Meny
Velg avdeling Forside
Avdeling Auglend - avdelingsleder Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 908 29 683
Avdeling Hillevåg - avdelingsleder Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 930 51 965
Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 95011708 Send oss e-post
Redaktør: Hanne Rosså Lindanger
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Ut på tur, aldri sur

Her kan dere lese og se bilder fra uke 41 og 42

De siste to ukene har vi vert mye ute på tur og da har det vert ekstra godt med fint vær. Vi har rukket å bli godt kjent i nærområdet. Turene har gått til forskjellige lekeplasser og friområder samt skogen rundt Vannassen. Ofte kommer barna med ønsker om hvor vi skal gå, og da legger vi til rette for å ta turen dit. Vi har blitt spesielt glad i lekeplassen ved lyskrysset mot kilden, og lekeplassen/området mellom Våland kolonihage og SUS. På tur ser vi mye rart, for eksempel, sope bil, forskjellige helikoptre, sjøfly, søte hunder, store hunder, snegler som er kjærester, hester som er gutter, sopper som vokser på tre stubber og mye mer. Barna undrer seg om mye forskjellig, for eksempel "kan én dame gå på tur med to hunder?", "hvorfor kan vi se månen og solen samtidig?", "er det koronavirus i Vannassen?". 

Vi har funnet en ny Jakob og Neikob bok i biblioteket i barnehagen, denne er spesielt morsom og vi leser den ofte. I boken blir Jakob og Neikob spist av en krokodille og inne i magen til krokodillen er det også en tyv. Tyven har stjålet bilen til Jakob så Neikob slår tyven på rumpen med et trommetikke, og det synes barna er SÅ morsomt! 

Inne på Indigo har vi laget noen flotte maneter med lange tentakler. Barna har brukt mye tid i flere omganger, resultatet ble kjempe bra! Manetene har fått forskjellige navn som for eksempel; Sigrid, Elsa, Susi, Brede og Spidermanet. Vi har sett på Kråkeklubben på NRK super, der snakker de om livssyklusen til manetene. Det er veldig spennende og barna snakker ofte om dette. 

Fremover er det noe variert vær i vente. Det er derfor ekstra viktig med skiftetøy, husk å merke dette med navn. 

Utviklingssamtaler vil bli gjennomført for de barna som gikk på indigo i barnehageåret 2019/2020 i løpet av november. For de barna som startet på indigo nå i høst blir utviklingssamtalene gjennomført til våren. 

Main Image
Bilde 1 av 35