Velg avdeling Sildå - Vågen
Hovedadresse Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 912121 Send oss e-post
Buøy barnehage Styrmannsveien 21B 4085 Hundvåg Telefon: 90 51 35 75 Send oss e-post
Vågen Barnehage Øvre Vågen 11 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 80 90/ 90 18 14 29 Send oss e-post
Husebøstykket barnehage Vestrikroken 1 4085 Hundvåg Telefon: 51 85 09 50 Send oss e-post
Torsahagen barnehage Terje Vigensvei 19 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 33 Send oss e-post
Skeiehagen barnehage Skeiehagen 37 4083 Hundvåg Telefon: 51 91 21 22 Send oss e-post
Redaktør: Elisabeth Aarthun-van der Hagen
Barnehageplass Stavanger kommune
Søk barnehageplass
Vedtekter
Pris og betaling
Engasjerte barn var med på julevandringen. Noen var de tre vise menn, noen var engler, noen var gjetere, noen var Maria og Josef, mens andre foretrakk å være med på vandringen som seg selv.

Bilder fra lek og aktivitet inne og ute, og litt bilder fra "Blime dansen".

Vi har den siste tiden hatt mange samlinger om eventyret "Skinnvotten". Barna er godt kjent med eventyret og dyrene som bor i votten. Eventyret handler om en mann som går tur med hunden sin, så mister han den ene votten. Det er kaldt ute og flere dyr søker ly for kulden, en etter en kommer de til votten og ber om å få komme inn. Dyrene som flytter inn i Skinnvotten er "Pilemus Silkehår", "Friskefrosk Langelår", "Haremann Hoppsadans", "Revemor Silkesvans", "Villsvinet Trynebrett", Storeulv Aldrimett" og "Bamsefar Labbdiger". Etterhvert finner mannen ut at han har mistet votten, og mannen og hunden kommer tilbake for å lete etter votten. Når dyrene hører hunden bjeffe stormer de alle ut av votten. Mannen finner votten og tar den på seg. Han synes at det er rart at votten er varm når den har ligget så lenge ute i skogen.

Vi har fortalt eventyret med konkreter, vi har lest boka, vi har hatt sanger og regler om eventyret og om de ulike dyrene. Vi har lest og lekt eventyret på tur i skogen. Litt formingsaktiviteter har vi også hatt.

Her var vi på runden med siste husbesøk. Heldige var vi med været. Vi hadde en fin tur, men det var en del slitne barn på hjemveien. Det var godt med en liten "kjekslading" i krossen, før siste innspurt opp bakken.