Meny
Velg avdeling Jordbær
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 24 21 Send oss e-post
Stokka Chr. Skredsvigsvei 27 4023 Stavanger Telefon: 90602201 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 36 10 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 8095 Forus, 4068 Stavanger Telefon: 51 91 36 72 Send oss e-post
Redaktør: Anne Lise Aagedal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Jordbær er en avdeling med 12 barn i alderen 1-3 år og 4 voksne. 

De voksne som jobber på jordbær er:

Pedagogisk leder, Eirin Ask Wiersen

eirin.ask.wiersen@stavanger.kommune.no 

Pedagogisk leder; Brit Hana 

brit.hana@stavanger.kommune.no

Assistent;  Vanya Petkova

Den fjerde voksne er enda ikke ansatt.

Vi holder til i bygg 4 i Stokkadalen.

Vi har en stor tro på at barn lærer mye gjennom felles opplevelser og erfaringer. Vi ønsker å gi barna en bred plattform av opplevelser og erfaringer før de skal over på stor avdeling og videre på skolen. Barna skal i løpet av barnehagehverdagen oppleve å bli sett og hørt, de skal oppleve mestring og glede, de skal oppleve å være viktige for fellesskapet, de skal bli behandlet med respekt, de skal oppleve lærerike situasjoner, de skal oppleve trygghet og nærhet og de skal oppleve varme og gode voksne som er til stede. 

Vi legger vekt på at barna tilegner seg sosial kompetanse. De skal lære å forholde seg til andre, og å ta hensyn til andre. Vi ønsker at de skal vise empati og omsorg for hverandre. Vi ønsker å skape gode relasjoner både mellom barn-voksen, og mellom barn-barn. Alle barna skal inkluderes i lek, og være en del av fellesskapet. Det å være i et trygt og godt miljø er en forutsetning for læring og utvikling. For å kunne delta i lek er det en forutsetning at du føler trygghet. 

Dere kan nå oss på telefon: 951 81 679

Nå har vi ventet å ventet, endelig kom dagen (sent mandag som var) der arbeids gjerdene forsvant og vi fikk leke på den nye lekeplassen vår utenfor bygg 4. Arbeidsmennene har gjort en strålende jobb, for at vi skal ha en kjekk barnehagehverdag. Vi har fått vannrenne, lite kjøkken, båt, tavler, mange sandkasser og flere plasser og balansere. Kjekk prosess (spesielt for oss i bygg 4) der vi fikk oppleve forskjellige kjøretøy i barnehagens området, fra både vindu og på utsiden. Nå skal vi nyte våren som kommer sammen, hele Stokkadalen, uten gjerder mellom oss <3

I dag var det igjen grupper på avdelingen. Vi delte oss i to, en gruppe var på avdelingen og hadde forming, den andre gruppen var inne på solsikken og lekte der. Etter en stund byttet vi. 
Nå holder de på å fjerne gjerdene ute, så i dag kan vi endelig ta i bruk den nye lekeplassen. 

Her kommer noen bilder fra mandag, tirsdag og onsdag denne uken. Vi har kost oss med masse lek og utforsking av uteområdet. Vi har til og med fått litt snø, noe som var veldig kjekt. Nå er det ikke mange dagene til de åpner «det nye» uteområdet, det blir spennende å utforske det sammen med barna. Vi har delt oss i grupper og lekt sammen både inne og ute. 
Nå håper vi at de fleste begynner å bli friske igjen og at vi snart har hele gjengen samlet. 

I dag var det mange stakkars små på jordbær som var syke. 
Resten av gjengen har malt snømenn, med gaffel. Det var veldig spennende, og de satt som noen spørsmålstegn når de først fikk gaffelen i hånden. Litt etter litt forsto de at de kunne male med gaffelen og det ble veldig kjekt. 
Etterpå fant vi ut av at vi hadde lyst å bade litt. Det ble partystemning med en gang og det var godt å bade i det varme vannet. 

Det tar på kreftene å være kunstner og svømmer på samme formiddag, så det var en trøtt gjeng som sovnet fort i dag. 

På grunn av personalmangel på andre avdelinger måtte vi gi fra oss Liv i dag og det ble derfor ikke de planlagte gruppene.  Vi tok turen ut, og lekte sammen med barn fra Marikåpe, Løvetann, Blåbær og Blåklokke. Det er kjekt å se at barna er så trygge at de søker ukjente barn ute for å leke med de. 
Etter lunsj og soving var vi inne. Vi fant nemlig en pose med masse sko, og det var veldig kjekt å få prøve de ulike skoene. Noen hadde til og med lys som blinket! 
I morgen er vi klare for gymsalen.

Maksprisen for en barnehageplass er fra 1.januar 2023 endret til kr. 3000,- per måned.

Faktura som er gått ut for januar 2023 har gammel pris, kr. 3050,-. For mye betalt i januar vil bli rettet opp på faktura for februar 2023.

Foresatte som har fått innvilget lavere pris beholder vedtaket ut barnehageåret.


I dag tidlig tok vi turen ut for å leke litt. Vi gikk over til den store haugen, og kunne boltre oss fritt på hele området. Det er kjekt å se hvor trygge barna er blitt og at de nå utforsker store deler av uteområdet uten oss voksne. 
Vi hadde opphold hele tiden mens vi var ute, regnet kom akkurat i det vi skulle inn for å spise lunsj. I dag var det pasta og fiskepinner på menyen, det er alltid en slager. Etter lunsj er det mange små som er klare for en kvil, og de kommer springene med et smil når vi spør om de er klare for å finne vognen sin. 
Når vi er inne og leker er alltid disko-lyset på og det kjekkeste er å danse sammen.