Velg avdeling Skogsgjengen
Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 24 21 Send oss e-post
Stokka Chr. Skredsvigsvei 27 4023 Stavanger Telefon: 90602201 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 36 10 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 8095 Forus, 4068 Stavanger Telefon: 51 91 36 72 Send oss e-post
Redaktør: Anne Lise Aagedal

Passordet for å logge seg inn på de ulike avdelingene i Stokka barnehage er nå endret.

Dersom du ikke har fått opplyst det nye passordet, ta kontakt med gjeldende avdeling.

Endelig en liten tur til Høyden:)

Vi er heldige som har denne plassen for oss selv. Vi får utfordret oss motorisk på mange ulike måter, og så er det veldig kjekt å leke der.

En fin tur med mange opplevelser underveis.

Testing av egne grenser, mestring, og samhold var noe av det vi så på denne turen:)

Maksprisen for en barnehageplass er fra 1.januar 2023 endret til kr. 3000,- per måned.

Faktura som er gått ut for januar 2023 har gammel pris, kr. 3050,-. For mye betalt i januar vil bli rettet opp på faktura for februar 2023.

Foresatte som har fått innvilget lavere pris beholder vedtaket ut barnehageåret.

Vi starter det nye året med å sorterer boss :)

Vi har snakket med barna om det å ta vare på naturen. Plukke boss er en ting som er veldig konkret for dem, og morsom å gjøre. Det er bare å ta med seg en pose ut døren og begynne.

4 og 5 åringene var på flott julekonsert i Konserthuset tirsdag 20 desember :)

I dag er det nissefest i barnehagen. Stor stemning, og glade forventningsfulle barn håper på at nissen skal komme i dag.

etterpå blir det felles allsang på fellesrommet, og så nissegrøt selvfølgelig :)