Velg avdeling Labbetuss 3-5 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 913150 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51913150 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Undersøkelsen åpner 1. november.
Undersøkelsen stenger 20. desember.

Det blir foreldremøte tirsdag 20. september.

Harene, Krabbene, Revehiet og Spurvene kl.18:30-19.30
Bamsebo, Labbetuss, Maurtua og Tusenbein kl. 19:30-20.30

Det blir informasjon på den enkelte avdeling og valg av FAU representanter

Vel møtt!

Live bilder fra Bamsesykehuset.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.
Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

For en kjekk kveld vi fikk!

Informasjon fra Folkehelseinstituttet til foreldre / foresatte og barnehagepersonell.

Som bildet viser er arbeidet med utgraving til nye garderober på hus Berget i gang nå. Avdelingene Revehiet og Spurvene bruker derfor hovedinngang for levering og henting. Etter fremdriftsplan skal tilsvarende arbeid starte utenfor Maurtua og Bamsebo uke 31. Disse avdelingene må derfor også være forberedt på  å bruke alternativ tilkomst. Vi holder i en periode porten nærmest snuplass åpen for tilkomst til barnehagen.

Det er kommet informasjon fra regjeringen om at åpningstiden i barnehagen skal utvides. Fra 3.juni vil dere få ny informasjon omkring åpningstiden. Frem til da må vi beholde de etablerte rutinene for henting og levering, samt tidspunktene dere har hatt frem til nå.