Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Avdeling Auglend Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 97 14 49 03
Avdeling Hillevåg Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 51 91 31 00
Redaktør: Bente Sjøthun

Velkommen til Auglend-barnehagene!

Auglend barnehage og Hillevåg barnehage har slått seg sammen og blitt til Auglend-barnehagene. Vi fortsetter i våre opprinnelige lokaler med avdeling Auglend i Haugåsstubben og avdeling Hillevåg i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate. Her kan du lese om hva som rører seg i barnehagene våre, lese nyheter og finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt.

Du finner informasjon fra din avdeling i menyen til høyre. All annen informasjon finner du i venstremenyen. Husk å abonnère på nyheter ved å klikke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen.

Barnehager og skoler i Stavanger vil være på rødt tiltaksnivå til og med fredag 7.mai.

Hillevåg barnehage fortsetter med 7 t åpningstid kl 8-15 pluss utvidet for dem med vedtak om omsorgstilbud

Auglend barnehage har fra og med fredag 30.4 6t åpningstid kl 8-14 pluss utvidet for dem med vedtak om omsorgstilbud

Det er fortsatt mulig, om nødvendig, å benytte 30 min før kl 8 eller etter kl 14 til levering og henting i begge barnehagene.

Hillevåg barnehage skal males i løpet av vår/sommer. Arbeidet starter med vask av byggene fra onsdag 5. mai. Vil medføre at kohorter får annet midlertidig tilholdssted inne og ute mens deres område vaskes. Maling starter opp ca uke 25. Arbeidet forventes ferdigstilt ca 1.8, avhengig av værforhold for maling. Arbeidet utføres i regi av Stavanger Eiendom.

Helsesjef Runar Johannessen i Stavanger kommune har fortløpende vurdert smittespredningen mellom barn og ungdom.
- Situasjonen for grunnskolen og barnehagen tilsier at det er forsvarlig å senke smittevern-nivået, sier helsesjefen.

Helsemyndighetenes informasjonstelefon om korona er nå tilgjengelig på språkene polsk, arabisk, urdu og somali, i tillegg til norsk og engelsk.

Tjenesten åpnet mandag 15. mars og skal være tilgjengelig så lenge pandemien varer.

Alle språk har samme nummer 815 55 015. Der vil du få en tastemeny som tar deg til rett språk.

Telefonen er betjent alle virkedager fra kl. 8.00 til kl. 15.30.

Link til mer info:http://https//www.helsedirektoratet.no/nyheter/koronatelefon-pa-flere-sprak  Koronatelefon på flere språk - Helsedirektoratet

Hei alle foreldre,

driften i neste uke; mandag 29.3, tirsdag 30.3 og onsdag 31.3 blir annerledes enn vanlig på grunn av ferieavvikling for barn og ansatte. Dette betyr at kohortene blir endret fra og med mandag 29.3. Sender dere epost før helgen med vedlegg som viser hvem som er i kohort med hvem og hvilke ansatte som er på jobb hvilke dager. Alle benytter sin vanlige inngang og garderobeplass.

Kjære barnehageforeldre,

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av covid-19 viruset har hverdagen vår det siste året endret seg drastisk. I barnehagen må barn holde avstand til lekekamerater på andre avdelinger. Mange barnehager har hatt smitteutbrudd og avdelinger har måttet gå i karantene.

Også denne påsken vil bli annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten som vi var vant til før.

Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme. Da kan det være godt å snakke med noen som kan hjelpe deg å løse utfordringene

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?

Under "les mer" finner du noen kontakter du kan ringe.

Vi bryr oss - stavangerbarnehagen

Smittevern og bedriftshelsetjenesten har laget et nytt skriv med generell informasjon til foresatte om utbrudd med (mutert) koronavirus i skoler og barnehager.