Velg avdeling Smørblomst
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 24 21 Send oss e-post
Stokka Chr. Skredsvigsvei 27 4023 Stavanger Telefon: 90602201 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 36 10 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 8095 Forus, 4068 Stavanger Telefon: 51 91 36 72 Send oss e-post
Redaktør: Anne Lise Aagedal

Vi er en 3 - 6 års avdeling, og holder til i 2 etg, bygg 2 i Stokkadalen. Vi som arbeider her er:

Pedagogisk leder: Adrian Leziak

adrian.leziak@stavanger.kommune.no

Barne- og ungdomsarbeider: Hilde E Gjeseth

Barne-  og ungdomsarbeider Marian Lien

Vårt mobilnummer er: 918 04 978

Nå har vi ventet å ventet, endelig kom dagen (sent mandag som var) der arbeids gjerdene forsvant og vi fikk leke på den nye lekeplassen vår utenfor bygg 4. Arbeidsmennene har gjort en strålende jobb, for at vi skal ha en kjekk barnehagehverdag. Vi har fått vannrenne, lite kjøkken, båt, tavler, mange sandkasser og flere plasser og balansere. Kjekk prosess (spesielt for oss i bygg 4) der vi fikk oppleve forskjellige kjøretøy i barnehagens området, fra både vindu og på utsiden. Nå skal vi nyte våren som kommer sammen, hele Stokkadalen, uten gjerder mellom oss <3

Maksprisen for en barnehageplass er fra 1.januar 2023 endret til kr. 3000,- per måned.

Faktura som er gått ut for januar 2023 har gammel pris, kr. 3050,-. For mye betalt i januar vil bli rettet opp på faktura for februar 2023.

Foresatte som har fått innvilget lavere pris beholder vedtaket ut barnehageåret.

Stokka barnehagene har vedtatt følgende planleggingsdager for barnehageåret 2022-2023 ( barnehagen er stengt disse dagene):

Nå er det på tide å søke om moderasjon på foreldrebetalingen for kommende barnehageår. Om du har hatt moderasjon tidligere må du likevel søke på nytt, og er du ny i barnehagen lønner det seg å søke nå så er alt klart til høsten.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet.
Dersom søknaden om redusert pris blir godkjent gjelder det for ett barnehageår av gangen.

Du må derfor søke på nytt hvert barnehageår.  Benytt vedlagt lenke for å søke om reduksjon.

Dersom du får redusert pris, gis det fra måneden etter du har sendt søknaden.

Det er krig i Ukraina. Hva sier vi til barna?

Her er hjelp for å kunne svare:

Vi vil gjøre oppmerksom på at foreldrebetalingen for en heltids barnehageplass øker fra 1. januar 2022, til kroner 3.315,- per måned.

På fakturaen som kommer i februar er det gjort korrigeringer for økt foreldrebetaling i januar måned.

Ekstra betaling for mat og andre aktiviteter kommer i tillegg slik som før.

Fra og med 1. august 2022 reduseres prisen for en heltidsplass til kroner 3.050,- pr måned.
Du betaler elleve måneder i året, august er betalingsfri.

Vi hadde et barn  på en avdeling som testet positivt fredag ettermiddag.

Alt er under kontroll i samarbeid med smittesporing i Stavanger kommune.

Foresatte på den aktuelle avdelingen ble kontaktet med en gang ,de har gitt tilbakemelding på negativ test på barna..

Barnehagen har åpent som vanlig i morgen mandag 20. september.

Minner om at dersom barna er syke eller har nyoppståtte symptomer må de være hjemme fra barnehagen - ta kontakt med smitteteamet i kommunen dersom dere er tvil om barna bør teste seg.