Meny
Velg avdeling Jordbær
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 971 44 903 Send oss e-post
Stokka Christian Skredsvigs vei 27 4023 Stavanger Telefon: +47 51 91 31 33 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: +47 51 91 32 55 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 355, 4068 Stavanger Telefon: 97144903 Send oss e-post
Redaktør: Bente Sjøthun
Informasjon til foreldre
Periodeplan

Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Jordbær er en avdeling med 12 barn i alderen 1-3 år og 4 voksne. 

De voksne som jobber på jordbær er:

Eirin Ask Wiersen - Pedagogisk leder

eirin.ask.wiersen@stavanger.kommune.no 

 Brit Hana - Pedagogisk leder

brit.hana@stavanger.kommune.no

 Vanya Petkova - Fagarbeider

Linn Hebnes - Barn og ungdomsarbeider

Vi holder til i bygg 4 i Stokkadalen.

Vi har en stor tro på at barn lærer mye gjennom felles opplevelser og erfaringer. Vi ønsker å gi barna en bred plattform av opplevelser og erfaringer før de skal over på stor avdeling og videre på skolen. Barna skal i løpet av barnehagehverdagen oppleve å bli sett og hørt, de skal oppleve mestring og glede, de skal oppleve å være viktige for fellesskapet, de skal bli behandlet med respekt, de skal oppleve lærerike situasjoner, de skal oppleve trygghet og nærhet og de skal oppleve varme og gode voksne som er til stede. 

Vi legger vekt på at barna tilegner seg sosial kompetanse. De skal lære å forholde seg til andre, og å ta hensyn til andre. Vi ønsker at de skal vise empati og omsorg for hverandre. Vi ønsker å skape gode relasjoner både mellom barn-voksen, og mellom barn-barn. Alle barna skal inkluderes i lek, og være en del av fellesskapet. Det å være i et trygt og godt miljø er en forutsetning for læring og utvikling. For å kunne delta i lek er det en forutsetning at du føler trygghet. 

Dere kan nå oss på telefon: 951 81 679

Onsdag måtte vi utnytte det fine været og den gode snøen som kom. Det var skikkelig påskestemning. Vi klatret, rullet og akte i snøen. 

Det var noen spente barn som skulle på grupper i dag. Dagen startet for begge avdelingene med fest og basar, Karneval. Tre spente blåbær unger gikk over til avd jordbær for å ha grupper på tvers MED kostyme. Vi start med lek på avdelingen. De hadde en stor såpeboblemaskin som falt i god smak! Det var latter og morro. Etter litt lek var det tid for samling. Vi fant frem den magiske boksen vi malte forrige gamg- og denne kjente barna igjen. Vi starten med å gå igjennom alle bildene, små som store, for å se hvem som var her og ikke var her. De roper ut navnene til hverandre med stor ekstase. I den magiske boksen var det en magisk ball. I kor måtte vi si «sim-salla-bim»  og ballen lagde en nyd. Vi trillet den til hverandre på tur. Men samlingen stoppet ikke her!

Det var nemlig noe mer i boksen. Et hus, og i dette huset bodde det en bestemor og bestemor var syk. Hun skulle nemlig få besøk av Rødhette. Fortellingen ble formidlet med innlevelse og barna lo høyt. 

Og samlingen var fremdeles ikke slutt! For det siste som var i boksen var jo babblarna. Og babblarna hoppet ut av boksen etter barna hadde banket og banket på. Da de kom frem hadde de så lyst til å gjemme seg. Et lite pledd ble lakt over og vipps så var noen borte? Hvem da tro? 

Vi gleder oss til neste gang dinosaurgjengen samles 🦕🦖


Musikk-samlingen i dag ble avlyst pga karnevalet. Den gruppen som skulle hatt musikk møtte likevel opp i gymsalen sammen med blåbær for å leke litt der oppe. Trampolinen ble tatt frem og vi koste oss.  

For en dag! Vi har hatt en drømmedag med lek, allsang og pølser i dag. Etter vi hadde markert karneval på avdelingen hadde vi grupper på tvers med blåbær

Onsdag som var hadde to grupper utegym. Her bruker vi det uteområdet vårt har å by på. Balanse, hoppe, klatre, gå i ulendt terreng. 
En gruppe var i gymsalen. Vi rullerer på hvem som er hvor. 

Endelig er dagen her igjen! Torsdag, musikksamling, spennende instrumenter og reiser ut på det store hav. 
Det er en spent gjeng som får være med på Solveig sin reise en times tid. 

I dag møttes 2022-barna på jordbær og blåbær nede på blåbær. Vi starter med en samling hvor vi leste boken om gruffalo. Undervegs i boken lærer vi om gruffalos øyne, nese, munn osv. Da måtte vi også finne egne øyne, nese og munn. Etter samlingen fant vi babblarna kostymet. Babblarna hadde bursdag , og vi måtte selvfølgelig lage istand til selskap med kake.