Velg avdeling Sommerfuglene
mtotfls
31010203040506

VELKOMMEN TIL SOMMERFUGLENE

Vi som jobber på Sommerfuglene er:

Siren, pedagogisk leder

Feride, barne- og ungdomsarbeider

Geogeta, barnehageassistent

Marit, barnehageassistent

Telefonnummer: 906 54 821

Hei dere!

Litt info; Vi har nå 8 timers åpningstid i barnehagen. Denne er nå fra 7.45 til 15.45.

Innenfor disse tidene kommer dere og leverer og henter barna ved branndøren på Sommerfuglene.

Klokken 9.00 deles barna inn i grupper. Vi ønsker at dere er i barnehagen til 9.00, dersom annet behov avtal dette med personalet.

Ellers har vi hatt en fin uke med turer og lek inne og ute i barnehagen. vi har øvd på 17 mai sanger, og laget fin pynt. I dag gikk vi i "mini" tog, og sang utenfor Rosendal sykehjem. Det var kjekt for små og store!

Ønsker alle en fin 17 mai feiring!

Litt om uka vår!

Hei alle sammen!

Det var så fint å se dere alle igjen. Organiseringen av smågruppene har gått veldig fint og rolig denne uka.

Barn og voksne var veldig glad for å se hverandre igjen. Neste uke er alle barn på plass!

Turgruppen har også vært særdeles heldige med solskinn fra morgenen hver dag!

Barna har gått på turstien , utforsket og lekt i nærområdet. De har sovet i vognene ute , hatt samlinger og skiftet bleier i det fri!

Gleder oss til ny uke i gruppene som er bare noe forandret. De det gjelder har fått beskjed om det.

Åpningstiden som forrige uke 9.00-15.00.

Husk matpakker!

Kjære foreldre!

Åpningstiden neste uke er fra 9.00 til 15.00 neste uke. Jeg har snakket med dere alle, og håper dere har fått all informasjon dere trenger. Barna er delt opp i 4 små enheter (kohorter) med egen kontaktperson.

Organiseringen er 2 grupper på tur hel dag og 2 i barnehagen. Levering og henting skjer på avtalte treffpunkter.

Husk å ta med matpakker til 2 måltider, ekstra skift, kopp, solkrem og eventuelt tutt/kos.

Barn som skal på tur møter opp ferdig kledd for tur!

Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Vi skal forsøke å gjøre dagene så gode vi kan i denne situasjon.

Ønsker alle en solfyllt og fin helg!

Gode foreldre og barn!

Vi er nå inne i uke 2 i denne "koronatid". Dette er en spesiell tilstand for hele befolkningen som vi nå alle sammen står i.

Håper alle har det best mulig etter forholdene, og klarer å sjonglere mellom hjemmekontor og omsorg for de søte små.

I disse tider er det godt å få tankene over på andre, litt mer enkle ting. Og det er hyggelige ting man kan gjøre sammen som ikke koster all verden.

Mitt tips er å samle på tomme bokser, doruller, papp og lignende og "spare" til å lage et lite verksted sammen med barna.

Det kan bli både morsomt og kreativt!

Kan også anbefale og lese temaplanen, og finne tekst og sang om "Larven Aldrimett" som barna har som en av hovedbøker disse dager.

Alt godt ønskes dere, og ta kontakt på tlf /mail om dere lurer på noe eller trenger en samtale!