Velg avdeling Løvetann
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 24 21 Send oss e-post
Stokka Chr. Skredsvigsvei 27 4023 Stavanger Telefon: 90602201 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 36 10 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 8095 Forus, 4068 Stavanger Telefon: 51 91 36 72 Send oss e-post
Redaktør: Anne Lise Aagedal
Diverse dokumenter
Informasjon til foreldre
Periodeplan

Hei!

Løvetann er en 1 - 3 års avdeling i Stokkadalen med 9 barn og tre voksne. Vi holder til i bygg nr 1, første etasje.  Vi deler etasje med avdeling Blåbær som også er en småbarnsavdeling. Vi voksne som arbeider her er:

Pedagogisk leder på disp;  Helen Runde

helene.runde@stavanger.kommune.no

Assistent; Anna Glinskaia

Assistent; Knut Erik Rønneberg

Er det noe dere lurer på ta kontakt på tlf. 951 76 662.

Nå har vi ventet å ventet, endelig kom dagen (sent mandag som var) der arbeids gjerdene forsvant og vi fikk leke på den nye lekeplassen vår utenfor bygg 4. Arbeidsmennene har gjort en strålende jobb, for at vi skal ha en kjekk barnehagehverdag. Vi har fått vannrenne, lite kjøkken, båt, tavler, mange sandkasser og flere plasser og balansere. Kjekk prosess (spesielt for oss i bygg 4) der vi fikk oppleve forskjellige kjøretøy i barnehagens området, fra både vindu og på utsiden. Nå skal vi nyte våren som kommer sammen, hele Stokkadalen, uten gjerder mellom oss <3

Her kommer det mange bilder fra nyåret på Løvetann! Vi har vært ute og lekt i snøen, laget snøengel, akt ned fra haugen, prøvd å lage snøball, uten hell. Vi deler ofte inn i mindre grupper så enn kan følge barnas interesse, hvor noen har fått male fyrverkeri, andre vasket kjøkkenleker, mens noen har lest bøker og fortalt eventyr.
Nå har endelig den nye lekeplassen har åpnet, og vi koser oss med å kjøre båt, utfordrer oss selv når en balanserer, hoppe, klatre i en stor rutsjebane, disser, og leker i de nye sandkassene.
Vi har også feiret bursdag hvor vi hadde bursdagssamling og sendte opp raketter.

Vi er så heldige at vi får låne Smørblomst, Persille,Tusenfryd og Blåklokke når de har turdag. Vi kommer
til å ta med oss de eldste barna bort på andre avdelinger for å leke og utforske sammen. Dette gir
barna en større trygghet til når de skal starte på ny avdeling til høsten. Nå blir de kjent med de forskjellige
avdelingene gjennom hele våren ☺

Maksprisen for en barnehageplass er fra 1.januar 2023 endret til kr. 3000,- per måned.

Faktura som er gått ut for januar 2023 har gammel pris, kr. 3050,-. For mye betalt i januar vil bli rettet opp på faktura for februar 2023.

Foresatte som har fått innvilget lavere pris beholder vedtaket ut barnehageåret.

Her kommer det litt bilder fra slutten av november til desember. Her er det bilder fra bursdagssamling. På nissefesten fikk vi besøk av selveste nissen som hoppet og rutsjet på magen ned rutsjebanen, før vi fikk en gave av ham. Det var en kjekk bok om bablerne. Etterpå hadde vi en samling med Blåbær hvor vi fikk høre om de tre nissene som skulle på loven for å spise grøt. Så hadde vi julefest med musikk og dans før vi spiste nissegrøt til lunsj. Det ble en magisk stund da det var Lucia-feiring ute ved bålpanna og vi fikk høre det flotte koret fra barnehagen. Kjekt at flere foreldre fikk mulighet til å være med på denne frokosten.
Magisk var det da vi fikk snø i desember og vi kan ake i bakken på haugen. Da setter vi oss på en søppelpose og aker ned bakken. Andre har laget snømann eller gravd i snøen. Vi får nyte den så lenge vi har mulighet til det.
Hver morgen i desember trekker vi "Dagens nisse". Den får låne en nisselue mens vi har samling og får være nissen i "På låven sitter nissen". Deretter får den velge en julesang før den får et kalenderhjerte med en julesang på.

Vi hadde en magisk stemning på tirsdag morgen. Vi ble møtt i barnehagen av lys, bålpanne, lussekatter, kaffe og mange spente barn og voksne.
Koret sang høyt for alle som hadde møtt opp og barna spiste seg mette på lussekatter.

Stemningen ble nok ekstra magisk med minusgrader i lufta, knitring fra bålpanna, snø på bakken og røde kinn på store og små.

Takk til alle som møtte opp :)

Vi ble invitert på skyggeteater av Blåbær, hvor vi fikk se ulike figurer og dyr som kom frem på det hvite lakene som ble hengt opp foran en prosjektor. Etterhvert fikk barna som hadde lyst vise skyggen fra hånden og hodet sitt. Det ble en magisk stund.
Vi har også delt i grupper på tvers, hvor noen fikk bake rundstykker, andre hadde sanse-stund og noen fikk knytte et sterkere bånd ute i lek.
Turen i dag ble det ikke noe av siden det blåste så, men noen fikk starte med å lage vinterbilder som skal pynte veggene fremover.