Velg avdeling Alvene
Postadresse Madla barnehagene, Postboks 355, Forus 4068 STAVANGER Telefon: 51912346 Send oss e-post
Bråde barnehage Storåkerveien 10 4046 Harfsfjord Telefon: 51913180 Send oss e-post
Molkeholen barnehage Madlamarkveien 4 4042 Harfsfjord Telefon: 51 50 88 70 Send oss e-post
Sandal barnehage Fasanveien 19 4042 Hafrsfjord Telefon: 51912340 Send oss e-post
Slåtthaug barnehage Havrestien 12 4042 Hafrsfjord Telefon: 51 91 33 40 Send oss e-post
Hafrsfjord åpen barnehage Regimentsveien 30 4045 Hafrsfjord Telefon: 95 80 28 82. Send oss e-post
Smiodden åpen barnehage Storlomveien 11 4049 Hafrsfjord Telefon: 989 03 426 Send oss e-post
Redaktør: Tron Kjetel Kjørmo

VELKOMMEN TIL ALVENE

På avdelingen er det 16 barn i alderen 0-4 år og 5 ansatte

Vi som jobber her er: Camilla, Anne Sofie, Marina, Maiken og Cecilie

Telefonnummer: 90778950

E-post:     camilla.lie@stavanger.kommune.no

anne.sofie.galdal@stavanger.kommune.no

Legger ut bilder fra flotte dager i barnehagen. barna har fått erfaring med den kunstneriske siden av seg selv og fått testet ulike redskaper og malekunnskaper.

Denne måneden hadde vi ekstra fokus på samhold og vi har malt vår flotte jordklode på vinduet, Alle er like mye verdt og alle skal føle seg sett og inkludert: Barna på Alvene har laget flotte gaver som vi legger ut for salg på den internasjonale dagen.

Fredag er kommet og vi avslutter denne uken med å kose oss litt ekstra siden det ikke blir noe internasjonal kafe dette året.

Pølser og lapper har stått på menyen og vi koset oss masse. Flere av barna fikk være med å se når vi skulle steke lappene og jeg skal si det ble populært og det gikk ned på høy kant hos barna, tommel opp og hurra fra barna som syntes dette var topp :D

Hvert år har barnehagen arrangert internasjonal kafé for barna og dere foreldre, der vi de siste årene har samlet inn penger til Indiaforeningens arbeid. Indiaforeningen hjelper 16 barn; 14 jenter og 2 gutter, med økonomisk bistand i hjemmet.  Pengestøtten til hvert barn går til å dekke mat, klær, skolemateriell og medisiner. Mange av barna har det spesielt vanskelig nå, da de har mistet mye i flommen. India er også preget av Covid-19, men barna er heldigvis friske. I tillegg til den økonomiske bistanden barna får i hjemmet, har Indiaforeningen etablert et fond for å støtte jenter som ønsker og ta høyere utdanning. Per i dag bidrar de til utdanning til 4 studenter. Målet er å ta opp 5 nye studenter hvert år, og gi hjelp til flere fattige jenter for å gi dem et bedre liv.

Også i år ønsker vi i Bråde barnehage å støtte Indiaforeningens arbeid. På grunn av dagens situasjon kan vi imidlertid ikke arrangere kafé slik som vi har gjort tidligere. Barna vil likevel lage hvert sitt kunstverk som vi håper at dere ønsker å kjøpe for å bidra til å hjelpe med fattigdomsproblematikken i India.

Det vil være minimum 50 kr per kunstverk, men dere kan bidra med så mye som dere selv ønsker.

Vipps #23624 Indiaforeningen: Merk med Bråde barnehage.

Kunstverkene vil være tilgjengelige for salg 21 oktober.

Vi takker for støtten!!😊

Hei  hei

Nå ligger månedsbrev, månedsplan, månedens sang og en liten morsom historie ute på hjemmesiden.

Sjekk under dokumenter i margen til høyre