Velg avdeling Vettene
Postadresse Madla barnehagene, Postboks 355, Forus 4068 STAVANGER Telefon: 95056602 Send oss e-post
Bråde barnehage Storåkerveien 10 4046 Harfsfjord Telefon: 51913180 Send oss e-post
Molkeholen barnehage Madlamarkveien 4 4042 Harfsfjord Telefon: 51 50 73 83 Send oss e-post
Sandal barnehage Fasanveien 19 4042 Hafrsfjord Telefon: 51912340 Send oss e-post
Slåtthaug barnehage Havrestien 12 4042 Hafrsfjord Telefon: 51 91 33 40 Send oss e-post
Hafrsfjord åpen barnehage Regimentsveien 30 4045 Hafrsfjord Telefon: 95 80 28 82. Send oss e-post
Smiodden åpen barnehage Storlomveien 11 4049 Hafrsfjord Telefon: 989 03 426 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Fagervik

VELKOMMEN TIL VETTENE

På avdelingen er det 24 barn og 4 ansatte

Vi som jobber her er: Remy, Kristian, Meliha, Cathrine og Stefan (20 %)

Telefonnummer: 90781930

E-post:

remy.andre.kvamme.larsen@stavanger.kommune.no

kristian.bjanesoy.engh@stavanger.kommune.no

I uke 48 har vi starta med kalender og markert desember med bål, pepperkaker og kakao samen med de andre avdelingene 1.desember🎄🎅🏻🧑‍🎄

Barna som blir trekt i kalenderen får et pepperkakehjerte og en liten bok som de kan lese samen med barna 😊👍

god helg mvh Vettene

Uke 47 har vært en spennende uke. Vi har så smått begynt å forberede oss på desember og advent. Vi har bakt pepperkaker til julekalenderen, laget julepynt til avdelingen og hatt mye fin lek ute i kulden og vinden. Trollene har vært noen turer på skøyter, og blitt møtt av en skøyteinstruktør som de nok synes var streng, men alle var fornøyd med hva de fikk til. Alle gikk jo på skøyter, selv om det var vanskelig. Fredagens skøytetur utgikk dessverre på grunn av for lite voksne, men vi har fått booket ny tid på mandag. Neste uke fortsetter juleforberedelsene, og vi gleder oss til desember.

Hei
I uke 45 har vi hatt diverse formingsaktiviteter knyttet til solsystemet vårt. Vi har hatt samlinger der vi har lært om hvor mange planeter vi har rundt solen, hva de heter og litt om hvordan de ser ut. Vi har raskt vært innom en huskeregle for planetene; "Min (Merkur) Vakre (Venus) Jord (Jorden) Må (Mars) Jeg (Jupiter) Stelle (Saturn) Utrolig (Uranus) Nøye (Neptun)" Trollene hadde en fin tur til Sølvberget på tirsdag der vi fikk høre tre forskjellige bøker, og alle handlet om en flodhest :o Det ble en veldig kjekk tur. Ellers i uken har vi vært mye ute i regnet og kost oss, og blitt gode og våte. Vi har hatt to varme måltider, både torsdag og fredag. Fiskeburger på torsdag og fiskekaker med ris og grønnsaker på fredag. Vi har også sett noen småfilmer med "Paxi" som reiser rundt og undersøker verdensrommet. Alt i alt, en veldig kjekk uke.

God helg alle sammen.

Uken startet med markering av Halloween på mandag. Barna fikk ansiktsmaling og var med på å skjære gresskar 🎃

Tirsdag var det sommerfuglene og elefantene sin tur til å reise med bussen til sentrum, her besøkte vi biblioteket og fikk være med på lesestund i sammen med andre barnehager 📚🚎Stor stas å reise med bussen👍

Torsdag var trollene på Hermetikkmuseumet og fikk jobbe med trykk på brev og fikk omvisning inne på museumet. Så fikk vi og jobbe litt sånn som de gjorde i gamle dager når vi la sardiner i hermetikkbokser 😊