Velg avdeling Avd. Hillevåg 0 - 3 år Løvene
Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Avdeling Auglend Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 97 14 49 03
Avdeling Hillevåg Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 51 91 31 00
Redaktør: Bente Sjøthun

Velkommen til Løvene!

Her kan du lese litt om hva som rører seg på Løve og se kjekke bilder fra hverdagen. På høyre side finner du månedsplan og månedsbrev.

Hilsen alle Løvene

Auglend barnehage og Hillevåg barnehage er blitt til Auglend-barnehagene.

Velkommen til vår nye hjemmeside. Husk å abonnere på nyheter. I venstremenyen finner du informasjon om oss, personalet, regler og planer og som foresatt finner du nyttig informasjon om barnehageplass, HMS, åpningstider og mye mer.

Vi håper dere liker den nye hjemmesiden vår.

Hilsen alle oss i Auglend-barnehagene

Vi  går på tur hver dag i denne uken.

vi finner steiner, blomster, kongler og litt boss.

Fra mandag 8. juni har Auglend barnehagene 9t åpningstid pr dag.

Auglend: 0730-1630

Hillevåg: 0715-1615

Vi får flere henvender fra dere foreldre som lurer på om barnet kan komme i barnehagen selv med lette symptomer på snue og hoste.

Barnehageveilederen sier følgende om barn og ansatte med luftveissymptomer: «Barn og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte i barnehagen. De skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn».

Dette betyr at dersom barna eller ansatte i barnehagen i løpet av dagen får rennende nese, hoste, sår hals, feber eller andre tegn til sykdom må de sendes hjem og bli hjemme til de her helt friske pluss ett døgn. Dersom symptomene oppstår hjemme kan de ikke møte i barnehagen før de har vært symptomfrie i et døgn.

Da er det tid for å søke om lavere pris for barnehageplassen for barnehageåret 2020/2021.

For å søke må inntekten ikke overstige 574.500

Alle som har hatt moderasjon inneværende år må søke på nytt for kommende barnehageår.

For å kunne behandle alle søknadene som kommer inn, er det viktig at dere ikke venter for lenge med å søke.

Alle må søke elektronisk om lavere pris.

Bruke følgende nettadresse: https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/barnehage/pris-og-betaling/#prisen-for-en-barnehageplass