Hovedadresse Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 912121 Send oss e-post
Buøy barnehage Styrmannsveien 21B 4085 Hundvåg Telefon: 90 51 35 75 Send oss e-post
Vågen Barnehage Øvre Vågen 11 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 80 90/ 90 18 14 29 Send oss e-post
Husebøstykket barnehage Vestrikroken 1 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 09 50 Send oss e-post
Torsahagen barnehage Terje Vigensvei 19 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 33 Send oss e-post
Skeiehagen barnehage Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 22 Send oss e-post
Redaktør: Elisabeth Aarthun-van der Hagen
Barnehageplass Stavanger kommune
Søk barnehageplass
Vedtekter
Pris og betaling

Nå er det på tide å søke om moderasjon på foreldrebetalingen for kommende barnehageår. Om du har hatt moderasjon tidligere må du likevel søke på nytt, og er du ny i barnehagen lønner det seg å søke nå så er alt klart til høsten.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet.

Dersom søknaden om redusert pris blir godkjent gjelder det for ett barnehageår av gangen.
Du må derfor søke på nytt hvert barnehageår. Benytt vedlagt lenke for å søke om reduksjon.

Dersom du får redusert pris, gis det fra måneden etter du har sendt søknaden.

Da har vi fått rettet opp i feil ved utsendelse av foreldreundersøkelsen, og dere vil nå ha fått en ny invitasjon til å delta. Dere vil nå kunne svare på undersøkelsen. Undersøkelsen avsluttet 20. desember 2021.

De som har svart allerede, vil ikke motta en ny invitasjon. Men svarene er nå lagt inn i rett barnehage, slik at resultatet blir rett for hver avdeling.

Vi beklager igjen at første utsendelse ble feil. Takk for mange tilbakemeldinger.

Hjelp oss med å bli bedre, ved å delta i undersøkelsen.

Du finner informasjon om undersøkelsen her.

Det er blitt sendt ut feil foreldreundersøkelse. Vi beklager dette. Se bort fra den invitasjonen dere har fått på sms eller mail. Vi kommer tilbake med mer opplysninger når vi vet mer om dette.

Hvert år gjennomfører Stavanger kommune en foreldreundersøkelse i alle barnehager i kommunen. I år vil dere få tilsendt undersøkelsen 1. november.

For at dere skal kunne motta denne, og dermed være med på å gi oss en tilbakemelding, er det viktig at det er registrert rett kontaktinformasjon på foresatt 1 inne i systemet vårt. Vi trenger både mobilnummer og e-mailadressen.

Logg inn via denne lenken, og sjekk om informasjonen er rett innen 28.10.21