Velg avdeling Fregatten - Buøy
Hovedadresse Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 912121 Send oss e-post
Buøy barnehage Styrmannsveien 21B 4085 Hundvåg Telefon: 90 51 35 75 Send oss e-post
Vågen Barnehage Øvre Vågen 11 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 80 90 Send oss e-post
Husebøstykket barnehage Vestrikroken 1 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 09 50 Send oss e-post
Torsahagen barnehage Terje Vigensvei 19 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 33 Send oss e-post
Skeiehagen barnehage Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 22 Send oss e-post
Roaldsøy barnehage Roaldsøyveien 35 4085 Hundvåg Telefon: 90 51 35 75 Send oss e-post
Redaktør: Elisabeth Aarthun-van der Hagen
Barnehageplass Stavanger kommune
Søk barnehageplass
Vedtekter
Pris og betaling
Her finner du avdelingens telefonnummer, hvis du trenger å komme i kontakt med oss.

Vi har hatt mange kjekke aktiviteter på avdelingen i forbindelse med FN-uken. Vi har laget indisk mat til varm lunsj, vi har danset til Maj Britt Andersens musikk "Rice and curry", vi har lyttet til små fortellinger fra India, vi har laget et lite kunstverk av "den hellige ku", og vi har sett filmene om Indrianis hverdag flere ganger. Men vi har også samtalt omkring "oss" i verden, hvordan barn i andre land har det, hvordan vi kan hjelpe, hva er FN, hva gjør FN, hva betyr det at barn har rettigheter? Mer om dette kan dere lese i neste månedsbrev.

Se bilder vedlagt.

Vi har fulgt Indrani gjennom flere småfilmer. Her har vi sett hvordan hennes hverdag og oppvekst i Bangalore i India er. Hvis dere sammen med barna også i etterkant av Barneaksjonen har lyst til å se disse filmene på nytt, så ligger de fritt tilgjengelig under forut.no/barn.

Se bilder vedlagt.

Kjære foresatte!

Tusen takk for godt oppmøte til vår FN-markering! Det var kjekt at dere trosset været og var med oss på turløypen rundt barnehagen. Barna var godt forberedt gjennom våre mange aktiviteter som vi hadde fått tilrettelagt av Forut. Barna på Fregatten hadde laget økologisk eplesaft til aksjonen med epler hentet fra vår egen forhage! Håper den smakte!

Vedlagt bilder fra selve dagen.