Velg avdeling Pandaene 0-3 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 913150 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51913150 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Her er telefonnummer til Pandaene

Undersøkelsen åpner 1. november.
Undersøkelsen stenger 20. desember.

Det blir foreldremøte onsdag 21. september.

Grevlingene, Pandaene og Sjiraffene kl.17:45-18.45

Isbjørnene, Kenguruene og Papegøyene kl. 19:00-20.00

Det blir informasjon på den enkelte avdeling og valg av FAU representanter

Vel møtt!

For en fantastisk uke hadde vi med masse gøy og moro

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.
Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

Hei,

På grunn av høyt fravær blant personalet utsetter vi karnevalet til torsdag 10. mars

Informasjon fra Folkehelseinstituttet til foreldre / foresatte og barnehagepersonell.

Det vil i tiden fremover foregå sprengningsarbeider i forbindelse med opparbeiding av ny vei - Felleskjøpveien, mellom Sandvikveien og Sjøhagen. Sprengningsarbeidet er forventet å pågå i 7 uker, og vil skje 1-2 ganger pr. dag med oppstart mandag 3. august.
Formålet med sprengningen er grøfter for vann og avløp, fjernvarme, kabler og gass, samt veitrau for nye Felleskjøpveien.
Avdelingene vil bli varslet i forkant av hver sprengning slik at barna blir ivaretatt på en god måte.