Velg avdeling Tussene
Postadresse Madla barnehagene, Postboks 355, Forus 4068 STAVANGER Telefon: 95056602 Send oss e-post
Bråde barnehage Storåkerveien 10 4046 Harfsfjord Telefon: 51913180 Send oss e-post
Molkeholen barnehage Madlamarkveien 4 4042 Harfsfjord Telefon: 51 50 73 83 Send oss e-post
Sandal barnehage Fasanveien 19 4042 Hafrsfjord Telefon: 51912340 Send oss e-post
Slåtthaug barnehage Havrestien 12 4042 Hafrsfjord Telefon: 51 91 33 40 Send oss e-post
Hafrsfjord åpen barnehage Regimentsveien 30 4045 Hafrsfjord Telefon: 95 80 28 82. Send oss e-post
Smiodden åpen barnehage Storlomveien 11 4049 Hafrsfjord Telefon: 989 03 426 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Fagervik

VELKOMMEN TIL TUSSENE

På avdelingen er det 29 barn og 6 ansatte

Vi som jobber her er: Camilla 100%, Kristian 100%, Pranvera 100%, Guro 100%, Åse 60% og Ellen 40%.

Telefonnummer: 90713661

Telefonnummer Trollegruppen: 90808322

E-post:      camilla.waage@stavanger.kommune.no

kristian.bjanesoy.engh@stavanger.kommune.no

Ta en titt på bildene vi har tatt fra turene i sist uke! :)

Hei
Uke 8 ble en uke sterkt preget av sykdom, med mange barn og voksne vekke. På tross av det klarte vi alikevel å ha en kjekk uke, dessverre uten tur og de vanlige planlagte aktivitetene, men med mye kjekke bordaktiviteter og lek.

Denne uken fikk vi også feiret bursdagene til Johan, som ble 4 år, og Emilia som ble 3. Hipp hurra for begge to! Det ble veldig kjekke feiringer. Ellers fikk vi i begynnelsen av uken to flotte legevesker, med stetoskoper, termometer, plaster, blodtrykksmåler og annet som en lege trenger. Og med nye leker ble det også en en annen type lek, som de fleste synes var veldig kjekk.

Vi gleder oss til flere er på plass igjen i uke 9, og at vi kan bygge videre på den kjekke leken fra forrige uke.

Hei
Mye på grunn av sykdom på avdelingen ble det dessverre ikke tatt så mye bilder fra hverdagen i uke 7, beklager dette.

Ukens tur utgikk også pga. sykdom.

Denne uken tok vi i bruk kopper med melk eller vann til frokosten, og smøremåltider de fleste dagene. Dessverre gikk oppvaskmaskinen vår i stykker på tampen av uken, så vi må forholde oss til flasker til måltidene en stund til. Ny maskin er bestilt, men den har noen ukers leveringstid.

Ellers fikk vi hjelp av Maiken fra Alvene på fredagen, det ble ett hjertelig gjensyn for de barna som kjente henne fra før, og ett kjekt møte for dem som ikke kjente henne. Hun ble sittende å lese for mesteparten av gjengen hele formiddagen. Det var veldig kjekt.

Vi satser på at uke 8 blir bedre, både personal- og  bildemessig.

I uke 6 gikk Mosetussene til Sjødumpa etter barnas eget ønske. Det ble en veldig kjekk tur, og det var fint med en avveksling. På tirsdagen feiret vi samenes nasjonaldag med tradisjonell samisk mat, lavvo og bål ute. Resten av uken lekte vi masse i snøen, og forberedte avdelingen til karneval i uke 7.