Hovedadresse Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 24 21 Send oss e-post
Stokka Chr. Skredsvigsvei 27 4023 Stavanger Telefon: 90602201 Send oss e-post
Stokkadalen Nedre Stokkavei 44 4023 Stavanger Telefon: 51 91 36 10 Send oss e-post
Stokkatunet Besøksadresse: Chr. Skredsvigsvei 25, 4023 Stavanger Postadresse: Postboks 8095 Forus, 4068 Stavanger Telefon: 51 91 36 72 Send oss e-post
Redaktør: Anne Lise Aagedal

Maksprisen for en barnehageplass er fra 1.januar 2023 endret til kr. 3000,- per måned.

Faktura som er gått ut for januar 2023 har gammel pris, kr. 3050,-. For mye betalt i januar vil bli rettet opp på faktura for februar 2023.

Foresatte som har fått innvilget lavere pris beholder vedtaket ut barnehageåret.

Folkehelseinstituttet (FHI) venter en influensaepidemi denne vinteren. Trolig er det virus som ikke har vært i omløp på flere år, og som vi har lite beskyttelse mot, som vender tilbake.  Befolkningen har lavere immunitet enn normalt, fordi det har vært lite influensa under covid-19-pandemien. FHI ser det også som sannsynlig at vi kan få både en influensaepidemi og en ny koronabølge samtidig.

– Rådene fra Folkehelseinstituttet er at vi skal leve som normalt og ikke bekymre oss, men at vi skal ha gode vaner som forebygger smitte, sier Sissel Kleppa fra smittevernkontoret.

Stokka barnehagene har vedtatt følgende planleggingsdager for barnehageåret 2022-2023 ( barnehagen er stengt disse dagene):

Nå er det på tide å søke om moderasjon på foreldrebetalingen for kommende barnehageår. Om du har hatt moderasjon tidligere må du likevel søke på nytt, og er du ny i barnehagen lønner det seg å søke nå så er alt klart til høsten.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet.
Dersom søknaden om redusert pris blir godkjent gjelder det for ett barnehageår av gangen.

Du må derfor søke på nytt hvert barnehageår.  Benytt vedlagt lenke for å søke om reduksjon.

Dersom du får redusert pris, gis det fra måneden etter du har sendt søknaden.

Det er krig i Ukraina. Hva sier vi til barna?

Her er hjelp for å kunne svare:

Vi vil gjøre oppmerksom på at foreldrebetalingen for en heltids barnehageplass øker fra 1. januar 2022, til kroner 3.315,- per måned.

På fakturaen som kommer i februar er det gjort korrigeringer for økt foreldrebetaling i januar måned.

Ekstra betaling for mat og andre aktiviteter kommer i tillegg slik som før.

Fra og med 1. august 2022 reduseres prisen for en heltidsplass til kroner 3.050,- pr måned.
Du betaler elleve måneder i året, august er betalingsfri.

"Vi har mange barn, men ingen å miste."

Husk å lukke porten ordentlig med kjettingen.

Pass på at kun eget/egne barn går ut av porten ved henting.

Vi ber dere om å rygge inn på parkeringsplassen ved ankomst, slik at dere har fri sikt når dere skal kjøre igjen.