Velg avdeling Tusenbein 3-5 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 50 70 57 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51 50 70 57 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Det er 5 dokumenter i arkivet.
Fra mandag 06. november 2023 kan foreldre med barn i Kvaleberg-barnehagene kommunisere med barnehagen gjennom Vigilo.

Godt nyttår!

Vi gleder oss til mye kos og moro på Tusenbein i 2024.

Det ble en høytidsstund for 1 og 2 åringene på Krabbene da de fikk besøk av Tusenbein idag.

For en herlig skolestarter-utflukt vi fikk denne uken!

Dette var kjekt, det var alle enige om!

Bilder fra turen i formiddag.

Fin-fin tur sist uke. Forventningsfulle barn. Skogen venter! Alle holder turvennen sin pent i hånda. Vi vandrer i litt skakke rekker, praten går, og det synges til og med litt. September-sangen. Selv om det er blitt oktober. "Jeg gir deg gaver/bungende haver/epler og pærer og plommer i fleng!" Finner vi bjørnebær mon tro? Ja! Mange! Vi deler. Og leter. "Se her var det mange!!"

En forlatt tre-hytte i skogen må undersøkes. Omsider løper vi videre ned til turveien som går langs sjøen. Barna får løpe foran de voksne, helt til neste lyktestolpe. Der står de pent og venter til en voksen roper: "En stolpe til!!" Eller til og med "To stolper til!!".  Så løper mange av barna så fort de kan - og stopper pent ved stolpen, som avtalt.  Innimellom advarer de bakover i rekkene: "SYKKELALARM!!" Da må vi alle stå stille helt inntil kanten av turveien. Noen av syklistene smiler til de søte små og sykler forsiktig forbi. Andre fyker farlig fort forbi!! (De kjenner kanskje ingen barn selv, stakkar?)   Innimellom roper noen "BÆSJEALARM!!!!" Hundebæsjen må passeres med forsiktighet.  Men så kommer toget!  Vi vinker - og toget tuter! Hurra!

Når vi kommer til steinkasting-stedet blir vi stående minst 20 minutter å kaste store og små steiner i havet. Meditasjon og spenning samtidig. Enda mer spenning blir det når vi finner en død kråke. Den mangler et bein, og vi synger Alle Fugler for kråka på hennes siste reise. Så er det på tide å løpe videre til neste lyktestolpe.