Velg avdeling Sommerfuglene
28293001020304
02030405060708

VELKOMMEN TIL SOMMERFUGLENE

Vi som jobber på Sommerfuglene er:

Siren, pedagogisk leder

Feride, barne- og ungdomsarbeider

Georgeta, barnehageassistent

Telefonnummer: 906 54 821

Litt om hverdagslivet på Sommerfuglene!

Det har endelig kommet nye retningslinjer som gjør at vi kan starte opp med matservering

Det vil bli servet frokost, lunsj og frukt fra mandag 26.10.

Dette vil altså si at dere ikke lenger trenger å ha med matpakke fra denne dagen.

Hverdagsliv på Sommerfuglene!

Litt om vårt hverdagsliv!

Hei hei alle sammen!

Vi har hatt ei fin uke så langt på Sommerfuglene. Det er fremdeles tilvenningstid, og denne uka har vi blitt kjent med Emma og Lola som er de siste nye på vår avdeling. Så nå er vi fulltallige- 12 barn på plass:) I år har vi fått 8 barn som er 1-åringer, og 4  som er 2 -åringer.

En riktig sjarmerende og livlig gjeng har vi fått!

Siden vi er så mange nye, er  det trygghet og tilknytning som er det viktigste nå. Vi jobber med dagsrytmen, og bli kjent med hverandre.

Vi har også startet litt med tema "Høst", og synger fine høstsanger.

Personalkabalen er på plass, og vi har fått ny pedagogisk leder i staben. Velkommen til Cathrine. Håper du vil trives hos oss!

Turer har vi også hatt på turstien i Emmaus, det er fint i vårt nærområde i all slags vær. Vi får nye impulser, og ser mye intreressant.

En dag var vi også og besøkte hanen , hønene og kyllingene ved Rosendal sykehjem. Ønsker alle en fortsatt fin uke!

Mvh Siren på vegne av Sommerfuglene

Som dere sikkert vet er vi i det som kalles gul sone på smittenivå. Dette vil for oss i barnehagen gjøre at vi ikke kan blande gruppene slik vi er vant til fra tidligere år. Avdelingene vil få "utetider" til uteområdet og områder vil deles inn i soner. Dere foreldre må fortsatt vente på tur i garderoben og bruke antibac. Vi vil inntil videre også fortsette med matpakker.

Minner om planleggingsdagen den 14. august. Denne dagen er barnehagen stengt.

Vi har også fått noen spørsmål om kontaktinformasjon til avdelingslederne:

Sørvest- Liv Nese - liv.nese@stavanger.kommune.no - 976 32 776

Nordvest - Vibeke Stange - vibeke.stange@stavanger.kommune.no - 404 57 573

Hei dere!

Litt info; Vi har nå 8 timers åpningstid i barnehagen. Denne er nå fra 7.45 til 15.45.

Innenfor disse tidene kommer dere og leverer og henter barna ved branndøren på Sommerfuglene.

Klokken 9.00 deles barna inn i grupper. Vi ønsker at dere er i barnehagen til 9.00, dersom annet behov avtal dette med personalet.

Ellers har vi hatt en fin uke med turer og lek inne og ute i barnehagen. vi har øvd på 17 mai sanger, og laget fin pynt. I dag gikk vi i "mini" tog, og sang utenfor Rosendal sykehjem. Det var kjekt for små og store!

Ønsker alle en fin 17 mai feiring!

Litt om uka vår!

Hei alle sammen!

Det var så fint å se dere alle igjen. Organiseringen av smågruppene har gått veldig fint og rolig denne uka.

Barn og voksne var veldig glad for å se hverandre igjen. Neste uke er alle barn på plass!

Turgruppen har også vært særdeles heldige med solskinn fra morgenen hver dag!

Barna har gått på turstien , utforsket og lekt i nærområdet. De har sovet i vognene ute , hatt samlinger og skiftet bleier i det fri!

Gleder oss til ny uke i gruppene som er bare noe forandret. De det gjelder har fått beskjed om det.

Åpningstiden som forrige uke 9.00-15.00.

Husk matpakker!

Kjære foreldre!

Åpningstiden neste uke er fra 9.00 til 15.00 neste uke. Jeg har snakket med dere alle, og håper dere har fått all informasjon dere trenger. Barna er delt opp i 4 små enheter (kohorter) med egen kontaktperson.

Organiseringen er 2 grupper på tur hel dag og 2 i barnehagen. Levering og henting skjer på avtalte treffpunkter.

Husk å ta med matpakker til 2 måltider, ekstra skift, kopp, solkrem og eventuelt tutt/kos.

Barn som skal på tur møter opp ferdig kledd for tur!

Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Vi skal forsøke å gjøre dagene så gode vi kan i denne situasjon.

Ønsker alle en solfyllt og fin helg!

Gode foreldre og barn!

Vi er nå inne i uke 2 i denne "koronatid". Dette er en spesiell tilstand for hele befolkningen som vi nå alle sammen står i.

Håper alle har det best mulig etter forholdene, og klarer å sjonglere mellom hjemmekontor og omsorg for de søte små.

I disse tider er det godt å få tankene over på andre, litt mer enkle ting. Og det er hyggelige ting man kan gjøre sammen som ikke koster all verden.

Mitt tips er å samle på tomme bokser, doruller, papp og lignende og "spare" til å lage et lite verksted sammen med barna.

Det kan bli både morsomt og kreativt!

Kan også anbefale og lese temaplanen, og finne tekst og sang om "Larven Aldrimett" som barna har som en av hovedbøker disse dager.

Alt godt ønskes dere, og ta kontakt på tlf /mail om dere lurer på noe eller trenger en samtale!