Velg avdeling Grevlingene 0-3 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 913150 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51913150 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Her er telefonnummer til Grevlingene

For en fantastisk uke hadde vi med masse gøy og moro

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.
Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

Hei,

På grunn av høyt fravær blant personalet utsetter vi karnevalet til torsdag 10. mars

Informasjon fra Folkehelseinstituttet til foreldre / foresatte og barnehagepersonell.

Velkommen til foreldremøte onsdag 15. september kl. 19.00-20.30.

På grunn av smittevernhensyn blir foreldremøtet i år kun avholdt for den enkelte avdeling.
Det blir informasjon om avdelingens planer og arbeidsmåter, valg av FAU representanter og kaffedrøs med personalet og andre foreldre.
Vel møtt!

Det vil i tiden fremover foregå sprengningsarbeider i forbindelse med opparbeiding av ny vei - Felleskjøpveien, mellom Sandvikveien og Sjøhagen. Sprengningsarbeidet er forventet å pågå i 7 uker, og vil skje 1-2 ganger pr. dag med oppstart mandag 3. august.
Formålet med sprengningen er grøfter for vann og avløp, fjernvarme, kabler og gass, samt veitrau for nye Felleskjøpveien.
Avdelingene vil bli varslet i forkant av hver sprengning slik at barna blir ivaretatt på en god måte.