Besøksadresse Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 88 10 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Rektor: Harald Nedrelid
Registreringsskjema til flerspråklig assistent 2019-2020
Søk her
Johannes læringssenter barnehage
Se film her!

Velkommen til Johannes læringssenter Barnehage!

Barnehage er ett av tre læringsområder ved Johannes læringssenter.

Barnehagen er delt i tre avdelinger:

- Innføringsbarnehage med 54 plasser. Innføringsbarnehagen har tre avdelinger: blå, gul og grønn.

Innføringsbarnehagen har disse åpningstider:

• Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 08:00 – 15:30

• Onsdag 08:00 – 14:00

Telefoner: Blå avd.: 904 70 984 - Grønn avd.: 918 24 663 Gul avd.: 902 61 853

- Avdeling for flerspråklige assistenter som arbeider i forskjellige barnehager i kommunen. Avdelingen har 17 fagarbeidere som representerer 12 forskjellige språk.

- Flerkulturelt veilederkorps med veiledere som tilbyr rådgiving og kurs innen fagfeltet til ansatte i kommunens barnehager.

Regjeringen besluttet i går, tirsdag 24. mars, å forlenge stengingen av barnehager og skoler t.o.m mandag 13. april.

Det betyr at vi fortsetter med å gi et tilbud med hjemmeundervisning frem til påske.

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om når skolen starter ordinær undervisning og ordinær drift så snart dette er avklart.

Innføringsbarnehagen er stengt f.o.m. 12. mars og inntil videre pga koronaviruset.

Ved spørsmål ta kontakt på mail eller telefon med styrer Elisabeth Helgesen på mail: elisabeth.helgesen@stavanger.kommune.no eller telefon: 51 50 78 08 / 94 369 027

Johannes læringssenter er stengt etter pålegg fra nasjonale myndigheter og Stavanger kommune inntil videre. Det betyr at det fra i morgen ikke foregår undervisning på skolen. Det blir heller ikke gjennomført andre aktiviteter som registrering. Norskprøvene i morgen fredag 13.03 er også avlyst.

Skolen vil organisere "hjemmeskole" fra og med mandag. Informasjon om hvordan dette skal gjøres blir sendt ut i løpet av fredag 13. mars. Følg med på skolens hjemmeside.Vi forventer at alle elever har tatt meg seg bøker og Chromebook hjem i dag, eventuelt har dette liggende hjemme fra i morgen.

Elever som ikke har fått med seg skoleutstyr i dag, kan hente dette i morgen fredag 13. mars. De som ønsker å hente skolesaker må ta kontakt med vår resepsjon i morgen formiddag for å avtale uthenting av materiell. Vi ber i den forbindelse om at myndighetenes anbefalinger om minst 1 meter avstand til andre personer respekteres.

Mvh,

Harald Nedrelid

Oppdatert: torsdag 12.03.2020, kl. 17:22

Skolene vil fortsatt organisere hjemmeundervisning for elevene. Barnehagene vil kontakte barn og foreldre i løpet av de nærmeste dagene.

Stavanger kommune opprettholder omsorgstilbudet for barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner, samt barn med særlige omsorgsbehov i denne perioden. For mer informasjon om omsorgstilbudet, se artikkelen Oppdaterte regler for bruk av barnehagenes og skolenes omsorgstilbud.