Velg avdeling Tusenbein 3-5 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 913150 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51913150 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Det er 3 dokumenter i arkivet.
Live bilder fra Bamsesykehuset.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.
Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

For en kjekk kveld vi fikk!

For en nydelig bukett!

Her er barna deres, "live" fra barnehagen!

Denne måneden handler det aller mest om juleforberedelser og kos her hos oss!  Vi vil bl.a. snakke om juletradisjoner i samlingsstundene, og vi vil snakke litt om hvorfor vi feirer jul. I løpet av måneden vil vi gjennomføre mange tradisjonsrike aktiviteter:

- Daglig adventssamling og pepperkake-kalender
- Vi synger julesanger og spiller julemusikk på avdelingen
- Nissefest i barnehagen (samme dag som FAU’s nissefest)
- Juletregang
- Lucia markering
- Bake lussekatter – og pepperkaker
- «Julekino» på avdelingen (vi snurrer 'julefilm' og serverer popkorn m.m....)

Sist men ikke minst, skal barna få oppleve gleden av å glede andre: det å lage noe i barnehagen som de kan ta med hjem og gi til mamma/pappa/mor/far er noe som barna setter STOR pris på.

Tusenbein-barna liker godt å gå på tur. I september fikk vi mange fine dager, og spiste maten vår ute i barnehagen - eller på tur - flere ganger.

Informasjon fra Folkehelseinstituttet til foreldre / foresatte og barnehagepersonell.