Velg avdeling Vettene
Postadresse Madla barnehagene, Postboks 355, Forus 4068 STAVANGER Telefon: 51912346 Send oss e-post
Bråde barnehage Storåkerveien 10 4046 Harfsfjord Telefon: 51913180 Send oss e-post
Molkeholen barnehage Madlamarkveien 4 4042 Harfsfjord Telefon: 51 50 88 70 Send oss e-post
Sandal barnehage Fasanveien 19 4042 Hafrsfjord Telefon: 51912340 Send oss e-post
Slåtthaug barnehage Havrestien 12 4042 Hafrsfjord Telefon: 51 91 33 40 Send oss e-post
Hafrsfjord åpen barnehage Regimentsveien 30 4045 Hafrsfjord Telefon: 95 80 28 82. Send oss e-post
Smiodden åpen barnehage Storlomveien 11 4049 Hafrsfjord Telefon: 989 03 426 Send oss e-post
Redaktør: Tron Kjetel Kjørmo

VELKOMMEN TIL VETTENE

På avdelingen er det 24 barn og 4 ansatte

Vi som jobber her er: Remy, Kristian, Meliha og Cathrine

Telefonnummer: 90781930

E-post:

remy.andre.kvamme.larsen@stavanger.kommune.no

kristian.bjanesoy.engh@stavanger.kommune.no

De siste ukene har Tussene og Vettene vært sammen. Vi har vært på fine turer til skogen, vi har vært ved sjøen, vi har reist til Spania og vi har besøkt barnemuseet:)

Ta en titt på bildene:)

Uke 24 har vært en svært rolig og begivenhetsrik uke. Vi har hatt masse god lek, både inne og ute. Vi har jobbet godt med både vikingtid og personlige egenskaper. Barna har denne uken fått vise hvor gode de er til å hjelpe hverandre, vise omsorg overfor hverandre og samarbeide om all slags prosjekter. Vi har hatt gode samlinger der vi har snakket om vikingtiden, slaget ved Hafrsfjord og Harald Hårfagre. Vi har også hatt noen formingsprosjekter, der vi blant annet har designet våre egne vikingskjold.
På onsdag tok vi oss en "heldagstur" til tingbøskogen og fikk klatret og herjet i mange timer. Vi grillet pølser på engangsgrill og fikk ryddet litt i lysningen vår. Fredagen hadde vi en flott, minnerik og litt våt og kald tur til Møllebukta og fikk besøkt Hafrsfjordkaupangen. Her fikk vi se mange spesielle håndverk, fikk høre den lokale skalden fortelle om når Tor med hammeren skulle på fisketur. Dessverre ble vi både våte og kalde før besøket egentlig var over, så vi dro tilbake til barnehagen, og fikk ikke med oss vikingoppvisningen.

Denne uken har vi vært mer inne enn vi har vært på lenge. Vi har jobbet med å forberede avdelingen til 17. Mai, ved både å lære oss sanger, marsjere med flagg og også laget masse fine 17.mai-dekorasjoner. Vi har hatt mye fin lek, både inne og ute, og selv om været ikke har vært så fint, har vi alikevel klart å kose oss når vi har vært ute. Vi har også fått nye faste plasser ved bordene, og det var egentlig ganske stas for de fleste. Forandring fryder :) Vi avsluttet denne uken med å feire Sondre sin 6års-dag. Hipp hurra for Sondre! Ønsker med dette alle en riktig god helg, og husk at på mandag feirer vi 17.mai i barnehagen med tradisjonsleker, pølser og is, og selvfølgelig flaggtog rundt i nabolaget..

Her kommer litt bilder fra uke 12.

Denne uken har vi hatt litt forskjellige formingsaktiviteter som forberedelse til påske. Trollene var på skolebesøk på sunde skole, de fikk se seg godt om, prøve litt aktiviteter og leke litt. Vi har vært i skogen og bygget tak over bålplassen, fortalt eventyr og kost oss. Vi hadde mye fint vær denne uken, så vi har selvsagt vært mye ute. På fredag hadde vi vafler til lunsj, det var godt det! Alt i alt en kjekk uke på Vettene.