velkommen! 

Hei!

Vi har hatt en fin uke med lek i snøen i starten av uken, og lek i sølepytter i slutten av uken. Kjekt begge deler! I midten sklei vi litt rundt på is og.. Det var ikke like gøy... Det var flere våte barn i dag, så ta gjerne en titt i boksene og se om de har nok med skifteklær. 

Vi har også hatt grupper med formingsaktiviteter i løpet av uken. Vi har malt, tegnet og limt. Noen har også prøvd seg på klipping. I samlingene er det fortsatt eventyret om Skinnvotten som gjelder, sammen med sang. Eventyret blir formidlet på flere måter. Vi bruker rim, fortelling, sang, eller vi bare prater om dyrene i Skinnvotten. Vi bruker alltid konkreter og gjentakelse. Dette for å visualisere begrepene, og med gjentakelse skaper vi forventninger, fellesskap, glede over å kjenne igjen, og de lærer seg blant annet rekkefølge og begreper. 

I morgen er det chili sin carne på menyen til lunsj. Ha en fin helg når den kommer :) 


Hei gode foresatte på Bikuben og Honningbarna

Som dere har fått med dere har avdelingene vert preget av litt sykdom hos personalet nå på tampen av året. Noen dager har vi hatt vikarer - andre dager ikke. Vi har vert mye sammen, og vi har hatt noen fine førjulsdager. Vi har hatt felles samlinger med tenning av lys og synging. Vi hadde en herlig nissefest på fredag med dans rundt juletre, nissegrøt til lunsj og til og med besøk av selveste nissen! Noen syns det var veldig gøy med nissen på besøk, mens andre synes det var best å holde litt avstand til han. Vi fikk mandariner av han, og da synes de fleste det var ok å ha han på besøk. 

Barn og personal begynner ta ferie i dagene fremover nå, så vi vil gjerne takke for samarbeidet dette året og ønsker dere alle en riktig fin julehøytid sammen med deres kjære små. Nyt tiden. Vi vil også si hjertelig tusen takk for gaven vi fikk av barn og foresatte! Det blir satt pris på! :) 
God jul og godt nyttår! Hilsen personalet på Bikuben og Honningbarna


Tusen takk til alle foreldre/foresatte, besteforeldre og søte små Luciaer for en fin Luciafeiring. Vi er så heldige at vi fikk besøk av alle uglene fra Vest.

Mvh Personalet


Hei :) Vi minner at i morgen (14Desember) er det Nissefest med dans til barna på Bikuben og Honningbarna. Fint hvis barna tar på seg nisse lue, noe rødt eller julegenser/kjøle, hvis dere har og barna vil.

Mvh Personalet


Hei!

I morgen (13. desember) markerer vi Luciadagen her på Bikuben og Honningbarna kl. 15.00. De som ønsker kan få ta på seg noe hvitt. Førskolebarna går i Luciatog, og det blir servert lussekatter og saft. 


Foreldreundersøkelse.
Det er sendt ut foreldreundersøkelse til alle foresatte i Emmaus barnehagene på e-post. Vi håper alle vil svare på undersøkelsen. Svarfrist 20. desember.
På forhånd takk!

Minner om planleggingsdag på fredag 17. november. Barnehagen er stengt denne dagen. 

Fra mandag 23. oktober 2023 kan foreldre med barn i Emmaus barnehagene kommunisere med barnehagen gjennom Vigilo. Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet post i hylla til barnet og e-post. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder, men også for de ansatte ved barnehagen.  
Du kan lese mer om Vigilo her: https://vigilo.no/


Hva bruker vi Vigilo til?

Vigilo brukes til å dele praktisk informasjon mellom deg og barnehagen. Du skal bruke Vigilo for å sende meldinger til barnehagen, melde fravær, og for å få tilgang til innhold publisert av barnehagen. Barnehagen vil tilsvarende sende meldinger og publisere informasjon til deg i Vigilo. Sensitive opplysninger skal ikke deles med barnehagen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser tar du direkte kontakt med barnehagen. 

Hvordan komme i gang?
Du kan logge inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC eller nettbrett. Du kan også laste ned Vigilo app gratis på smarttelefon eller nettbrett fra AppStore og Google Play. I appen får du tilgang til å se nyheter, sende meldinger og melde fravær. I webportalen får du i tillegg tilgang til påmeldinger og søknader.

Hvem har tilgang?
Foreldre med foreldrerett i Folkeregisteret kan se egne barn i Vigilo. Fosterforeldre blir også gitt tilgang. Du kan sjekke opplysningene dine i folkeregisteret her.
Foreldres mobilnummer og epost hentes fra Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR). Du kan kontrollere og endre opplysningene dine her: Oppdater kontaktinformasjon | Norge.no

Hvor finner jeg mer informasjon?
For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med barnehagen og for å lese om hvordan kommunen behandler personopplysninger, se informasjon på Stavanger kommunes nettsider. 

Ta kontakt med Vibeke Stange, Natale Idsø eller Tordis Nordbøe hvis du lurer på noe.
vibeke.stange@stavanger.kommune.no
natalie.idso@stavanger.kommune.no
tordis.nordboe@stavanger.kommune.noVi vil invitere dere til markering av FN-dagen  hos oss. Vi har åpen cafe fra klokken 15.00 til 16.00. om været tillater det vil vi være ute.
Vi håper dere vil bidra med matretter slik at vi får et variert utvalg av mat denne dagen- det henger liste på døra. Vi står for kald drikke.
Emmaus følger TV-aksjonen, og i år går alle innsamlede midler til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt. Mottoet til årets TV-aksjon er: LA BARN LEVE I FRED.