Velg avdeling Sjiraffene 0-3 år
Sandvikveien barnehage Sandvikveien 13 4016 Stavanger Telefon: 51 913150 Send oss e-post
Kvaleberg barnehage Flintegata 2A 4016 Stavanger Telefon: 51913150 Send oss e-post
Redaktør: Monica Kapstad Ranck
Det er 69 dokumenter i arkivet.
Her er telefonnummer til Sjiraffene

For en fantastisk uke hadde vi med masse gøy og moro

Familier som samlet tjente mindre enn 607 750 kroner i fjor har rett på å betale mindre for barnehagetilbudet, og ikke mer enn tre prosent av samlet årslønn i fjor for en barnehageplass.
Dersom familien tjente mindre enn 212 798 kroner i fjor er barnehagetilbudet gratis.

Søknad om redusert foreldrebetaling barnehageåret 2022-23

Hei,

På grunn av høyt fravær blant personalet utsetter vi karnevalet til torsdag 10. mars

Informasjon fra Folkehelseinstituttet til foreldre / foresatte og barnehagepersonell.

Velkommen til foreldremøte tirsdag 14. september kl. 19.00-20.30.

På grunn av smittevernhensyn blir foreldremøtet i år kun avholdt for den enkelte avdeling.
Det blir informasjon om avdelingens planer og arbeidsmåter, valg av FAU representanter og kaffedrøs med personalet og andre foreldre.
Vel møtt!

Onsdag 16.juni blir det sommertur for Sjiraffene. Vi dra til Vannasen klokka 9.30 derfor ønsker vi at alle skal være i barnehagen seinest klokka 9:00.

Vi gleder oss til karneval tirsdag 16.februar