Velg avdeling Marikåpe
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 971 44 903 Send oss e-post
Stokka Christian Skredsvigs vei 27 4023 Stavanger Telefon: +47 51 91 31 33 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: +47 51 91 32 55 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 355, 4068 Stavanger Telefon: 97144903 Send oss e-post
Redaktør: Bente Sjøthun

Vi er en småbarnsavdeling med 9 barn fra 1-3 år som holder holder til i bygg 4 i Stokkadalen.

De ansatte på Marikåpe er:

Solveig Tveit Sande - Pedagogisk leder

solveig.tveit.sande@stavanger.kommune.no

Malin Sølvberg Johnsen - Fagarbeider

Wioleta Kazimiera Walek - Barne- og ungdomsarbeider

Vi kan kontaktes på tlf: 951 40 849

Litt 17 mai forberedelser, i rødt, hvitt og blått, vi øver på å gå i tog, masse heiarop og sang :D Vi har sett malerne malt avdelingen vår KNALL GRØNN! Vi har vært på flere turer, skiftet bæsjebleie på dukka og leitet og funnet mange insekter :D

De siste torsdagene har vi tatt med oss "musikk fra livets begynnelse" ut, sammen med alle barna. Tidligere har det vært 3 åringene (de som skal på stor avdeling) som har hatt dette i gymsalen, sammen med Solveig. Alle barna som ville, fikk bli med. Her øver vi på sang og rim, turtaking, forskjellige bevegelse og rytme, fellesskap, vennskap og inkludering. Rammeplanen sier: "Gjennom arbeid med kropp og bevegelse, skal personalet gi tilgang til varierte og utfordrende bevegelsesmiljøer, sanseopplevelser og kroppslig lek ute og inne"

Her kommer litt bilder fra en av de første gangene vi hadde samling om den snille heksa og dyrene, barna syns det er kjekt å delta. "Hvem skal jeg vær i dag?" Spør barna

I dag hadde vi besøk av elefantteater i barnehagen. Utrolig kjekk forestilling Tine hadde for oss. Sjekk gjerne nettsiden deres for litt info om hva vi gjor i dag. "Rytmiske småfolk"

Vår første fredag med "spa" på planen. Vi startet med litt rolig musikk i bakgrunnen, der barna lå på gulvet, senket skuldrene og fikk agurk i pannen. Vi voksne gikk rundt å masserte litt skuldre, hender og strøk for å berolige. Etterpå masserte vi hverandre med hender eller med ball. Alt dette var frivillig, hadde de ikke lyst å massere eller bli massert, så var det helt ok. Vi gleder oss allerede til neste gang, hva skal vi da finne på?

"Gjennom arbeid med kropp, bevegelse, mat og helse skal barnehagen bidra til at barna blir trygge på egen kropp, får en positiv oppfatning av seg selv og blir kjent med egne følelser. Setter grenser for egen kropp og respekterer andres grenser. Vi skal også gi barna tilgang til sanseopplevelser. Ref rammeplanen"

Litt bilder fra de siste ukene med påsketema

...litt skummelt, mest gøy. Han hadde med seg et påskeegg til oss, oppi påskeegget var det en oppgave vi skulle løse. Vi klarte å løse den, såklart. Det viste seg at innholdet i egget var gjemt i vaskemaskinen i 2 etasje, tøyseharen!!