Velg avdeling Sommerfuglene
Langfredag
Hele dagen

VELKOMMEN TIL SOMMERFUGLENE

Vi som jobber på Sommerfuglene er:

Siren, pedagogisk leder

Feride, barne- og ungdomsarbeider

Georgeta, barnehageassistent

Marit, barnehageassistent

Telefonnummer: 906 54 821

Invitasjon til barnehagesamling på nett i forbindelse med Påsken 2020.

Kjære foreldre og foresatte med barn i barnehage. Det er blitt påske og det er blitt en spesiell tid i landet vårt både globalt, nasjonalt og lokalt.   Denne invitasjonen går bredt ut da det i disse tider er et omfattende arbeid å sile ut de som eventuelt ikke ønsker dette tilbudet.

Dere foreldre får derfor selv vurdere om dette kan være noe for deres barn eller ikke.

Jeg og organist Henning vil kommende onsdag klokka 11.00 strømme på nett en påskesamling for barnehagebarn på denne linken: (Onsdag 8. april).   https://www.twitch.tv/vardenmenighet/

Litt tips om hva man kan gjøre med det man finner i huset eller på tur! Påskeverksted er en hyggelig aktivitet i disse dager med hjemmeliv.

Emmaus barnehage er en lesende barnehage. En ny bok er alltid spennende for både barn og foreldre. Vi har nettopp kjøpt inn nye bøker som vi så vidt fikk begynt å kose oss med. Vi ønsker derfor å la dere låne våre bøker.

Bøkene finner dere i en kasse oppe på bygg Nord. Flott hvis dere skriver inn hvilke bøker dere har lånt.

Vi håper at mange vil benytte seg av tilbudet som er åpent mellom kl 10 - 14

Dessverre kan dere ikke leke inn på uteområdet til Nord. Dette er for å unngå smitte til de barna og personalet som er i barnehagen.

Gode foreldre og barn!

Vi er nå inne i uke 2 i denne "koronatid". Dette er en spesiell tilstand for hele befolkningen som vi nå alle sammen står i.

Håper alle har det best mulig etter forholdene, og klarer å sjonglere mellom hjemmekontor og omsorg for de søte små.

I disse tider er det godt å få tankene over på andre, litt mer enkle ting. Og det er hyggelige ting man kan gjøre sammen som ikke koster all verden.

Mitt tips er å samle på tomme bokser, doruller, papp og lignende og "spare" til å lage et lite verksted sammen med barna.

Det kan bli både morsomt og kreativt!

Kan også anbefale og lese temaplanen, og finne tekst og sang om "Larven Aldrimett" som barna har som en av hovedbøker disse dager.

Alt godt ønskes dere, og ta kontakt på tlf /mail om dere lurer på noe eller trenger en samtale!

Mvh Siren på vegne av Sommerfuglene

Vi har dessverre fått avlysning på fotograferingen som vi skulle hatt her i barnehagen.Avlysningene skyldes den usikre perioden vi nå er inne i.