Velg avdeling Skogsgjengen
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 971 44 903 Send oss e-post
Stokka Christian Skredsvigs vei 27 4023 Stavanger Telefon: +47 51 91 31 33 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: +47 51 91 32 55 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 355, 4068 Stavanger Telefon: 97144903 Send oss e-post
Redaktør: Bente Sjøthun
Det er 8 dokumenter i arkivet.
Forsøk med natron og eddik på toppen av vulkanen vår i sandkassen. forsøk med løvetannstilker som krøller seg i vann.
Grønn hverdag og planting av frø.
Hærlig med vår endelig:I

Natur, miljø og teknologi er ett av fagområdene vi jobber med i barnehagen, og der står det: "Opplevelser og erfaringer i naturen kan fremme forståelsen for naturens egenart og barnas vilje til å verne om naturressursene bevare biologisk mangfold og bidra til bærekraftig utvikling. Barnehagen skal bidra til at barna blir glade i naturen og får erfaringer med naturen som fremmer evnen til å orientere seg og oppholde seg i naturen til ulike årstider.

En fin tur til langøy. mange gode opplevelser. vi studerte innsekter, småkryp, og brukte kroppen vår til å klatre, smyge, løpe osv.

vi hadde bål og spiste inni borgen.

Vi har byttet ut magnetene med togbane for en stund, og laget den gamle garderoben om til togbanerom, etter Espen sin ide.

Vi var veldig spent på hvordan dette ville bli mottatt. Det gikk veldig fint. Det var en eller to som lurte på hvor magnetene var.

Vi tok taxibuss frem og tilbake.

Begge disse plassene har unike muligheter for ulik bevegelse, læring, og gode vennskap i små grupper. Barna lærer av hverandre, og har masse naturlige ting å leke med .

Et lite knippe bilder med noe av det vi har gjort denne uken.

Elsa lagde nydelige fastelavensboller på mandag med krem, vaniljekrem, og syltetøy. De fleste ville smake:)