Velg avdeling Edderkoppene
02030405060708
30310102030405

VELKOMMEN TIL EDDERKOPPENE

Edderkoppene er en 3-6 års avdeling med plass til 18 barn.

Vi som jobber på Edderkoppene:

Pedagogisk leder: Henning
Barne og ungdomsarbeider: Marisol
Assistent: Elisabeth

Vårt telefonnummer er: 907 91 412

Epost: henning.hallingby@stavanger.kommune.no

Her er noen bilder av starten på desember og hva vi har gjort så langt!

Her er noen bilder fra aktiviteter vi har hatt denne uken. Pepperkaker, maling, ugle/dragetur, papirfly og mye mer.

I uke 47 har det vært mye aktivitet både inne og ute. Uglene var på tur på mandag og dragene var på tur på tirsdag. Vi har også begynt å lese en ny bok på avdelingen som heter Ronja Røverdatter. Da har vi høytlesning foran alle barna i garderoben og de følger alle ivrig med. Når det har vært lek inne på avdelingen så har konstruksjonslek vært veldig spennende og vi ser at alle barna på avdelingen syntes dette er gøy.

I uke 46 har vi vært på dragetur, ugletur, tegnet på et stort ark i fellesskap, vært i storhaughallen og m.m.

Her er noen bilder av ulike aktiviteter vi har gjort denne uken. Vi har for eksempel vært på ugletur, dragetur, lagd ulike dyr av gamle doruller, lest bøker og mye mer.

Denne uken har det skjedd mye gøy på avdelingen edderkoppene. Vi har vært på tur, vi har lagd rev med papp, maling, kongler og barnåler. Vi markerte også halloween ved at vi hadde litt ansiktsmaling for de barna som ønsket det. Barna har hørt eventyr og hatt miljøfredag ( med bilder på PowerPoint og to bamser som var apekatt og isbjørn. Da fortalte Henning om forskjellene mellom de to dyrene men også hvordan klima kan påvirke to dyr som bor helt forskjellige steder.

Denne uken har vi hatt aktiviteter som maling, storhaughallen, utelek, lesing og mye mer. Vi har malt med føttene som skal være malelier til FN dagen og barna har pyntet bildene selv.

Her er noen bilder av de ulike aktivitetene vi har gjort denne uken.

De to siste ukene har vi hatt mye gøy sammen på avdelingen edderkoppene. Vi har hatt ryddedager på avdelingen, vært i storhaughallen, dratt på tur, malt med hendene og mye mer.

Vi har begynt med lesegrupper, matlaging, ugleklubb og drageklubb. Her er noen bilder fra de to siste ukene.