Velg avdeling Kløverhumlene
31010203040506
28293001020304

Velkommen til Kløverhumlene

Kløverhumlene er en småbarnsavdeling med plass til 9 barn fra 0-3 år.
Vi som jobber her er:

Charlotte - Pedagogisk leder 100%

Hilde - Barne- og ungdomsarbeider 70%

Ingrid - Barne- og ungdomsarbeider 50%

Patricia - Assistent 60%

Robert - Assistent 20%

Kontaktinformasjon:

Avd.tlf: 948 64 743

Mail: charlotte.aastvedt@stavanger.kommune.no

Vi starter nå opp med melk til måltidene. Melken serveres av en ansatt og vi følger smittevernreglene fra FHI.

Ha en nydelig uke :-)

Vi ser dessverre at det vil bli vanskelig å gjennomføre foreldremøte nå i høst. For å sikre kommunikasjon og samarbeid mellom barnehagen og hjemmet vil det bli tilbud om foreldresamtaler innen utgangen av oktober.

Dersom det er noe dere lurer på om barnet deres, eller har andre spørsmål om barnehagen kan dere ta kontakt med pedagogisk leder enten på telefon eller mail.

Alle pedagogene har mailadressene tilgjengelige på hjemmesiden under avdelingene.

Vibeke & LIv

Avdelingsledere

Som dere sikkert vet er vi i det som kalles gul sone på smittenivå. Dette vil for oss i barnehagen gjøre at vi ikke kan blande gruppene slik vi er vant til fra tidligere år. Avdelingene vil få "utetider" til uteområdet og områder vil deles inn i soner. Dere foreldre må fortsatt vente på tur i garderoben og bruke antibac. Vi vil inntil videre også fortsette med matpakker.

Minner om planleggingsdagen den 14. august. Denne dagen er barnehagen stengt.

Vi har også fått noen spørsmål om kontaktinformasjon til avdelingslederne:

Sørvest- Liv Nese - liv.nese@stavanger.kommune.no - 976 32 776

Nordvest - Vibeke Stange - vibeke.stange@stavanger.kommune.no - 404 57 573

Onsdag den 17.06 skal vi ha en liten avslutningsfest for barna som skal over på stor avdeling. Siden vi har hatt litt om farger nå i vår, skal vi ha en fargefest! Ta på barna fargerike klær denne dagen :)

Under planer og tema ligger informasjon til de som kommer i barnehagen i uke 17. (fra mandag 20.04) Gruppene kommer på mail på søndag. God helg alle sammen :)

Nå starter påskeferien og den er litt annerledes i år. Mange hadde nok sett fram til noen dager på hytta, kanskje noen skulle ha byferie med kaffe besøk og kino, eller kanskje andre hadde sett fram til å være sammen med storfamilien og venner. Vi hadde gledet oss til påskekos i barnehagen, men sånn ble det ikke i år. Heldigvis kommer det flere påsker og vi håper dere får en god en, på tross av omstendighetene.

Ta godt vare på hverandre!

Store klemmer fra Catrine, Hilde og Charlotte <3

Noe har skjedd på avdelingen mens vi har vært vekke! Hva kan det være, og hva er det som blir laget på bilde? Det blir spennende å komme tilbake til barnehagen å se hva som har skjedd! ;)

Nå henger listen over tider til foreldresamtaler i gangen :)

I år er det en ny vri i forhold til utkledning.Barna skal ikke ha med seg kostymer selv denne dagen. Disse skal vi lage sammen i barnehagen. I den forbindelse ønske vi at alle barna har med seg hver sin gamle t-skjorte med minst mulig trykk på.Har du flere gamle t-skjorter er det bare å ta med! Fint om t-skjortene er på plass til onsdag 5 februar:) På forhånd takk!

Hei alle kjekke foreldre!

Nå er vi snart i gang med julegavelaging, og i år har vi fokus på gjenvinning. Vi bruker det vi har i barnehagen og gir det nytt liv, men vi trenger litt hjelp fra dere. Om alle barna kunne tatt med seg en liten leke hver, en leke som ikke blir brukt men som bare ligger og samler støv. Leken må være på størrelsen med en fyrstikkeske. Fint om dere tar med leken på mandag 02.12.19 :)

Nå henger listen over tidspunkt til foreldresamtaler i gangen. En foreldresamtale er en samtale mellom pedagogisk leder og foreldre, der vi snakker om hvordan barnet har det i barnehagen og om barnets utvikling.

Neste uke (uke 41) har skolene høstferie, i forbindelse med det er det kanskje noen som ønsker å ta seg noen feriedager. Om så er tilfelle, setter vi pris på at dere gir beskjed til oss :)