Velg avdeling Harene 0-3 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 913150 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51913150 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Det er 15 dokumenter i arkivet.

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.
Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

Her ligger referatet fra høstens foreldremøte

Informasjon fra Folkehelseinstituttet til foreldre / foresatte og barnehagepersonell.

Velkommen til foreldremøte mandag 13. september kl. 19.00-20.30.

På grunn av smittevernhensyn blir foreldremøtet i år kun avholdt for den enkelte avdeling.
Det blir informasjon om avdelingens planer og arbeidsmåter, valg av FAU representanter og kaffedrøs med personalet og andre foreldre.

Vel møtt!

Som bildet viser er arbeidet med utgraving til nye garderober på hus Berget i gang nå. Avdelingene Revehiet og Spurvene bruker derfor hovedinngang for levering og henting. Etter fremdriftsplan skal tilsvarende arbeid starte utenfor Maurtua og Bamsebo uke 31. Disse avdelingene må derfor også være forberedt på  å bruke alternativ tilkomst. Vi holder i en periode porten nærmest snuplass åpen for tilkomst til barnehagen.