Postadresse Postboks 355 Forus 4067 Stavanger Telefon: 97 14 49 03 Send oss e-post
Avdeling Auglend Haugåsstubben 1 D 4016 Stavanger Telefon: 97 14 49 03
Avdeling Hillevåg Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 17-19 4016 Stavanger Telefon: 51 91 31 00
Redaktør: Bente Sjøthun
Det er 1 dokumenter i arkivet.

Velkommen til Auglend-barnehagene!

Auglend-barnehagene består av Auglend og Hillevåg barnehager. Vi er lokalisert på ulike adresser. Auglend barnehage i Haugåsstubben og Hillevåg barnehage i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate. Her kan du lese om hva som pågår i barnehagene våre, lese nyheter og finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt eller annen interessert leser.

Du finner informasjon fra din avdeling i menyen til høyre. All annen informasjon finner du i venstremenyen. Husk å abonnère på nyheter ved å klikke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen.

Nå er det tid for årets foreldreundersøkelse. Vi håper du vil benytte anledningen til å la oss få høre hva du mener om barnehagen og det tilbudet vi gir barnet ditt.

Undersøkelsen sendes ut på mail og sms i løpet av morgendagen. Det vil være mulighet for å svare helt frem til 20. desember 2021.

Undersøkelsen har omtrent 30 spørsmål som tar for seg tema om barnets trivsel og utvikling, samarbeidet med barnehagen, informasjon og tilfredshet med lokaler og utearealer.

Resultatene fra Foreldreundersøkelsen brukes av barnehagen og barnehageeier som en hjelp til å vurdere og utvikle barnehagetilbudet.

Hovedregelen er at familien bare mottar en undersøkelse pr barn, den sendes til regningsmottaker.

Har dere flere barn vil dere motta en undersøkelse pr barn. Vær obs på hvilket barn du svarer for når.

Avsender på undersøkelsen vil være: ikkesvar@conexus.no

I januar vil du få brev om hvilken skole barnet hører til. I dette brevet vil du bli bedt om å melde fra dersom du har opplysninger som kan ha betydning for tildelingen av skoleplass.
Dette kan for eksempel være om

•            familien planlegger å flytte
•            du mener barnet hører til en annen skole
•            andre forhold du mener kan være av betydning for avgjørelsen

Avgjørelsen om skoleplass blir sendt ut i mars.

Har du spørsmål, kan du kontakte kommunen på telefon 51 50 70 90.

Kommunalsjef barnehage, Monica Buvig Stenseth og virksomhetsleder Bente Sjøthun, har i dialog blitt enige om utvidet ansvar for en periode.

Fra 11.10 er Bente Sjøthun virksomhetsleder for Auglend- (Auglend og Hillevåg) og Stokka barnehagene (Stokka, Stokkatunet og Stokkadalen). Varighet er for tiden uavklart, foreløpig 2 uker.

Onsdag 1. september starter vi opp med lunsj og fruktmåltid i regi av barnehagen.

Det svært viktig at alle sørger for at vi har de riktige kontaktopplysninger til foreldre/foresatte for å kunne nå ut til alle samtidig.

Vi ønsker nye barn og foreldre og alle dere som skal fortsette velkommen til nytt barnehageår. Mandag 16. august setter vi frem flagg og markerer starten på ett nytt barnehageår.

Informasjon om hvilke ansatte som skal jobbe på hvilken avdeling er nå lagt ut på denne hjemmesiden. Trykk på meny og deretter ansatte i enten Auglend eller Hillevåg. Noen tilsettinger pågår og gjenstår og vil bli publisert etterhvert sammen med bilde av enkelte ansatte.

Nå er det på tide å søke om moderasjon på foreldrebetalingen for kommende barnehageår. Om du har hatt moderasjon tidligere må du likevel søke på nytt, og er du ny i barnehagen lønner det seg å søke nå så er alt klart til høsten.

Familier som samlet tjente mindre enn 592 167 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet.
Dersom søknaden om redusert pris blir godkjent gjelder det for ett barnehageår av gangen.

Du må derfor søke på nytt hvert barnehageår.  Benytt vedlagt lenke for å søke om reduksjon.

Dersom du får redusert pris, gis det fra måneden etter du har sendt søknaden.