Meny
Velg avdeling Tussene
Postadresse Madla barnehagene, Postboks 355, Forus 4068 STAVANGER Telefon: 95056602 Send oss e-post
Bråde barnehage Storåkerveien 10 4046 Harfsfjord Telefon: 51913180 Send oss e-post
Molkeholen barnehage Madlamarkveien 4 4042 Harfsfjord Telefon: 51 50 73 83 Send oss e-post
Sandal barnehage Fasanveien 19 4042 Hafrsfjord Telefon: 51912340 Send oss e-post
Slåtthaug barnehage Havrestien 12 4042 Hafrsfjord Telefon: 51 91 33 40 Send oss e-post
Hafrsfjord åpen barnehage Regimentsveien 30 4045 Hafrsfjord Telefon: 95 80 28 82. Send oss e-post
Smiodden åpen barnehage Storlomveien 11 4049 Hafrsfjord Telefon: 989 03 426 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Fagervik

VELKOMMEN TIL TUSSENE

På avdelingen er det 26 barn og 5 ansatte

Vi som jobber her er: Camilla 100%, Elise 100%, Pranvera 100%, Ellen 60% og Heidi 60%. 

Telefonnummer: 90713661

E-post:      camilla.waage@stavanger.kommune.no

                 elise.hakonsen@stavanger.kommune.no

 

        

Denne uken startet med en tur til skogen. Der lekte vi for det meste rollelek alle sammen, der barna lekte at de var fattige og var i skogen for å jakte på og samle mat. 

På førskoledagen denne uken fikk Trollene i oppgave å tegne en tegning ut i fra tematikken "Kjærlighet på Sunde". Alle tegningene skal brukes til å lage en tegneserie som et bidrag til konkurransen til åpningen av Madla bibliotek. 

Turdagen vår på torsdag gikk ut, da vi heller ville ake og leke i snøen :)

Vi avsluttet uken med å lage porsjonspizzaer, der alle fikk bake ut og fylle pizzaen sin etter egen smak!


Ta en titt på de kjekke bildene!:)

Vi fikk noen utrolig fine vårdager før snøen kom tilbake! Vi har hatt noen fantastiske dager ute i solen, både i barnehagen, ved sjøen og på lekeplasser. Vi har vært nede med sjøen for å se på livet i fjæra, der vi fant mange skjell, snegler. sjøstjerner og kråkeboller. Barna fikk høre om artene vi fant, og vi håper på å finne mye mer neste gang! Det ble helt klart at vi må ned til fjæra igjen snart, da vi ikke klarte å finne en eneste krabbe! 

Vi har startet temaet vårt om våren, der vi har fokus på fugler og blomster. Vi har hengt opp bilder av de fuglene og blomstene som kommer nå i mars/april, og er i gang med å lære om dem. Barna har dekorert det ene vinduet med blomster de selv har tegner, det ble så fint! Vi har også feiret Ingrid og Julie, som ble 5 år!

Vi har vært på mange fine turer, der vi både har kost oss på lekeplasser og i skogen. Til skogen tok vi med oss sjekkliste for å finne ut om det bodde troll der, og gjett om det gjorde! Vi fant nemlig trollhår over alt, barna var helt i hundre. Men vi så ikke trollene, barna konkluderte derfor med at de var reist på ferie, eller så gjemte seg. Derfor begynte også vi å leke gjemmeleken i skogen, for å finne de beste gjemmestedene. Heidi leste også eventyret om Askeladden som kappåt med trollet for oss, men barna krevde flere eventyr, så da ble det 3-4 ekstra. 

Vi har fått leke oss med saks, maling, lim og glitter, både når vi pyntet klar til karneval og når vi lagde valentine kort til noen vi er glad i. Barna fikk prøve seg på aktiviteter fra tambars aktivitetsbok, her fikk de testet konsentrasjonen sin skikkelig. Barna fikk hjelpe til med baking og det ble skikkelig gode fastelavn boller på hele gjengen. Været er på vei mot vår, vi nyter derfor store deler av dagene ute nå.