Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Avdeling Auglend Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 97 14 49 03
Avdeling Hillevåg Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 51 91 31 00
Redaktør: Bente Sjøthun
Når foreldre ikke bor sammen

Det kan i enkelte tilfeller være vanskelig for de ansatte i barnehagene å vite hvordan de skal forholde seg til foreldre som ikke bor sammen. Direktør for Oppvekst og utdanning har utarbeidet dette veiledningsheftet for å sikre at barnehagene har kunnskap om innholdet i begrepene foreldreansvar, fast bosted og samværsavtale. Denne kunnskapen er en nødvendig betingelse for at barnehagene skal kunne oppfylle sin informasjons-, veilednings- og taushetsplikt i forhold til skilte foreldre.

Du kan lese mer i veilederen og fylle ut skjemaet "Foreldre som ikke bor sammen" her.