Velg avdeling Edderkoppene
mtotfls
30310102030405

VELKOMMEN TIL EDDERKOPPENE

Edderkoppene er en 3-6 års avdeling med plass til 18 barn.

Vi som jobber på Edderkoppene:

Pedagogisk leder: Henning
Barne og ungdomsarbeider: Marisol
Assistent: Elisabeth

Vårt telefonnummer er: 907 91 412

Epost: henning.hallingby@stavanger.kommune.no

I uke fire har vi fokusert mye om dyrene i Norge under samling. Vi har også hatt eventyr, både ved rekvisitter og at barna får være med å spille en karakter i eventyret (se bilder). Denne uken har vi snakket om noen av rovdyrene vi har i Norge og hvordan de lever under vinteren. Forrige fredag så lekte edderkoppene på avdelingen til maurene, og maurene lekte på avdelingen til edderkoppene. Det virket som dette var en veldig gøy aktivitet for barna.

Hei alle foresatte

I uke tre så har begynt å snakke om noen av dyrene vi har i Norge under samling. Vi har snakket litt om bjørn, ulv, rev, bever, hval og elg til nå. Dragene har vært på tur og uglene har kommet godt i gang med svømming. Når vi har vært i barnehagen så har vi lekt masse, både ute og inne. Alle barna er veldig flinke til å leke i grupper og det virket som alle barna er fornøyde med å komme tilbake til barnehagen igjen. Vi skal snakke litt om flere dyr som bor i Norge, så kommer vi til å begynne med eventyr neste uke. Eventyrene vi skal ha omhandler mange av de dyrene vi har i Norge. Det er fordi dette kan skape gode samtaler før og etter eventyret.

Hei!
Godt nyttår og takk for året som var.

Barnehagen har startet igjen og vi håper alle har hatt en fin jul. I uke to så har barna lekt masse inne og ute. Vi har lagd ''hytter'' inne på lekerommet av tepper og vi har plassert noen madrasser på gulvet som barna kan hoppe på. Vi har hatt litt ulike aktiviteter denne uken siden vi starter ikke med tema før neste uke. Tema fremover bli dyr i Norge og eventyr. Informasjon om hvorfor vi har valgt dette som tema ligger i månedsbrev på edderkoppene sin nettside. Neste uke starter vi med dragetur og ugleklubb på mandag. Tirsdag drar uglene på svømming mens dragene har drageklubb.

Mvh Henning.

Vi har hatt det kjempefint på edderkoppene nå i jula. Alle barna har lekt masse og hatt mange gøye aktiviteter. Denne uken har vi gjort ferdig alt av julepynten på avdelingen, spist pepperkaker, sett julefilm, hatt besøk av nissen og mye annet kjekt. Vi har også vært på Emmaus vest og lekt på uteområdet deres, noe barna viste stor interesse for med smil, latter og lek.