Rosenli 7 4015
Velkommen til nytt barnehageår
Hele dagen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

En barnehage som skaper gode minner og gylne øyeblikk

Emmaus barnehage er en kommunal barnehage som holder til i Storhaug bydel. Barnehagen består av tre bygg. Emmaus Nord er den grå bygningen i Rosenli 7, Emmaus Vest er de to grå bygningene i Rasmus Risas gate 7 (ved kolonihagen) og Emmaus Sør ligger ved Emmaustunet i Rasmus Risas gate.

Søknad om redusert foreldrebetaling

Planleggingsdagene for 2020- 2021

Grunnet endringer i smittevernveilederne for barnehage og barneskole/SFO er tidligere skriv som ble sendt ut med råd angående tolkning av retningslinjene ved sykdom i barnehage og barneskole nå utdatert.

Følgende retningslinjer er nå gjeldende:

• Barnehagebarn, elever og ansatte må ikke lenger være hjemme til de har hatt én symptomfri dag etter luftveisinfeksjon. Det holder at allmenntilstanden er god hos barn og elever, og at ansatte ikke lenger har symptomer.

• Noen barn, særlig de under 10 år, kan ha restsymptomer etter en gjennomgått luftveisinfeksjon som for eksempel rennende nese (uavhengig av farge på nesesekret) eller sporadisk hoste. Disse barna kan komme i barnehagen eller på skolen dersom allmenntilstanden er god og barnet er tilbake i sin vanlige form.

• Alle med nyoppståtte symptomer på luftveisinfeksjon skal sendes hjem og holdes hjemme inntil tilstanden er avklart.

• Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen eller på skolen. Ansatte skal holde seg hjemme til de er symptomfrie, mens barn skal holdes hjemme til allmenntilstanden er god.

•  Mange yngre barn har ofte rennende nese uten andre symptomer på luftveisinfeksjon, og særlig etter at de har vært ute. Disse barna kan komme i barnehagen/på skolen såfremt barnet ikke har feber og ellers er friskt.

•  Eventuell testing avklares med lege etter gjeldende retningslinjer. Ved positiv koronatest følges egne retningslinjer.

Det er tilstrekkelig at foresatt(e) vurderer at barnet er tilbake i god allmenntilstand, legeerklæring er ikke nødvendig selv om barnet etter en gjennomgått luftveisinfeksjon har restsymptomer som for eksempel rennende nese (uavhengig av farge på nesesekret) eller sporadisk hoste.

Stavanger kommune tar ikke betalt for stengte kommunale barnehager og SFO-er under korona-utbruddet.

Foreldre kan se bort fra fakturaen som har forfall 1. april.

Under avdeling for "lesende barnehage" ligger det tips til gode bildebøker