Velg avdeling Skolegruppene Avd. Auglend
Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Avdeling Auglend Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 97 14 49 03
Avdeling Hillevåg Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 51 91 31 00
Redaktør: Bente Sjøthun

Velkommen til Skolegruppen i avdeling Auglend

Barnehagen skal i samarbeid med foreldre og skolen legge til rette for at barna kan få en trygg og god overgang fra barnehage til skole.  De eldste barna skal få mulighet til å glede seg til å begynne på skolen og oppleve at det er en sammenheng mellom barnehagen og skolen. Barnehagen skal legge til rette for at de eldste barna har med seg erfaringer, kunnskaper og ferdigheter som kan gi dem et godt grunnlag og motivasjon for å begynne på skolen. Barnehagen skal bidra til at barna kan avslutte barnehagetiden på en god måte og møte skolen med nysgjerrighet og tro på egne evner. Barna skal få bli kjent med hva som skjer i skolen og skolefritidsordningen.

På denne siden kan du lese mer om hva som skjer i skolegruppen i avdeling Auglend.

Hilsen Skolegruppen

Vi får flere henvender fra dere foreldre som lurer på om barnet kan komme i barnehagen selv med lette symptomer på snue og hoste.

Barnehageveilederen sier følgende om barn og ansatte med luftveissymptomer: «Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen. De skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn».

Dette betyr at dersom barna eller ansatte i barnehagen i løpet av dagen får rennende nese, hoste, sår hals, feber eller andre tegn til sykdom må de sendes hjem og bli hjemme til de her helt friske pluss ett døgn. Dersom symptomene oppstår hjemme kan de ikke møte i barnehagen før de har vært symptomfrie i et døgn.

Da er det tid for å søke om lavere pris for barnehageplassen for barnehageåret 2020/2021.

For å søke må inntekten ikke overstige 574.500

Alle som har hatt moderasjon inneværende år må søke på nytt for kommende barnehageår.

For å kunne behandle alle søknadene som kommer inn, er det viktig at dere ikke venter for lenge med å søke.

Alle må søke elektronisk om lavere pris.

Bruke følgende nettadresse: https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/barnehage/pris-og-betaling/#prisen-for-en-barnehageplass