Meny
Velg avdeling Honningbarna
Rosenli 7 4015
Telefon: 51913535 Send oss e-post
Redaktør: Atle Pedersen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2024><<
juni 2024
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607

VELKOMMEN TIL HONNINGBARNA!
Honningbarna er en 0-3 års avdeling med plass til 9 barn.

Vi som jobber på Honningbarna er:

Pedagogisk leder - Ronja
Barne- og ungdomsarbeider - Lene
Assistent - Patricia 

Assistent - Donja


Kontakt: skardal.ronja@stavanger.kommune.no

Minner om påskekaffe onsdag 20. mars kl. 15.00-16.00. 
Det vil bli servert rundstykker, pålegg og drikke. 
Velkommen! 

Hei gode foresatte på Bikuben og Honningbarna

Som dere har fått med dere har avdelingene vert preget av litt sykdom hos personalet nå på tampen av året. Noen dager har vi hatt vikarer - andre dager ikke. Vi har vert mye sammen, og vi har hatt noen fine førjulsdager. Vi har hatt felles samlinger med tenning av lys og synging. Vi hadde en herlig nissefest på fredag med dans rundt juletre, nissegrøt til lunsj og til og med besøk av selveste nissen! Noen syns det var veldig gøy med nissen på besøk, mens andre synes det var best å holde litt avstand til han. Vi fikk mandariner av han, og da synes de fleste det var ok å ha han på besøk. 

Barn og personal begynner ta ferie i dagene fremover nå, så vi vil gjerne takke for samarbeidet dette året og ønsker dere alle en riktig fin julehøytid sammen med deres kjære små. Nyt tiden. Vi vil også si hjertelig tusen takk for gaven vi fikk av barn og foresatte! Det blir satt pris på! :) 
God jul og godt nyttår! Hilsen personalet på Bikuben og Honningbarna


Tusen takk til alle foreldre/foresatte, besteforeldre og søte små Luciaer for en fin Luciafeiring. Vi er så heldige at vi fikk besøk av alle uglene fra Vest.

Mvh Personalet


Hei :) Vi minner at i morgen (14Desember) er det Nissefest med dans til barna på Bikuben og Honningbarna. Fint hvis barna tar på seg nisse lue, noe rødt eller julegenser/kjøle, hvis dere har og barna vil.

Mvh Personalet


Hei!

I morgen (13. desember) markerer vi Luciadagen her på Bikuben og Honningbarna kl. 15.00. De som ønsker kan få ta på seg noe hvitt. Førskolebarna går i Luciatog, og det blir servert lussekatter og saft. 


«Barnehagen skal aktivt legge til rette for utvikling av vennskap og sosialt fellesskap» (Kp, 2017)

«Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sine læringsprosesser. Barnehagen skal bidra til læringsfellesskap der barna skal få bidra i egen og andres læring» (Kp, 2017)

Fra mandag 23. oktober 2023 kan foreldre med barn i Emmaus barnehagene kommunisere med barnehagen gjennom Vigilo. Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet post i hylla til barnet og e-post. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder, men også for de ansatte ved barnehagen.  
Du kan lese mer om Vigilo her: https://vigilo.no/


Hva bruker vi Vigilo til?

Vigilo brukes til å dele praktisk informasjon mellom deg og barnehagen. Du skal bruke Vigilo for å sende meldinger til barnehagen, melde fravær, og for å få tilgang til innhold publisert av barnehagen. Barnehagen vil tilsvarende sende meldinger og publisere informasjon til deg i Vigilo. Sensitive opplysninger skal ikke deles med barnehagen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser tar du direkte kontakt med barnehagen. 

Hvordan komme i gang?
Du kan logge inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC eller nettbrett. Du kan også laste ned Vigilo app gratis på smarttelefon eller nettbrett fra AppStore og Google Play. I appen får du tilgang til å se nyheter, sende meldinger og melde fravær. I webportalen får du i tillegg tilgang til påmeldinger og søknader.

Hvem har tilgang?
Foreldre med foreldrerett i Folkeregisteret kan se egne barn i Vigilo. Fosterforeldre blir også gitt tilgang. Du kan sjekke opplysningene dine i folkeregisteret her.
Foreldres mobilnummer og epost hentes fra Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR). Du kan kontrollere og endre opplysningene dine her: Oppdater kontaktinformasjon | Norge.no

Hvor finner jeg mer informasjon?
For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med barnehagen og for å lese om hvordan kommunen behandler personopplysninger, se informasjon på Stavanger kommunes nettsider. 

Ta kontakt med Vibeke Stange, Natale Idsø eller Tordis Nordbøe hvis du lurer på noe.
vibeke.stange@stavanger.kommune.no
natalie.idso@stavanger.kommune.no
tordis.nordboe@stavanger.kommune.no


«Barnehagen skal bidra til at barna opplever trivsel, glede og mestring ved allsidige bevegelseserfaringer, inne og ute, året rundt» (Kp, 2017)

«I barnehagen skal alle barn kunne erfare å være betydningsfulle for felleskapet og å være i positivt samspill med barn og voksne. Barnehagen skal aktivt legge til rette for utvikling av vennskap og sosialt felleskap» (Kp, 2017)

«Personalet skal sørge for at alle barn opplever trygghet, tilhørighet og trivsel i barnehagen» (Kp, 2017)

 

FHI har kommet med nye retningslinjer for når barn må være hjemme fra barnehagen.

Vi ber alle følge disse retningslinjene:

https://www.fhi.no/sm/barnehage/nar-ma-barnet-vare-hjemme-fra-barne/