Velg avdeling Avd. Auglend 3 - 6 år Indigo
Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Avdeling Auglend Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 97 14 49 03
Avdeling Hillevåg Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 51 91 31 00
Redaktør: Bente Sjøthun
Denne uken har vi hatt Sjørøveruke på Indigo.

Her er bilder og litt å lese fra uke 25 på gruppe Måne.

Fra mandag 8. juni har Auglend barnehagene 9t åpningstid pr dag.

Auglend: 0730-1630

Hillevåg: 0715-1615

Vi får flere henvender fra dere foreldre som lurer på om barnet kan komme i barnehagen selv med lette symptomer på snue og hoste.

Barnehageveilederen sier følgende om barn og ansatte med luftveissymptomer: «Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen. De skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn».

Dette betyr at dersom barna eller ansatte i barnehagen i løpet av dagen får rennende nese, hoste, sår hals, feber eller andre tegn til sykdom må de sendes hjem og bli hjemme til de her helt friske pluss ett døgn. Dersom symptomene oppstår hjemme kan de ikke møte i barnehagen før de har vært symptomfrie i et døgn.

Da er det tid for å søke om lavere pris for barnehageplassen for barnehageåret 2020/2021.

For å søke må inntekten ikke overstige 574.500

Alle som har hatt moderasjon inneværende år må søke på nytt for kommende barnehageår.

For å kunne behandle alle søknadene som kommer inn, er det viktig at dere ikke venter for lenge med å søke.

Alle må søke elektronisk om lavere pris.

Bruke følgende nettadresse: https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/barnehage/pris-og-betaling/#prisen-for-en-barnehageplass

Her kan dere se bilder og lese om hva vi gjorde i uke 24 på gruppe Måne.

På grunn av smittevernregler får vi ikke hatt foreldremøte før sommeren.
Vi avtalte på sist foreldremøte at vi skulle møtes igjen for å evaluere perioden fra mars til sommeren.

På grunn av korona og stengt barnehage har vi ikke fått drevet så lang tid, men vi ønsker at dere sender en tilbakemelding på mail til marianne.r.bjelland@stavanger.kommune.no hvor dere evaluerer tiden fra 20.4.20 og frem til nå.

Ønsker tilbakemelding på;
- får dere tilstrekkelig informasjon?
- organisering og struktur på basen/i kohortene
- barnets trivsel i barnehagen
- barnehagedagens innhold
- eventuelt andre ting dere ønsker å gi tilbakemelding på