Velg avdeling Trollungane
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 24 21 Send oss e-post
Stokka Chr. Skredsvigsvei 27 4023 Stavanger Telefon: 90602201 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 36 10 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 8095 Forus, 4068 Stavanger Telefon: 51 91 36 72 Send oss e-post
Redaktør: Anne Lise Aagedal

Passordet for å logge seg inn på de ulike avdelingene i Stokka barnehage er nå endret.

Dersom du ikke har fått opplyst det nye passordet, ta kontakt med gjeldende avdeling.

Maksprisen for en barnehageplass er fra 1.januar 2023 endret til kr. 3000,- per måned.

Faktura som er gått ut for januar 2023 har gammel pris, kr. 3050,-. For mye betalt i januar vil bli rettet opp på faktura for februar 2023.

Foresatte som har fått innvilget lavere pris beholder vedtaket ut barnehageåret.

Her kommer bilder fra turgruppene denne uken.

På mandag tok vi turen opp bakken for å besøke Stokka sykehjem sin sansehage.

Her kommer det noen glimt fra turer, utelek, vaktmesteren som fikser lekehuset ute, konstruksjonslek og FN-middagen.

Det lages hinderløyper nesten daglig på Trollongane, og ungene jobber iherdig med å sette det i stand. De hopper ned, klatrer opp og balanserer mye. Spesielt er det gøy når vi finner frem skumklossene og lager balanseløype med dem.

Vi har vært mye ute de siste ukene, da været har vært av den gode sorten. Vi benytter oss av det nå for det kommer tidsnok skikkelig vestlandsvær som gjør at vi holder oss litt mer innendørs.